Hyvä webáruház fejlesztés

Modern, ultra gyors és időtakarékos Magento frontend megoldás a dinamikus növekedés érdekében

Hyvä webáruház fejlesztés

A Hyvä sablon egy teljesen újragondolt frontend eszközkészlet a Magentohoz, amely segítségével minden eddiginél gyorsabban működtethető és fejleszthető egy webáruház. A kiemelkedő performanciának köszönhetően pedig webshopunk zökkenőmentes vásárlási élményt nyújt felhasználóinknak.

Miért jó választás a Hyvä?

Hihetetlenül gyors

A böngészőoldali kód mennyiségének drasztikus csökkentésével a korábbi témákhoz képest jobb teljesítményt érhetünk el, ahogy ezt a Google Page Speed eredményei is alátámasztják.

nyílt forráskód

Költséghatékony fejlesztés

A kevesebb kód kisebb komplexitást jelent, amely sokkal könnyebbé és optimálisabbá teszi a frontend fejlesztési folyamatokat, használatával tehát időt és pénzt takaríthatunk meg.

Könnyen testreszabható

A Hyvä jól szervezett, praktikus kódbázisa, illetve a rendelkezésre álló komponensek és widgetek könnyen testreszabhatóvá teszik a webáruház struktúráját és megjelenését.

integráció, számlázás, szállítás

Funkcionális arzenál

A piacon számtalan Hyvä-kompatibilis modul érhető már el, köztük az OANDER saját moduljai is, melyekkel a hazai piaci igényekre szabható és bővíthető a webáruház funkcionalitása.

Hyvä Magento frontend sablon fejlesztés

Letisztult, minőségi, jövőálló

A Hyvä célja, hogy egy klasszikus, nem JavaScript-alapú, könnyebben és gyorsabban fejleszthető, ám mégis korszerű és jó performanciával rendelkező lehetőséget biztosítson a Magento frontend megvalósítására.

A Hyvä csapatának ambiciózus fejlesztési roadmapje, valamint a Hyvä letisztult kódja alapjaiban fogják megváltoztatni a Magento és az Adobe Commerce fejlesztési környezetét.

Hyvä sablon fejlesztés

Növeld bevételeidet a Hyvä-val!

A Hyvä sablon fejlesztésekor felszámoltak a klasszikus Magento frontend felépítéssel, és az egészet egy új logika szerint építették újra egy egyszerűbb és jobban átgondolt metódus szerint, modern frontend keretrendszerek segítségével.

Az átalakításnak köszönhetően a böngésző által megjelenített kódot sikerült minimalizálni, így az oldal jóval gyorsabban tölt be. A kiemelkedő performancia élmény a felhasználók számára, ezáltal a konverziós arányok is drasztikusan növekednek.

Soha nem látott gyorsaság

A Hyvä legnagyobb előnye, hogy a kód mennyiség minimalizálásával maximális teljesítményt ér el. A Google PageSpeed rendszerben kiemelkedő potszámokat ér el, és minden mérőszámon átmegy a Core Web Vitals-on. A jobb teljesítmény pedig nem csupán jobb felhasználói élményt eredményez, hanem magasabb konverziós arányokat és magasabb SEO helyezéseket is.

Hyvä partner OANDER

Hyvä x OANDER

A Hyvä nem csak egy téma, hanem egy cég is. Együttműködésünknek köszönhetően az OANDER Magyarország első hivatalos Hyvä partnere. Így az OANDER a Hyvära építkezve, szakembereire támaszkodva teljes mértékben testreszabja és kiegészíti a webáruházat a megrendelő igényeihez és a magyar jogszabályokhoz alkalmazkodva.

Hyvä UI: komponens készlet a felületek kreatív kialakításához

A Hyvä érdekessége és izgalmas újítása, hogy a sablon testreszabásának könnyítése érdekében a Hyvä gyártója létrehozott egy design komponens gyűjteményt is, aminek segítségével a sablon alap megjelenését tovább cizellálhatjuk és egyedivé tehetjük. Ez a design csomag a Hyvä UI nevet viseli.

A Hyvä UI – ahogy neve is mutatja – egy design komponenseket tartalmazó gyűjtemény, ami folyamatosan fejlődik és bővül. Egy előre elkészített, azonnal használható elemekből álló “étlap”, amely segítségével a design tervezés könnyebb, gyorsabb. Emellett a fejlesztést is segíti, ugyanis a Hyvä UI-ban kialakított design komponensek a gyártó által kód szinten is elő vannak készítve, így költséghatékonyan beépíthetők a Hyvä sablonba.

