Hyvä webáruház fejlesztés

Modern, ultra gyors és időtakarékos Magento frontend megoldás a dinamikus növekedés érdekében

Hyvä webáruház fejlesztés

A Hyvä sablon egy teljesen újragondolt frontend eszközkészlet a Magentohoz, amely segítségével minden eddiginél gyorsabban működtethető és fejleszthető egy webáruház. A kiemelkedő performanciának köszönhetően pedig webshopunk zökkenőmentes vásárlási élményt nyújt felhasználóinknak.

Miért jó választás a Hyvä?

Hihetetlenül gyors

A böngészőoldali kód mennyiségének drasztikus csökkentésével a korábbi témákhoz képest jobb teljesítményt érhetünk el, ahogy ezt a Google Page Speed eredményei is alátámasztják.

nyílt forráskód

Költséghatékony fejlesztés

A kevesebb kód kisebb komplexitást jelent, amely sokkal könnyebbé és optimálisabbá teszi a frontend fejlesztési folyamatokat, használatával tehát időt és pénzt takaríthatunk meg.

Könnyen testreszabható

A Hyvä jól szervezett, praktikus kódbázisa, illetve a rendelkezésre álló komponensek és widgetek könnyen testreszabhatóvá teszik a webáruház struktúráját és megjelenését.

integráció, számlázás, szállítás

Funkcionális arzenál

A piacon számtalan Hyvä-kompatibilis modul érhető már el, köztük az OANDER saját moduljai is, melyekkel a hazai piaci igényekre szabható és bővíthető a webáruház funkcionalitása.

Hyvä Magento frontend sablon fejlesztés

Letisztult, minőségi, jövőálló

A Hyvä célja, hogy egy klasszikus, nem JavaScript-alapú, könnyebben és gyorsabban fejleszthető, ám mégis korszerű és jó performanciával rendelkező lehetőséget biztosítson a Magento frontend megvalósítására.

A Hyvä csapatának ambiciózus fejlesztési roadmapje, valamint a Hyvä letisztult kódja alapjaiban fogják megváltoztatni a Magento és az Adobe Commerce fejlesztési környezetét.

Hyvä sablon fejlesztés

Növeld bevételeidet a Hyvä-val!

A Hyvä sablon fejlesztésekor felszámoltak a klasszikus Magento frontend felépítéssel, és az egészet egy új logika szerint építették újra egy egyszerűbb és jobban átgondolt metódus szerint, modern frontend keretrendszerek segítségével.

Az átalakításnak köszönhetően a böngésző által megjelenített kódot sikerült minimalizálni, így az oldal jóval gyorsabban tölt be. A kiemelkedő performancia élmény a felhasználók számára, ezáltal a konverziós arányok is drasztikusan növekednek.

Hyvä partner OANDER

Hyvä x OANDER

A Hyvä nem csak egy téma, hanem egy cég is. Együttműködésünknek köszönhetően az OANDER Magyarország első hivatalos Hyvä partnere. Így az OANDER a Hyvära építkezve, szakembereire támaszkodva teljes mértékben testreszabja és kiegészíti a webáruházat a megrendelő igényeihez és a magyar jogszabályokhoz alkalmazkodva.

Soha nem látott gyorsaság, nagyobb konverzió

A Hyvä sablon egy jövőálló, a piaci igényeknek megfelelő, modern felépítésű eszköz. Jól strukturált, megbízható, éppen ezért rugalmasan és gyorsan fejleszthető téma, ezáltal csökkenhet a ráfordított fejlesztési idő. Ráadásul a kód mennyiség minimalizálásával maximális teljesítményt ér el a Hyvä. A Google PageSpeed rendszerben 100/100-as pontszámot ért el, és minden mérőszámon átmegy a Core Web Vitals-on.

A Hyvä hivatalos partnereként, több mint egy évtizedes Magento fejlesztési tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk, hogy a Hyvä téma még a legszofisztikáltabb üzleti igényeknek is megfeleljen.

 

A legjobb kombináció egy költséghatékony és gyors webshophoz

A valaha volt leggyorsabb Magento sablon
Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi fejlesztő csapata
A világ vezető e-kereskedelmi platformja
 
Növeld webáruházad bevételeit a Hyvä-val! Kapcsolat