Rólunk

Bemutatkozik az OANDER

Egy budapesti digitális műhely vagyunk, amelynek 70 fős csapata tapasztalt üzleti és ergonómiai tervezőkből, fejlesztőkből és integrációs szakemberekből áll. Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi fejlesztő csapatát tudhatjuk magunkénak.

Elhúzódó projekt helyett MVP-fókusz

0+

Több mint 400 digitális termékfejlesztés áll a hátunk mögött

közvetlen munkakapcsolat

4/5

Ügyfeleink 4/5-e továbbajánlásból érkezik hozzánk

nemzetközi ikon

0 év

Nemzetközi és hazai projektgyakorlattal rendelkezünk

fejlesztő csapat

0

Fiatalos és lelkes csapat vagyunk, átlagéletkorunk 34 év

OANDER szolgáltatások

Specializációnk

Elsősorban a vállalati szektorban fejlesztünk olyan megoldásokat, amelyek jellemzően sok értékesítési és ügyfélkapcsolati csatornát kapcsolnak össze egy egységesített kereskedelmi és tranzakciós ökoszisztémává. Ehhez nem egyetlen rendszert szállítunk, hanem az adott üzleti igényt több, a legjobb technológia kombinálásával igyekszünk kialakítani. Így az OANDER legnagyobb tapasztalati előnye talán nem is a webáruház vagy portál technológiák terén keresendő, hanem abban, hogy nagy gyakorlatunk van új, már meglévő vagy akár legacy rendszerek zökkenőmentes összhangjának megteremtésében.

OANDER terepszemle

Alkalmazott megoldások

Csapatunk kezei között a művészet és technológia precíz ötvözésével születnek kiváló webes alkalmazások. Kiemelt szakterületeink a Magento alapú e-kereskedelmi megoldások, a nyílt forráskódú tartalmi portálok, a saját fejlesztésű integrációs platformunkra épített kereskedelmi automatizáció, célszoftverek egységes rendszerbe való kapcsolása, valamint kiemelkedő minőségű, egységes felhasználói élmény tervezése. Skálázható és biztonságos nagyvállalati termékeket vezetünk be, amelyek révén ma már több száz webáruház, vállalati site és médiaportál megalkotása áll mögöttünk.

 

Szakterületeink és kompetenciáink

OANDER agilis módszertan

Agilis fejlesztési módszertan

A komplex projektek fejlesztése során az agilis módszerekre és folyamatokra támaszkodunk. Az elmúlt évek ugyanis látványosan megmutatták, hogy azok a kereskedők, akik gyorsan tudnak reagálni az előre nem látható körülményekre, előnyben vannak. Több évvel ezelőtt letettük a voksunkat a SCRUM mellett, amely azóta igazolta létjogosultságát. Az agilitás már a projekt korai szakaszában kézzelfogható eredményeket tesz lehetővé és megkönnyíti a rugalmas változtatásokat a projekt során. Ez jobb terméket, könnyebben menedzselhető projekteket eredményez és növeli a projekt sikerének esélyét.

 

Ismerkedj meg az agilis módszertannal!

OANDER csapat

Csapatunk

Az OANDER-ben egy olyan szervezetet hoztunk létre, amely a nyitottság és a tudásmegosztás kultúráján alapul. Egy erős szakmaisággal rendelkező barátságos közeget, amelyben jó dolgozni és amelynek jó ügyfele lenni. Büszkék vagyunk az összetartó csapatunkra, akik már évek óta együtt dolgoznak és azokra az új csatlakozókra, akik a home office-ból oldották meg a beilleszkedés amúgy sem egyszerű menetét. Hiszen csapatunk évről évre fejlődik, az OANDER közössége ma már 70 főt számlál.

 

Csatlakozz hozzánk!

Félúton vagyunk, de tudjuk, hová tartunk

Tizenötödik évében jár az OANDER jelenléte a digitális szolgáltatásfejlesztési és kereskedelmi iparágban. Ha jártál az interneten az elmúlt 10 évben, akkor garantáltan böngésztél vagy vásároltál már általunk alkotott portálon, webáruházban.

2008 óta foglalkozunk aktívan webes fejlesztésekkel. Eleinte online médiatermékek tervezésével, majd webes alkalmazások felülettervezésével foglalkoztunk. Ezek a munkáink a mai napig meghatározzák szemléletünket. 2010-ben saját médiavállalkozásba fogtunk a Shopping.hu divatportál megalapításával, amely megalapozta tartalom-produkciós tapasztalatainkat. Kiadói tevékenységüket rövidesen e-kereskedelmi jelenlét is követte a Beauty.hu szépségápolási webáruház piacra vezetésével.

2011-ben fordítottuk a figyelmünket a vállalati webes fejlesztések mellett az e-kereskedelem felé, amely nemcsak egy új technológiai piacra való belépést, de a felülettervezés és felhasználói élmény területén is új kihívásokat jelentett. 2012-től foglalkozunk webáruházak és értékesítés-támogató szoftverek integrációjával, 2014-től kezdődően pedig kifejezetten omnichannel megoldások kiépítésére fókuszálunk.

Közösség, előretekintés és fejlődés, megbecsülés és tisztelet. Talán ezt a szervezetet az teszi igazán szerethetővé, hogy közösen járjuk az utat - legyen az épp kacskaringós vagy egyenes -, ami célokkal tűzdelt és a megtett út adja az igazi értéket. Az utat pedig sok céges parti kövezi. :)
Andor
Andor Backend fejlesztő
Jól tudom, hogy a webes testimonialok 99%-a kamu. Na, de ez nem az: Relatíve sok céggel dolgoztam már együtt, de az Oandernél valahogy minden egyben van. A kollégák hozzáállása szerintem egyedülálló idehaza és ez nagyon fontos érték, főleg manapság. Nem erőből, határidők nyomására, hanem tudatosan alkotnak és ez meg is látszik a kiadott munkán.
MMárk
Márk Project manager
Azért szeretek itt dolgozni, mert itt tényleg a legfőbb érték az ember. Sehol másutt nem kaptam ennyi támogatást és lehetőséget, hogy megtaláljam a számomra legjobb pozíciót, ahol tényleg értéket teremthetek anélkül, hogy kiégnék a sok munkától.
BAT
BAT Business analyst

Abban hiszünk, hogy igazán időtálló rendszereket akkor tudunk építeni, ha minden igényre a „best of breed” célszoftvert vetjük be, és azokat megfelelően kombinálva alakítjuk teljes rendszerré. Ezért áll fókuszunkban az automatizáció és a composable szemléletű fejlesztés. Az egymással zökkenőmentesen integrált rendszerek megalkotásában komoly fegyvertény, hogy kifejlesztettük a régióban elérhető legsokoldalúbb kereskedelmi automatizációs platformot, amely OANDER Connect néven vált ismertté.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt több mint 10 évben olyan neves márkák bíztak meg bennünket e-kereskedelmi ökoszisztémájuk fejlesztésével, mint az iSTYLE, 576 Kbyte, VANS, Rossmann, EcoFamily, Városliget Zrt. vagy a DIEGO.

Ahogy az elmúlt évtizedben minden magára valamit adó szoftverfejlesztő közösségben, úgy nálunk is megvetette a lábát az agilitás, amely teljesen új alapokra helyezte azt, ahogyan a termékfejlesztésről és ügyfélkapcsolatról gondolkodunk. A módszertannak, amely az üzleti potenciál kiaknázásáról, a digitális transzformációról és a határok feszegetéséről szól, ma már szakértői és evangelistái vagyunk. Ennek révén tartósabb együttműködésekre rendezkedtünk be, ahol a partnereinkkel együtt járjuk be a termékeik e-kereskedelmi evolúciós lépéseit. Egy évben jellemzően nem kezdünk bele 4-6 új projektnél többe, viszont a legtöbb ügyfelünkkel több éves, akár közel évtizedes munkakapcsolatban ápolunk.

Néhány brand, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztunk

Oander partnerek logo

Sajtómegjelenések

Hírek rólunk, az OANDER-t is érintő rendezvényekről és képzésekről - más billentyűzetéből

Tovább