Esettanulmányok

Minden munkánkat ugyanúgy szeretjük.
Az alábbiak sikertörténeteire viszont különösen büszkék vagyunk.

Alinda: startup-ból több milliárdos forgalmú webáruház

Az Alinda egy igazi e-kereskedelmi startup sikersztori. Egy webáruház, amely ötletből egy domináns e-kereskedelmi vállalattá nőtte ki magát és ma már több környező ország e-kereskedelmi piacán is hódító útra indult.

Így készült a Hodor, OANDER új Magento alapsablonja

A Hodor sablon az első hazai igényekre szabott Magento 2 template és funkciócsomag, amely nemcsak jól működik, de jól is néz ki. Esettanulmányunkban bemutatjuk a megalkotásának folyamatát.

A Szépművészeti Múzeum megújult portálja

Esettanulmány a Szépművészeti Múzeum megújult weboldlának felhasználói élmény, design tervezéséről és Wordpress alapú fejlesztéséről.

Az iSTYLE webáruházak fejlesztése Magento 2 alapokon

Az iSTYLE a közép-európai régió egyik legnagyobb Magento webáruház-rendszere. Cikkünkben bemutatjuk a Magento 2-re való váltás történetét.

Magento 2 webáruház a Panyizsuzsi ékszermárkának

A Panyizsuzsi márkanév ma itthon egyet jelent az ötletes, minőségi, kézműves üvegékszerekkel. Esettanulmányunkban bemutatjuk, hogyan alkottuk meg a márka Magento 2 alapú webáruházát.

Webáruház a karórák egyik világmárkájának

A japán SEIKO a világ órapiacának egyik ikonikus márkája. Csapatunkat érte a megtisztelő feladat, hogy első hazai hivatalos kereskedőháza számára webáruházat alkosson.

A K&H Bank portáljának felhasználói élmény tervezése

A K&H Bank 2016 tavaszán indította el megújult vállalati portálját, amelynek ergonómiai és design tervezési feladataival csapatunkat bízta meg.

Integrált webáruház fejlesztés a Dockyard számára

A Dockyard a regionális sportruházati kereskedelem meghatározó szereplője. 2016-ban indult el az üzlethálózat megújult webáruháza, melyet csapatunk tervezett és fejlesztett.

Így született a Krafty, a design termékek online piactere

A Krafty egy olyan újító online piactér, ahol egyedi, kisszériás és kézműves tárgyakat lehet adni-venni. Esettanulmány az egyik kedvenc webáruház projektünkről.

A Hydropool website tervezése és fejlesztése

A kanadai Hydropool Industries a világ egyik vezető masszázs- és úszómedence gyártója. 2015-ben csapatunk készítette el a márka megújult hazai weboldalát.

Így készült az Új Ember hetilap megújult hírportálja

2015-ben egy arculatában és logikájában is teljesen újragondolt hírportált készítettünk a több mint 50 éves múltra visszatekintő Új Ember hetilap kiadója számára.

Márkakommunikációs oldalak az iSTYLE webáruházban

Miként lehet egy mulitbarnd webáruházban egy-egy márkát látványosan és praktikusan kiemelni úgy, hogy fenntartsunk egy integrált vásárlási élményt? Ismerkedjen meg az iSTYLE brand oldalaival!

GROW Group arculat és vállalati portál

A GROW Csoport a hazai szervezetfejlesztési piac meghatározó szereplője. Esettanulmányunkban bemutatjuk ügyfelünk arculatának megújítását és hogy miként született az új vállalati portáljuk.

iMagazin, az Apple rajongók hírportálja

A régió vezető Apple viszonteladója, az iSTYLE 2014-ben indította el saját gyártású híroldalát, melynek megtervezése és fejlesztése az egyik legizgalmasabb feladatunk volt a közelmúltban.

Webáruház a kávézás egyik világmárkájának

2014 tavaszán indult el az Espressoshop webáruház, amely itthon az illy kávémárka kizárólagos képviselője. Esettanulmányunkból kiderül, hogyan készült a megújult, Magento-alapú portál.

Gardia vállalati website

A Gardia a hazai precíziós logisztikai piac egyik legrégibb szereplője, amely a közelmúltban indította el megújult vállalati oldalát. A site tervezését és fejlesztését csapatunk végezte.

Shopping.hu divat webáruház

A Shopping.hu a hazai divatfogyaszók egyik elsőszámú médiafelülete. 2013-ban a portált új technológiai alapokon, újragondolt ergonómia és user interface felület mellett teljesen átalakítottuk.

Magento dropshipping

Hogyan lesz egy webáruházból kereskedelmi aggregátor? Az Oander Dropshipping révén a webshopok már nemcsak saját termékeiket, de számos kereskedő partner kínálatát is értékesíthetik.

Sandbury ajándéktárgy webáruház

Egyik kiemelt ügyfelünk, a Sandbury jó példája annak, hogyan lehet gondos tervezéssel költséghatékonyan remek Magento webáruházakat fejleszteni.

Vasedény webáruház

A Vasedény a hazai konyha- és lakásfelszerelési kereskedelmi piac egyik legnagyobb történetű márkája. Ügyfelünk 2012-ben úgy döntött, hogy egy új bevételi lábat nyitva webáruházat indít.

Stella webáruház

A Stella Zrt. több mint fél évszázada a hazai és regionális szépségápolási ipar meghatározó szereplője. Magento alapú webáruházukat az OANDER csapata fejlesztette.

Medic-Car portálrendszer

2013-ra elérkezett az idő a Medic-Car arculatának és online kommunikációjának teljes újragondolására. Az autószerviz és kereskedelmi vállalat ügynökségünkkel társulva újította meg teljes webes jelenlétét.

Cassiopeia Safari portál

A Red Sea Boats Holidays Kft. 2012 tavaszán fordult csapatunkhoz azzal a feladattal, hogy dolgozzuk ki online megjelenésük koncepcióját, majd ez alapján készítsünk számukra egy teljesen újragondolt portált.