Teljes körű e-kereskedelemi szolgáltatások

Teljes körű szolgáltatások
az eredményes e-kereskedelmi jelenléthez

Hiszünk abban, hogy ügyfeleinknek sokkal többet tudunk adni a design és a fejlesztési szolgáltatásokon túl

A világ vezető platformjain
fejlesztünk

Magento – Nagyvállalati szintű webáruház technológia, amely már a KKV szektor számára is költséghatékonyan elérhető.
WooCoommerce – Tartalomgazdag webáruházaknak tökéletes alap, 100% személyre szabhatóság, akár kisebb vállalatoknak is.
WordPress – Rugalmas, stabil, testreszabható és megbízható tartalomkezelő keretrendszer.

 

 

Komplex e-kereskedelmi rendszereket tervezünk

Több mint tíz év alatt, és közel 300 sikeres projekt során megtanultuk, hogy az eredményes együttműködés kulcsa az alapos tervezés, a digitális stratégia kidolgozása. Workshopokon az ügyfeleink az elemzőkkel, fejlesztőkkel és designerekkel közösen alkotják meg azt az arculatot, ergonómiátdrótvázat, látványvilágot, funkciókészletet, ami hatalmasat lendít partnerünk vállalatán. 

 

 

Széles szolgáltatás portfóliót működtetünk 

Projektmenedzsereinkkel, tartalomfejlesztési kollégáinkkal, a szupportban járatos fejlesztőinkkel és elemző kollégáinkkal mind azon dolgozunk, hogy támogassuk ügyfeleinket.

A cél: jól működő, folyamatosan fejlődő portálok létrehozása és üzemeltetése. Tudjuk, hogy a közös munka kézzel fogható konverziónövekedést eredményez.

 

 

Gyors, naprakész webshopokat automatizálunk

Az OANDER Connecttel webáruházakat, vállalatirányítási rendszereket, CRM-eket és egyéb üzletileg kritikus szoftvereket hangolunk össze egymással.

Az OANDER Kepler pedig egy újgenerációs e-kereskedelmi intelligencia szoftver, amely segít az adatainkat üzleti döntésekké alakítani.

 

 

Folyamatosan fejlődünk, ellenőrzünk, elemzünk

Lassú a weboldal? Nem jönnek a várt konverziók? Gyors és forintokban jól mérhető javulást érhetünk el az optimalizálással. A UX optimalizálásnak köszönhetően designereink segítenek a hibák feltárásában és kiküszöbölésében.

 

 

Speciális igényekre saját terméket fejlesztünk

Imádunk fejleszteni! Saját ötleteket valósítunk meg vagy ügyfeleink vadonatúj igényeire reagálva születnek újabb és újabb termékeink. Saját modul fejlesztéseink mellett e-kereskedelmi integrációs platformot készítettünk üzleti intelligenciával felvértezve, hogy azonnal lássuk az eladásainkat és meghozhassuk a megfelelő döntéseket. Jegyeladás Magento rendszerben? Egyedi klubtagság és bérletrendszer? Ezekre is van már profi megoldásunk!

Nézd meg korábbi munkáinkat

Budapest Bank

Budapest Bank

Értékesítés-támogató kampány landing page-et terveztünk és fejlesztettünk a Budapest Bank számára, amelynek célja a pénzintézet egyik kiemelt kisvállalati hiteltermékének bemutatása és lead generálás.

Retro Jeans

Retro Jeans

A Retro Jeans megújult portálját az OANDER csapata tervezte és fejlesztette Magento alapokon. A több országban jelenlévő online boltokat egyazon Magento webshop motor szolgálja ki számos egyedi fejlesztéssel, letisztult designnal, a webáruház és a vállalatirányítási rendszer közötti szoros integrációt pedig az OANDER Connect köztes réteg szoftverünkre építve valósítottuk meg.

Liget Jegyrendszer

Liget Jegyrendszer

2020 júniusában indult el a Liget Jegyrendszer megújult változata, amely különböző városligeti programokra és kiállításokra kínál online belépőjegy-vásárlási és regisztrációs lehetőséget, emellett fontos ügyviteli és szervezési funkciókat is ellát a háttérben.

iSTYLE

iSTYLE

Az iSTYLE az OANDER egyik legrégebbi e-kereskedelmi ügyfele, 2014 óta dolgozunk vállvetve együtt. Mivel jelenleg a régió 9 országában vannak jelen és terjeszkedésük folyamatos, ezért mára az iSTYLE Közép-Európa egyik legnagyobb Magento alapú webáruházává nőtte ki magát.

Profession.hu

Profession.hu

2019-ben a Profession.hu, a legnagyobb hazai álláskereső portál jelentős arculatváltáson és innovatív ergonómiai megújuláson esett át. A projekt keretében a feladatunk a piacvezető álláshirdetési website munkaadóknak szóló felületeinek UX/UI tervezése volt.

Turbó Diéta

Turbó Diéta

2020 februárjában debütált a Turbó Diéta új weboldala, melynek UX és UI tervezését az Oander végezte.

Szépművészeti Múzeum

Szépművészeti Múzeum

Az ország leglátogatottabb múzeumának megújult portálja több mint fél éves kutatás, UX/UI design és fejlesztés gyümölcse. A projekt célja az volt, hogy létrehozzunk egy, a korábbinál látványosabb, informatívabb portált, amely nemcsak a múzeum kínálatát és a tudományos munka kulisszáit mutatja be, de online marketing aktivitások széles körét is ki tudja szolgálni.

Oázis

Oázis

A piacvezető hazai kertészeti hálózat friss portálján a felhasználók többek között hasznos növényápolási cikkekkel és videókkal találkozhatnak, a dísznövények gondozási tudnivalóival ismerkedhetnek, böngészhetnek az áruházak kínálatában és célzott bevásárlólistát állíthatnak össze. A projekt igazi tervezési csemege volt.

Ha felketette az érdeklődésedet valamelyik szolgáltatásunk, keress minket bizalommal!

Ügyfeleink, akik már megbíztak bennünk

partnereink