MultiPass

Klubtagság és bérlet-értékesítési megoldás Magento webáruház alapokra építve

MultiPass

Építs online tagsági-vagy bérletes rendszert Magento webáruházad köré! A MultiPass egy olyan egyedi megoldás, amely segítségével egy teljeskörű tagsági klubrendszer állítható fel, ami ráadásul tökéletes összhangban működik a webshopod tartalmával és termékeivel. A modul alkalmazási lehetőségei hihetetlenül szélesek, amit most be is mutatunk.

Számtalan kiváló e-kereskedelmi lehetőséggel és üzleti előnnyel jár, ha vásárlóinknak, partnereinknek exkluzív szolgáltatásokat nyújthatunk, legyen szó akár kedvezményekről, személyazonosság ellenőrzésről, beléptetésről, vagy csak egy zárt körnek szóló termékkör megjelenítéséről. A MultiPass-t azért hoztuk létre, hogy felvértezzük a Magento-t egy olyan képességgel, amely eddig hiányzott belőle: bérletként és klubtagságokként viselkedő egyedi, a webáruházon belüli jogosultságok értékesítésére szolgál.

A MultiPass-t a legkülönlegesebb partneri igények hozták létre, ezért a tervezése és fejlesztése során a színes követelménylistának hála egy olyan Magento modul kristályosodott ki, amely széleskörűen alkalmazható.

Hogyan működik?

A rendszer egyedi fejlesztésű funkciói a Magento képességeivel ötvözve egy teljes körű és rugalmasan továbbfejleszthető értékesítési platformot alkotnak. Lássuk a fő funkciókat:

Oander Multipass

Pass-ok, mint bérletek

A rendszer időtartományra vonatkozó bérletek értékesítésére szolgál, amelynek alapegységei az úgynevezett Pass-ok. Ezek különböző jogosítványok, amelyeket admin felületen tudunk konfigurálni, a felhasználók pedig meg tudnak vásárolni. A Pass-oknak többféle típusa lehet céljuktól vagy alkalmazási területüktől függően. A Pass-ok látványos és intuitív adatlapokkal rendelkeznek, a felhasználók pedig speciálisan erre kialakított listázó felületeken tudnak közöttük böngészni.

Oander MultiPass

Kontroll a tagságok felett

Egy Pass megvásárlása esetén egy tagság (un. membership) jön létre, amelyeket az admin felületen kényelmesen tudunk áttekinteni, kezelni és szabályozni. Egy tagság aktiválódhat azonnal a Pass megvásárlásával, de dönthetünk úgy is, hogy manuális jóváhagyáshoz kötjük az érvényességét. A rendszerben folyamatos és jól áttekinthető kontrollunk van a klubtagok köre felett.

Oander MultiPass

Speciális jogosultságok

A Pass révén létrejövő tagság aktiválása különböző technikai eseményeket triggerel a webáruházon belül. Beállítható például, hogy egy Pass aktiválása után a felhasználó átkerüljön-e automatikusan egy meghatározott vásárlói csoportba, esetleg ingyenesen hozzáférjen tartalmakhoz, olyan exkluzív termékkört lásson, amelyeket csak egy korlátozott körnek kínálunk és természetesen más modulok vagy funkciók is integrálhatók vele.

Oander MultiPass

Rugalmas árazási logikák

Mivel a rendszer a Magento webáruház motorra építkezik, a jegyek árazásában alkalmazhatók az ott megszokott promóciós lehetőségek. Beállíthatók időszaki kedvezmények, a bérletek árait szabályozhatjuk vásárlói csoportonként, készíthetünk kosár árszabályokat, kuponkódokat, csomag kedvezményeket és speciális árszabályokat is egyedire szabott logikai feltételek alapján. Ezekkel okos termékkapcsolásokat és a visszatérő vásárlók számára kedvezményeket is kialakíthatunk.

Oander MultiPass

Számtalan fizetési mód

A jegyeladás folyamatához bármilyen fizetési mód alkalmazható, amely rendelkezik Magento integrációval. Így a hazai bankkártyás fizetési integrációk (pl. OTP, SimplePay, K&H Bank, CIB Bank) mellett bekapcsolhatók globális fizetési szolgáltatók (pl. Paypal, Braintree, ApplePay) és természetesen kialakíthatók egyéb offline fizetési módok is.

Oander MultiPass

Több portál egy tető alatt

Nem újkeletű megoldás, minden korábbi Magento fejlesztésünk esetén alapvetésnek tekintjük, hogy több, egymástól akár teljesen különböző kinézetű és kínálattal rendelkező webáruházat működtessünk egyazon installáció alatt, közös portálhálózaton. Így a MultiPass esetében is egy rendszer alatt tetszőleges számú website alakítható ki, azokon belül pedig más-más valutával, nyelvi állományokkal és akár eltérő designnal futó klubtagság értékesítő boltnézeteket állíthatunk fel.

Oander MultiPass
Mivel a MultiPass egy újszerű, mégis univerzális megoldást nyújtó szolgáltatás, ezért szeretnénk segítséget, támpontot adni a felhasználhatóságáról. Fontos kiemelni minden alkalmazási területen, hogy az alapvető tagságok upgradelhetőek, egyik szintről könnyen léptethetőek a másikra, tehát bevezethetünk alap és bővített tagsági csomagokat is. Lássuk, hogy mennyi mindent tudunk nyújtani neked és vásárlóidnak.
Oander MultiPass

Fundraising - támogatói körök

Különböző kulturális, művészeti vagy egyéb nonprofit szervezetek számára támogatói körök létrehozása. A felhasználó támogatási szintet tud választani, a webshopban megveszi és ahhoz kapcsolódó speciális jogosítványokat kap.

Oander MultiPass

Shopping klubok, purchasing-tagságok

Akár ingyenes vagy megvásárolható klubtagságok létrehozása, ahol a userek zárt termékkört látnak és tudnak megvásárolni.

Oander MultiPass

Online előfizetések

Olyan webshop létrehozása, ahol egy vagy több média termékre lehet előfizetni és a vevő tartalmakat, vagy hozzáféréseket kap a vásárlás után.

Oander MultiPass

Prémium vásárlói tagság

A tagság segítségével vásárlóink kiegészítő szolgáltatásokhoz juthatnak, mint az ingyenes kiszállítás, vagy időszakos személyre szabott kedvezmények.

Oander MultiPass

Prémium szolgáltatások

Bármi, ami kiegészítője egy adott iparágnak, személyre szabott programok, múzeumi tárlatvezetés speciális előadóval, színházi betekintés színészekkel, illetve, exkluzív termékekről első körben nyújtott információk, akciós vásárlási lehetőségek.

A MultiPass kiemelt előnyei

A világ vezető webáruház megoldására épül

A MultiPass hatalmas előnye, hogy az egyedi fejlesztésű tagsági rendszerekkel ellentétben a Magento webáruház motorra épül. A Magento a világ vezető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformja, amelyet vállalatok tízezrei használnak és jelentős nemzetközi fejlesztői bázissal rendelkezik. Piaci dominanciája és kiforrottsága révén a Magento gyakori választás nagyvállalati környezetben, globális fejlesztői ökoszisztémája pedig biztosítja, hogy folyamatos karbantartást élvez és több év múlva is megállja a helyét. A Magento rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyhez foghatót nulláról felépítve csak több tízmillió forintos beruházással lehetne kifejleszteni és amivel semmilyen egyedi fejlesztésű webshopmotor nem tudja felvenni a versenyt.

Tiéd, téged szolgál, ahogy te szeretnéd

Sajátod, külső kötöttségek nélkül. Nincs szükséged külső fél bevonására, aki segít az értékesítési folyamatban, mint egy jegyértékesítés során. Az általad megálmodott és létrehozott tagsági kategóriákat te magad tartod kézben, a kitalálásától az értékesítéséig, és bőven azon is túl.

Időtlen - 10 nap, 3 hét, 9 hónap, 3 év

Ezek csak számok. Te állapítod meg, hogy a rendszerben kínált bérletek mikortól és mennyi ideig álljanak a vásárlók rendelkezésére. A rendszer akkortól aktiválja és addig tartja fenn a tagságot, amikortól és ameddig te szeretnéd.

Biztonságos

A MultiPass működésében fontos szempont a kényelmes adminisztráció és az adatbiztonság. Lehetőség van a vásárlás után ellenőrző köröket beiktatni, vagy a bérlet aktiválás manuális kezelésére, ha biztonsági okokból szükséges pl. a személyazonosság bizonyítása érdekében.

Automatizált kommunikációk

Automatizmussal működő levelezés és tájékoztatás, akár az érdeklődéstől (remarketing) az aktiválásig és a tagság megszűnése után is. Értesítést küldhetünk a tagság előzményéről, aktiválásáról, változásairól, lejáratáról, vagy figyelmeztetőt az elévülésről.

Rugalmasan továbbfejleszthető az igényeid alapján

Mivel a rendszert nem dobozos szoftverként áruljuk, hanem webáruház bevezetési projektek keretében alkalmazzuk, a konfigurációi mellett lehetőség van teljesen egyedi funkciók és üzleti folyamatok kialakítására. Csapatunk a fejlesztési igények gyors kiszolgálásához a SCRUM módszertant alkalmazza és a rendszer élesítést, piaci bevezetést követő új igények alapján később bármikor tovább tudjuk fejleszteni. A megoldás nagy előnye továbbá, hogy a Magento keretrendszeréhez vásárolható kiegészítő modulokat is kapcsolhatunk. Az extension-jellegű funkció kiegészítésekkel felturbózhatjuk weboldalunk tudását és folyamatosan bővíthetjük azt igény szerint.

További részletekért, a MultiPass és a Magento részletes bemutatásáért vedd fel a kapcsolatot velünk.

Kapcsolat