Csatlakozz az OANDER csapatához

és alakítsuk közösen az e-kereskedelem jövőjét!

Nézd meg nyitott pozícióinkat
OANDER Karrier

Nyitott pozícióink

Abban hiszel, hogy még a tökéletesnek tűnő digitális termékek is mindig lehetnek egy kicsit jobbak? Webes területen dolgozva úgy érzed, hogy a szakmád a hobbid? Alázattal és megbecsüléssel gondolsz mindazokra, akik a webet tervezik és fejlesztik? Ha ezek megvannak benned, akkor jó eséllyel jól éreznéd magad a társaságunkban és mi a tiédben. Az egyetlen kérdés már csak az, hogy az alábbi állásajánlataink valamelyike passzol-e hozzád. Ha nem, akkor is bátorítanánk arra, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot. Ki tudja mit hoz a jövő, hátha nemsokára téged is meg tudunk invitálni a közösségünkbe.

MIÉRT JÓ NÁLUNK LENNI?

Jól tudom, hogy a webes testimonialok 99%-a kamu. Na, de ez nem az: Relatíve sok céggel dolgoztam már együtt, de az Oandernél valahogy minden egyben van. A kollégák hozzáállása szerintem egyedülálló idehaza és ez nagyon fontos érték, főleg manapság. Nem erőből, határidők nyomására, hanem tudatosan alkotnak és ez meg is látszik a kiadott munkán.
MMárk
Márk Project manager
Jó itt dolgozni, mert nagyon sokat tanulhatunk egymástól mind szakmailag, mind emberileg. Igazi közösség vagyunk, figyelünk egymásra, segítjük egymást nap mint nap. És az sem elhanyagolható, hogy gyakran van süti a lelkes hobbicukrász kollégáknak hála. :)
LAndi
Andi Front office
Közösség, előretekintés és fejlődés, megbecsülés és tisztelet. Talán ezt a szervezetet az teszi igazán szerethetővé, hogy közösen járjuk az utat - legyen az épp kacskaringós vagy egyenes -, ami célokkal tűzdelt és a megtett út adja az igazi értéket. Az utat pedig sok céges parti kövezi. :)
Andor
Andor Backend fejlesztő
Pénzügyi munkatársként a precizitás elengedhetetlen számomra és ezt az Oandernél minden szinten tapasztalom. Kiemelném a kollégák egyöntetű segítőkészségét, bármiről is legyen szó, valamint kezdetektől fogva a belém vetett bizalmat. Mindezek és sok más miatt örömmel tölt el, hogy itt dolgozok.
Ági
Ági Pénzügyi munkatárs
Azért szeretek itt dolgozni, mert itt tényleg a legfőbb érték az ember. Sehol másutt nem kaptam ennyi támogatást és lehetőséget, hogy megtaláljam a számomra legjobb pozíciót, ahol tényleg értéket teremthetek anélkül, hogy kiégnék a sok munkától.
BAT
BAT Business analyst

BÜSZKÉK VAGYUNK...

Magento 2 piacvezető

A kollégáinkra

Akik közül többen már több mint 10 éve vannak mellettünk. Az összetartó csapatra, akik már évek óta együtt dolgoznak és azokra az új csatlakozókra, akik a home office-ból oldották meg a beilleszkedés amúgy sem egyszerű menetét.

magento ikon

A közösségünkre

A fesztelen, baráti hangulatnak köszönhetően büszkék vagyunk rá, hogy volt kollégáinkkal is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot és visszahívjuk őket beszélgetni, iszogatni. Érdekel a sorsuk, szeretnénk tőlük tanulni, tapasztalatot cserélni.

Magento 2 biztonság

A 15 éves tapasztalatunkra

A több mint 400 átadott projektünkre. Arra, hogy több, mint 100 millió user látogatja ügyfeleink portáljait és webáruházait nap mint nap. 

Magento 2 e-kereskedelem

Értjük mi az e-kereskedelem

Nem a levegőbe beszélünk, amikor az ügyfeleinket tanácsadással segítjük. A saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy mivel is jár az online értékesítés, közülünk sokan “ügyfél oldalról” érkeztek vagy saját shopot üzemeltetnek.

Hogyan jelentkezz?

Akkor jelentkezz, ha főállású munkahelyet keresel, hosszú távra, egy fiatalos csapatban egy napfényes budapesti irodában. Fényképes szakmai önéletrajzod mellé kérjük, írj pár sort magadról, tapasztalataidról és jelöld meg a nettó fizetési igényedet is. Jelentkezésedet a következő email címre várjuk: karrier@oander.hu

karrier@oander.hu

Akár 2 hét alatt lezajlik a kiválasztás folyamata

interjú

Telefonos interjú

Első körben a HR-es kolléganőnk, Nóri felveszi veled a kapcsolatot. Mesél rólunk, minden olyan információra rákérdezhetsz, ami nem derült ki még az állásajánlatról. Közösen kiderítitek, hogy mennyire passzolnak a vágyaid, igényeid hozzánk.

Szakmai beszélgetés

Szakmai beszélgetés

Egy szakmai beszélgetés keretében találkozhatsz a szakvezetővel és a jövőbeni feletteseddel. Így rákérdezhetsz olyan szakmai infókra, amik érdekelnek a pozíció kapcsán.

próbafeladat

Próbafeladat

Ha úgy gondoljuk mindketten, hogy szeretnénk adni egymásnak egy esélyt, megkapod a próbafeladatot, melyben felmérjük a szakmai tudásodat. Minél hamarabb elkészíted, annál gyorsabb lesz a kiválasztás folyamata.

Csoportos ismerkedés

Csoportos ismerkedés

Hiszünk abban, hogy az OANDER titka, hogy olyan kollégákat találunk, akik azonosulni tudnak a cég értékeivel és jól illeszkednek a csapatokba. Nem töltetünk ki veled pszichológiai teszteket, helyette a jövőbeni csapattársaidra bízzuk a végső döntést.

Ajánlatadás

Ajánlatadás

Ha igent mondasz a csapatra és ők is igent mondanak rád, nincs más hátra, mint a piszkos anyagiak. Ajánlatunk a csoportos beszélgetés után hamarosan érkezik hozzád.

Onboarding

Onboarding

A szerződéskötés után megkapod a munkaeszközeidet, a kollégák a különböző területekről megismertetnek a  munkafolyamatainkkal. Kijelölünk egy mentort számodra, akivel szorosan együttműködve tudod felvenni a fonalat. A próbaidő felénél, illetve a próbaidő lejárta után is kapsz visszajelzést.

Sajtómegjelenések

Hírek rólunk, az OANDER-t is érintő rendezvényekről és képzésekről - más billentyűzetéből

Tovább