Esettanulmányok

Minden munkánkat ugyanúgy szeretjük. Az alábbiak sikertörténeteire viszont különösen büszkék vagyunk.

Városliget esettanulmány

Digitális látogatói élmény a Városligetben

A parkban és vonzáskörzetében működő intézmények eseményszervezését, belépőjegy és klubtagság értékesítését ellátó Liget Jegyrendszer portál kialakítása az egyik legizgalmasabb alkotásunk a közelmúltban.

Liget Jegyrendszer
alinda

Alinda: startup-ból több milliárdos forgalmú webáruház

Az Alinda egy igazi e-kereskedelmi startup sikersztori. Egy webáruház, amely ötletből egy domináns e-kereskedelmi vállalattá nőtte ki magát és ma már több környező ország e-kereskedelmi piacán is hódító útra indult.

Alinda webáruház fejlesztése
Hodor

Így készült a Hodor, OANDER új Magento alapsablonja

A Hodor sablon az első hazai igényekre szabott Magento 2 template és funkciócsomag, amely nemcsak jól működik, de jól is néz ki. Esettanulmányunkban bemutatjuk a megalkotásának folyamatát.

Az OANDER Hodor sablon születése
Szépművészeti Múzeum

A Szépművészeti Múzeum megújult portálja

Esettanulmány a Szépművészeti Múzeum megújult weboldalának felhasználói élmény, design tervezéséről és WordPress alapú fejlesztéséről.

Szépművészeti Múzeum
iStyle

Az iSTYLE webáruházak fejlesztése Magento 2 alapokon

Az iSTYLE a közép-európai régió egyik legnagyobb Magento webáruház-rendszere. Cikkünkben bemutatjuk a Magento 2-re való váltás történetét.

iSTYLE webáruházak
Panyizsuzsi

Magento 2 webáruház a Panyizsuzsi ékszermárkának

A Panyizsuzsi márkanév ma itthon egyet jelent az ötletes, minőségi, kézműves üvegékszerekkel. Esettanulmányunkban bemutatjuk, hogyan alkottuk meg a márka Magento 2 alapú webáruházát.

Panyizsuzsi webáruház

További esettanulmányok: