OANDER PWA

Új generációs Magento frontend platform

OANDER PWA

Évtizedes Magento tapasztalatunkkal és piacismeretünkkel egy funkciógazdag, könnyen kezelhető, modern technológiai alapokon nyugvó, a 21. század vásárlási szokásait tökéletesen kiszolgáló webáruházat alkottunk. Bemutatkozik a platformokon átívelő OANDER PWA.

Miért az OANDER PWA?

reszponzivitás

Túlmutat a reszponzivitáson

A laptoptól kezdve a mobilokon át az okostévékig, az üzletekben található kioszkokig ugyanolyan élmény a böngészés vagy a vásárlás. Különböző eszközökre való telepítésével az eszközök részesévé válnak, nincs szükség külön app fejlesztésre.

gyors

Gyors és stabil elérés

Villámgyors betöltődés rossz hálózati körülmények között is. A szétválasztott backend és frontendnek hála a legerősebb technológiák találkoznak. Nincs akadozó oldalbetöltés, a legnagyobb kampány alatti oldalleállás.

profit

Konverziónövelés

A gyorsaságnak, a stabilitásnak és az eszközfüggetlenségnek hála a felhasználók imádni fogják! Ráadásul ne felejtsük el, ha egy PWA-t telefonra letöltött alkalmazásként kezdenek el használni, átalakul a felhasználók gondolkodásmódja is!

integráció ikon

Rugalmasan integrálható

Az egységes frontend felületbe rugalmasan, több háttéralkalmazásból érkezhet információ, mint egy hagyományos webshopnál. Bármilyen third party szoftverből érkezhet adat, legyen szó crm-ről, cms-ről vagy PIM rendszerről.

Mit kapsz?

PWA 01

Modern technológia két piacvezető szoftvergyártótól

A backend és a frontend felület a headless szemlélet értelmében elkülönítetten üzemel, ezáltal sokkal biztonságosabb. Az OANDER PWA esetében a fronted réteget a kifejezetten e-kereskedelemhez létrehozott Vue Storefront szolgálja ki, a backendet pedig a világ egyik vezető e-commerce motorja, a Magento. A két szoftver párosításából egy rugalmasan alakítható és bővíthető, jól integrálható webáruház frontend született meg, az OANDER PWA.

PWA 02

Hasznos, magyar piachoz igazodó modulok

Összeházasítottuk a professzionális Vue Storefront frontend platformot több mint egy évtizedes hazai e-kereskedelmi ismereteinkkel és Magento tudásunkkal. Így az OANDER PWA a hazai piaci követelményeknek megfelelő fizetési módokat tartalmaz (SimplePay integráció, Adyen fizetési szolgáltató), de kiegészítettük olyan régi, de nagy kedvenc saját fejlesztésű moduljainkkal is, mint az OANDER News, így az értékesítést a nagyobb konverzió érdekében megtámogathatjuk blogos tartalommal. A POS Location bővítményünk a fizikai üzletekben is értékesítő vállalatoknak lehet hasznos funkció. Továbbá az OANDER PWA támogatja a Google Analytics 4-es verzióját, mely 2023-tól a Google kizárólagos analitikai eszköze lesz.

PWA 03

Konverziónövelő funkciók

A PWA egyik legnagyobb előnye az azonnal mérhető konverzió emelkedés. Ez köszönhető többek között a gyors oldalbetöltődéseknek, annak hogy a felhasználók eszközöktől függetlenül ugyanolyan élményt kapnak és ugyanolyan könnyedén tudnak vásárolni minden felületen. Mi még megfejeltük pár optimalizációval, például a pénztár működését. Több információs mező, logikusabb felépítés, böngészőben eltárolt adatok segítik a minél egyszerűbb és gyorsabb rendelés leadást.

PWA 04

Lehetőség a növekedéshez

Minden technikai lehetőség adott, hogy üzleted nagyra nőjön az OANDER PWA segítségével. A headless szemlélet nevében egy igazán előremutató, modern technológiát adunk a kezedbe, melynek konverziós erejét a külföldi nagy cégek már élvezik egy ideje. A Magento funkcióinak köszönhetően egyszerűen kezelhető egy admin felületről több nyelv, valuta, adónem egyszerre, így a külföldi terjeszkedés minden feltétele adott. Ráadásul a PWA eddig soha nem tapasztalt bővíthetőséget biztosít API kapcsolatainak hála. Integrációs tapasztalatainkkal felvértezve, business analyst csapatunk megtalálja a profilodhoz legjobban illeszkedő szoftvereket, melyeket könnyedén implementálhatunk webáruházadba és üzleti működésedbe.

PWA 05

Letisztult megjelenés

Látványos képi világ, letisztult megjelenés, ez az OANDER PWA. UX/UI csapatunk a legújabb trendeket és a felhasználói élményt maximálisan szem előtt tartva alkotta meg az OANDER PWA külsejét. Ugyanakkor a frontend elemek könnyedén variálhatóak az admin felületről is, legyen szó a címlapi kiajánlókról, ahol akár a színeket, gombokat, egyéb elemeket is teljesen testreszabhatjuk. A lenyíló menüket képekkel egészíthetjük ki, melyek tovább segítik a navigációt, az akciós termékeket egyedi plecsnikkel, a termékoldalakat a legfontosabb tulajdonságokat kiemelő ikonokkal turbózhatjuk fel.

Egy installáción belül két világszintű technológia

Vue Storefront – Nemzetközi szinten a legnagyobb és leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi frontend platform. Komplett frontend szolgáltatási ökoszisztémával rendelkezik, melyek együtt és önállóan is igénybe vehetőek. Nyílt forráskódú megoldásként nagyon aktív közösséggel rendelkezik, amely több mint 5000 tagból és több mint 120 partnerügynökségből áll.

Magento – A Magento immár 15 éves történelemmel rendelkezik. A világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi motorja, amely mögött hatalmas fejlesztői közösség áll. Nagy nemzetközi brandek tették le mellette a voksukat, hogy kiélvezzék a funkciógazdagságát, megbízhatóságát és a könnyű nemzetközi terjeszkedés lehetőségét.

OANDER PWA technology

Kérj demót!

Kollégáink szívesen bemutatják neked a PWA tudását!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!