Alapsablonból egyedi webshop design

A Hyvä alapsablonra épülő webáruház megjelenése igen széles skálán mozoghat. Lehet szó akár kis testreszabásról, komolyabb “arculatosításról” vagy akár teljesen egyedi felhasználói élmény kialakításáról is a sablon technológiai alapjain. Azért, hogy ennek a remek sablonnak az előnyeit minél több kereskedővállalat ki tudja aknázni, az OANDER-ben létrehoztunk Hyvä implementációs csomagajánlatokat, amelyekből a projekt céljai és mozgástere alapján tudsz választani. Ezek a következők:

OFF THE SHELF csomag: Hyvä alapsablon bevezetése a vállalatod arculati színeivel és tipográfiájával

Olyan webáruházakhoz ajánljuk a csomagot, ahol az elsődleges cél egy magas funkciókészlettel rendelkező webshoppal való minél gyorsabb piacra lépés az egyedi megjelenés másodlagossága mellett. Az OFF THE SHELF csomag keretében lényegében a Hyvä template-et használjuk, amelyhez ergonómiai és funkcionális értelemben nem nyúlunk hozzá. A sablon beállításaiban módosítjuk a gombok, kontroll komponensek színeit és tipográfiáját, hogy azok illeszkedjenek az Te vállalatod arculati jellegzetességeihez. A grid rendszer, a komponensek és az ergonómiai szerkezet változatlan marad. A webshop termékei, tartalmai, kiajánlói természetesen már a márkavilág arculata szerint készíthetők és szerkeszthetők.

TAILORED csomag: a Hyvä sablont “átöltöztetése” a Hyvä UI kész komponenseivel

A TAILORED csomag keretében a Hyvä UI komponens csomagot használjuk egy testreszabottabb webáruház megjelenés kialakítására. Veled közösen kiválogatjuk, hogy a webáruház a Hyvä UI elemkészletből mely előre gyártott komponensek tartalmazza és ezekből egy „arculatosított” mutáció készül. A Hyvä UI ergonómiai szerkezetén, az előre gyártott design elemek felépítésén nem változtatunk, ám a komponensek az Te márkád arculatát veszik fel. Így a projekt során a webshop a Hyvä UI csomagra épül, ám az abban foglalt és kiválasztott elemek hozzád fognak illeszkedni. Racionális választás olyan projektekhez, ahol fontos az egyedi megjelenés, de „együtt tudunk élni” az Hyvä UI által biztosított építőelemek választékával és ergonómiai kereteivel.

BESPOKE csomag: teljesen egyedi megjelenésű webáruház a Hyvä műszaki alapján

A BESPOKE csomag keretében teljesen egyedi ergonómiájú felhasználói élmény készül, ahol a Hyvä UI komponenscsomagban található elemek szerkezetétől is eltérünk. A design tervezést usability kutatás, best practice vizsgálat előzi meg, a kialakított design pedig egy “nulláról” való egyedi tervezés eredménye lesz. A webáruház valamennyi meghatározó felületére egyedi UX terv készül és a projekt részét képezi a dedikált webarculati tervezés is. A frontend felület műszaki alapjait ebben az esetben is a Hyvä szolgáltatja, ám annak megjelenése teljesen egyedi lesz. A BESPOKE csomag olyan webáruházakhoz javasolt, ahol már induláskor cél a minél egyedibb, ergonómiai értelemben is kifejezetten a vállalatra szabott felhasználói élmény, a jól beazonosítható és image célokat is szolgáló user interface. Sokszereplős, erős versenyt diktáló piaci szegmensekben kifejezetten ajánlott. Értelemszerűen ez a csomag olyan vállalatoknak ajánlott, akik hajlandóak áldozni az egyedileg kimunkált felhasználói élményre és attól jó megtérülést is várnak. A BESPOKE csomag jóval több ráfordítással jár, mintha az előre gyártott alapsablont (OFF THE SHELF csomag) vagy annak kész UI komponensekből való mutációját (TAILORED csomag) használnánk, hiszen nemcsak a tervezési folyamat intenzívebb, de a feladat része az egyedi frontend kimenet teljes lefejlesztése is, amelyekhez már nem az előkészített Hyvä UI komponenscsomaggal dolgozunk.
Kollégáink szívesen bemutatják neked a Hyvä tudását és segítenek kiválasztani a neked megfelelő implementációs csomagot Kapcsolat

A legjobb kombináció egy költséghatékony és gyors webshophoz

A valaha volt leggyorsabb Magento sablon
Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi fejlesztő csapata
A világ vezető e-kereskedelmi platformja