Esettanulmányok

Minden munkánkat ugyanúgy szeretjük. Az alábbiak sikertörténeteire viszont különösen büszkék vagyunk.

Oander BodrogiBau

Digitális átállás az építőiparban - Így készült a Bodrogi Bau első webáruháza

A minél automatikusabban működő webáruház elérése érdekében a teljes termékpalettát online platformra adaptáltuk, termékösszekötéseket hoztunk létre gyártókkal és shopping felületekkel, valamint integráltuk a webshopot a cég ERP rendszerével. Bonyolult, de hihetetlenül izgalmas projekt az első webáruházas Bodrogi Bauval.

Bodrogi Bau webshop fejlesztés
Városliget esettanulmány

Digitális látogatói élmény a Városligetben

A parkban és vonzáskörzetében működő intézmények eseményszervezését, belépőjegy és klubtagság értékesítését ellátó Liget Jegyrendszer portál kialakítása az egyik legizgalmasabb alkotásunk a közelmúltban.

Liget Jegyrendszer
OANDER PWA

Így készült az OANDER PWA

Precízen kimunkált és gyorsan használatba vehető PWA megoldásunk több ezer órányi gondos tervezés és fejlesztés gyömölcse. Villámgyors, online és offline módban is működik, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt a usereknek, illetve elköteleződést és pénzben is kifejezhető hasznot hoz a kereskedőknek.

OANDER PWA
alinda

Alinda: startup-ból több milliárdos forgalmú webáruház

Az Alinda egy igazi e-kereskedelmi startup sikersztori. Egy webáruház, amely ötletből egy domináns e-kereskedelmi vállalattá nőtte ki magát és ma már több környező ország e-kereskedelmi piacán is hódító útra indult.

Alinda webáruház fejlesztése
Hodor

Így készült a Hodor, OANDER Magento alapsablonja

A Hodor sablon az első hazai igényekre szabott Magento 2 template és funkciócsomag, amely nemcsak jól működik, de jól is néz ki. Esettanulmányunkban bemutatjuk a megalkotásának folyamatát.

Az OANDER Hodor sablon születése
Szépművészeti Múzeum

A Szépművészeti Múzeum megújult portálja

Esettanulmány a Szépművészeti Múzeum megújult weboldalának felhasználói élmény, design tervezéséről és WordPress alapú fejlesztéséről.

Szépművészeti Múzeum
iStyle webáruház

Az iSTYLE webáruházak fejlesztése Magento 2 alapokon

Az iSTYLE a közép-európai régió egyik legnagyobb Magento webáruház-rendszere. Cikkünkben bemutatjuk a Magento 2-re való váltás történetét.

iSTYLE webáruházak

További esettanulmányok: