Event Manager

Élvonalbeli eseményszervező és online jegyértékesítő megoldás Magento webáruház alapokra építve.

Event Manager

Az Event Manager egy olyan webáruház megoldás, amelyben a rendezvények szervezésétől kezdve a jegyeladáson át a látogatók regisztrálásáig a teljes online és helyszíni jegyértékesítési folyamat menedzselhető.

Kínálj belépőjegyeket közvetlenül a látogatóidnak úgy, hogy az eladási folyamatban nincsenek jelen sem külső jegyértékesítő weboldalak, sem harmadik fél felé fizetendő jutalékok! Az Event Manager a saját webáruházodon futó ticketing rendszer, ahol kontrollálhatod a profitot – mindez a világ vezető nagyvállalati webáruháza, a Magento robusztus funkcionalitására építve.

Hogyan működik?

A rendszer egyedi fejlesztésű funkciói a Magento képességeivel ötvözve egy teljes körű és rugalmasan továbbfejleszthető értékesítési platformot alkotnak. Lássuk a fő funkciókat:

Magento Event Manager

Intézmények és rendezvények

Az Event Manager-ben tetszőleges számú intézmény és rendezvényhelyszín hozható létre különböző paraméterekkel és kapcsolódó marketing tartalmakkal. Kialakíthatók folyamatosan látogatható helyszínek (pl. kiállítások) és egyszeri alkalommal megrendezésre kerülő események is (pl. zenei koncertek, fesztiválok). A rendezvényeink részletes bemutató és listázó felületeken jeleníthetők meg, ahol a látogatók kényelmesen megismerkedhetnek a számukra érdekes eseményekkel és éppen úgy böngészhetnek közöttük, ahogy egy webáruházban termékeket fedeznek fel.

Magento Event Manager

Konfigurálható események

A rendszer alapja, hogy több helyszínen egyszerre számos esemény futhat, amelyeket az admin felületen tömegesen is létre tudunk hozni. Az eseményekhez tetszőleges számú jegytípus társítható egyedi árazással. Beállíthatjuk a rendezvényeink befogadóképességét, az eladható jegyek számát, az események időtartamát, ismétlődésük szabályait. Olyan fontos korlátozások is konfigurálhatók, mint hogy egy esemény kezdete előtt mennyi idővel lehessen arra jegyet váltani vagy bizonyos eseményeket csak meghatározott vásárlói csoportok lássanak.

Magento Event Manager

Időpontfoglalás és jegyvásárlás

A felhasználók egy intuitív felület segítségével eldönthetik, hogy az adott rendezvényre melyik napon szeretnének jönni, látják a szabad időpontokat és az időpont választó felületen helyben ki is tudják választani a jegyeiket. A megvásárolt digitális jegyekből a rendszer valós, kinyomtatható belépőket generál egyedi tartalommal, sorszámmal és vonalkóddal. A jegyek vásárlása a Magento sztenderd kosár és pénztár folyamatán keresztül zajlik, így a felhasználóknak a belépőjegyek mellett hagyományos fizikai termékeket is értékesíthetünk egyazon rendelési folyamatban.

Magento Event Manager

Résztvevők kezelése, exportálása

A rendezvények résztvevői a generált belépőikkel együtt egy külön admin felületen tekinthetők meg és kezelhetők. A látogatók a rendelésekkel együtt manuálisan és esemény-vezérelten is exportálhatók külső végpontok (pl. CRM, ügyviteli rendszer) irányába, de akár nyomtatható kimutatást is készíthetünk a résztvevőkről. Beengedés után az eladott jegyek státusza változik annak érdekében, hogy a már beváltott jegy ne legyen újra felhasználható.

Magento Event Manager

Rugalmas árazási logikák

Mivel a rendszer a Magento webáruház motorra építkezik, a jegyek árazásában alkalmazhatók az ott megszokott promóciós lehetőségek. Beállíthatók időszaki kedvezmények, a jegyek árait szabályozhatjuk vásárlói csoportonként, készíthetünk kosár árszabályokat, kuponkódokat, csomag kedvezményeket és speciális árszabályokat is egyedire szabott logikai feltételek alapján. Ezekkel okos termékkapcsolásokat és a visszatérő vásárlók számára kedvezményeket is kialakíthatunk.

Magento Event Manager

Számtalan fizetési mód

A jegyeladás folyamatához bármilyen fizetési mód alkalmazható, amely rendelkezik Magento integrációval. Így a hazai bankkártyás fizetési integrációk (pl. OTP, SimplePay, K&H Bank, CIB Bank) mellett bekapcsolhatók globális fizetési szolgáltatók (pl. Paypal, Braintree, ApplePay) és természetesen kialakíthatók egyéb offline fizetési módok is. Az Event Manager támogatja a helyszíni jegyértékesítést is, így a rendszer akár a pénztárban is alkalmazható jegyek eladására és kiállítására.

Magento Event Manager

Több portál egy tető alatt

Akárcsak a Magento, úgy az Event Manager is lehetővé teszi, hogy több, egymástól akár teljesen különböző kinézetű és belépőjegy kínálattal rendelkező webáruházat működtessünk egyazon installáció alatt, közös portálhálózaton. Így egyazon rendszer alatt tetszőleges számú website alakítható ki, azokon belül pedig más-más valutával, nyelvi állományokkal és akár eltérő designnal futó esemény szervező és jegyértékesítő boltnézeteket állíthatunk fel.

Magento Event Manager
Az OANDER saját fejlesztésű Magento moduljai révén tovább javítható a jegyeladás konverziója és egyedi üzleti folyamatok alakíthatók ki. Íme néhány Magento modul, amelyet kifejezetten a jegyértékesítési webáruházadhoz ajánlunk:
Szamlazz.hu ikon

Számlázz.hu integráció

Az OANDER által fejlesztett Magento 2-es modul a legnépszerűbb hazai számlázási szolgáltató, a Számlazz.hu rendszerével szinkronizálja a jegyeladás vagy esemény jelentkezés során beérkező rendeléseket a számla vagy bizonylat automatikus kiállításához.

Simplepay logo

Bankkártyás fizetések

Az Oander banki integrációs modulja összekapcsolják a jegyértékesítő webáruházat az OTP Bank, a SimplePay és a K&H Bank online fizetési rendszerével, így a webáruház alkalmassá válik azonnali bankkártyás fizetések fogadására.

Oander News modul

Oander News

Támogasd rendezvényeid kommunikációját bemutató cikkekkel, eseménybeszámolókkal, magazinos beharangozókkal! Az Oander News egy Magento-hoz fejlesztett tartalomkezelő, amely révén egy portálon belüli hírmagazin alakítható ki tartalommarketing és SEO célok erősítésére.

Algolia kereső Magento

Beépített Algolia kereső

Az Algolia a világ vezető „find-as-you-type” típusú prediktív kereső alkalmazása, amelyben a felhasználó a keresési kulcsszavak gépelése közben, valós időben talál rá az őt érdeklő rendezvényekre, tartalmakra.

Oander Multislider

Wonder Widget

A Magento alapú jegyértékesítő webáruházban megjelenő kiajánló zónák kezelése alkalmas modulunk, amely segítségével videós, képes és szöveges kiajánlók illeszthetők be az oldalainkba előkészített template-ekkel.

Oander category dropdown

Dynamic Payments

A modullal tetszőleges számú “offline” (vagyis külső szolgáltatóval történő integráció nélküli) fizetési módot tudunk generálni a Magento admin felületéről. Ezzel az Event Manager alkalmassá válik helyszíni értékesítéshez használható tetszőleges fizetési módok kialakítására.

Az Event Manager kiemelt előnyei

A világ vezető webáruház megoldására épül

Az Event Manager hatalmas előnye, hogy az egyedi fejlesztésű jegyértékesítési rendszerekkel ellentétben a Magento webáruház motorra épül. A Magento a világ vezető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformja, amelyet vállalatok tízezrei használnak és jelentős nemzetközi fejlesztői bázissal rendelkezik. Piaci dominanciája és kiforrottsága révén a Magento gyakori választás nagyvállalati környezetben, globális fejlesztői ökoszisztémája pedig biztosítja, hogy folyamatos karbantartást élvez és több év múlva is megállja a helyét. A Magento rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyhez foghatót nulláról felépítve csak több tízmillió forintos beruházással lehetne kifejleszteni és amivel semmilyen egyedi fejlesztésű webshopmotor nem tudja felvenni a versenyt.

Saját jegyértékesítő rendszer “third party” jutalékok és kötöttségek nélkül

A Te jegyeladásod, a Te bevételed! Azáltal, hogy saját eseményszervező webáruházat üzemeltetsz, a belépőjegyek eladásához nem kell külső partnereket és közvetítő portálokat igénybe venned. Árbevételedet így nem terhelik az ilyenkor szokásos jutalékok és fix díjak. Egyedi igények megvalósítása sincs egy nagy jegyértékesítési szolgáltatóhoz kötve. A rendszer továbbfejlesztéseiről Te döntesz, így sokkal testre szabottabb folyamatokat tudsz kialakítani.

Rugalmasan továbbfejleszthető az igényeid alapján

Mivel a rendszert nem dobozos szoftverként áruljuk, hanem webáruház bevezetési projektek keretében alkalmazzuk, a konfigurációi mellett lehetőség van teljesen egyedi funkciók és üzleti folyamatok kialakítására. Csapatunk a fejlesztési igények gyors kiszolgálásához a SCRUM módszertant alkalmazza és a rendszer élesítést, piaci bevezetést követő új igények alapján később bármikor tovább tudjuk fejleszteni. A megoldás nagy előnye továbbá, hogy a Magento keretrendszeréhez vásárolható kiegészítő modulokat is kapcsolhatunk. Az extension-jellegű funkció kiegészítésekkel felturbózhatjuk weboldalunk tudását és folyamatosan bővíthetjük azt igény szerint.

Egyedi felhasználói élmény a vállalat arculatára szabva

Mint minden Magento webáruházhoz, úgy az Event Manager-t tartalmazó webshophoz is egyedi frontend felület készíthető a megrendelő arculata és usability elvárásai alapján. Egy Magento template nulláról való kialakítása jelentős erőforrással jár, így hogy az Event Manager bevezetését költséghatékonnyá tegyük, létrehoztunk egy kiinduló template szerkezetet, amelynek átalakításával és testreszabásával egyedi felhasználói élmény alkotható a jegyértékesítő webáruház számára. Lehet szó akár kis testreszabásról, komolyabb “arculatosításról” vagy akár teljesen egyedi felhasználói élmény kialakításáról is a sablon technológiai alapjain.

Könnyen kezelhető, logikus felhasználói felület

Az Event Manager a Magento webáruház motor fejlett adminisztrációs platformjába épül be. Egy kényelmes felületen keresztül frissítjük a termék adatbázist, paraméterezzük az események, virtuális termékek jellemzőit, kezeljük a beérkező rendeléseket, látogatókat és vásárlói csoportokat. Innen irányítjuk az értékesítési folyamatot és ezen keresztül tartjuk karban jegyértékesítő áruházunkat. Az admin felületen könnyedén létre tudunk hozni promóciós célú tartalmi zónákat, oldalakat, kiajánlókat vagy akár komplett landing page-eket is.

Lépj velünk kapcsolatba