woocommerce

WooCommerce webshop fejlesztések

A WooCommerce a világ egyik vezető webshop motorja, amely a népszerű WordPress tartalomkezelő rendszerre épül.

A WooCommerce a WordPress bővítménye, amelyet kifejezetten a tartalomorientált értékesítés elősegítésére fejlesztettek ki. Felhasználóbarát admin felülete és rugalmas, drag and drop- és flexibilis szerkesztőfelület technológiája egyedi tartalom megjelenítést tesz lehetővé. Könnyű kezelhetősége mindenki számára elérhetővé teszi. A WooCommerce webshop lefejlesztett alaprendszerének hála ráadásul nem kell nulláról új honlapot létrehozni, ugyanakkor design fejlesztés révén mégis egyedi megjelenítést érhetünk el, mellyel kitűnhetünk webáruházunkkal a tömegből.

Néhány ok, amiért szeretjük a WooCommerce-t

Szép, egyedi megjelenés

Szép, egyedi megjelenés

A WordPresstől megszokhattuk, hogy kiemelt figyelmet szentel a tartalmak megjelenítésére. Mivel a WooCommerce a WordPress kiterjesztése, ezért a tartalomorientáltságot és az ehhez kapcsolódó design elemeket webáruházunk esetében is élvezhetjük. 100%-ig testreszabható a webáruház.

Könnyű kezelhetőség, egyedi support

Könnyű kezelhetőség, gyors support

A WooCommerce egyik legnagyobb előnye, hogy flexibilis tartalomkezelés, kifejezetten felhasználóbarát admin felület jellemzi, ennek köszönhetően magunk szerkeszthetjük honlapunkat, webáruházunkat. Emellett, ha mégis problémába ütköznénk, az OANDER munkatársai azonnal állnak a partnervállalat rendelkezésére, folyamatos supportot biztosítva.

Beépített statisztikák

Beépített statisztikák

A WooCommerce számtalan riportot és beépített statisztikát biztosít eredményeink pontos átlátására, az üzleti tervezés támogatására. Az admin felületen található “állapot” box egyből listázza számunkra forgalmunkat, megrendeléseinket, termékeinket, kiadásainkat, lemondásainkat. Az analitikában és a dashboardon mindenről tartalmas kimutatást kapunk, ami a webáruházunk futtatásához szükséges, és még annál is többet.

Nyílt forráskód - hatalmas fejlesztői közösség

Nyílt forráskód - hatalmas fejlesztői közösség

A WooCommerce nyílt-forráskódú, azaz ingyenesen elérhető, szabadon felhasználható és bárki által továbbfejleszthető. Az open source technológia használatának egyik egyértelmű előnye a költséghatékonyság és a szállítófüggetlenség. Továbbfejlesztése és a technológia ismerete nincsen egyetlen fejlesztő céghez kötve.

Aki kedveli a WordPress-t, az a WooCommerce-ért is rajongani fog. Ideális megoldás kis- és középvállalatok online értékesítéséhez.

Radovin WooCommerce

Radovin webáruház

A Radovin borkereskedés új webáruházát csapatunk tervezte és fejlesztette WooCommerce alapon. Ügyfelünk egy innovatív online platformmal megtámogatott bor nagykereskedés. A letisztult és elegáns megjelenés tükrözi a webshop termékeinek stílusát és fókuszba állítja őket.

Bővebben a projektről
WooCommerce ARH

Adaptive Recognition Hungary

2020 tavaszán élesedett az egyik vezető hazai eredetű technológiai vállalat, az ARH (Adaptive Recognition Hungary) megújult portálja, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett WordPress és WooCommerce platformokon. A projekt célja a vállalat B2B és B2C online kommunikációs csatornáinak átalakítása volt.

Bővebben a projektről
WooCommerce Szépművészeti Múzeum

Szépművészeti Múzeum

2018 októberében indult el a Szépművészeti Múzeum megújult portálja, amely egy több mint fél éves koncepcionális tervezés, fejlesztés és tesztelés gyümölcse. Ezt a portál látványos felületekkel, különböző landing layout-okkal, a műtárgyakat kezelő háttérrendszerrel való integrációval és interaktív funkciókkal támogatja.

Bővebben a projektről
WooCommerce Oázis Kertészet

Oázis kertészet honlap és növény lexikon

2018 tavaszán indult el az Oázis Kertészet megújult portálja, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett. A gazdag funkcionalitású oldalon a felhasználók hasznos növényápolási cikkekkel és videókkal találkozhatnak, egy összetett dísznövény lexikonban az egyes fajták gondozási tudnivalóiról ismerkedhetnek meg és böngészhetnek az áruházak kínálatában.

Bővebben a projektről

LifeT!LT website és egyedi blog

LifeT!LT hazánk egyik legnagyobb táplálékkiegészítő cége, a LifeT!LT számára készített portál, amelyet csapatunk fejlesztett. A website a blog tartalmakat, diétákat, célzott edzésterveket, programokat és táplálkozási tanácsokat ötvözi. A reszponzív portált WordPress alapokon fejlesztettük számos egyedi backend fejlesztés implementálása mellett.

Bővebben a projektről
WooCommerce iMagazin

iMagazin blog és hírportál frissítése

2017 tavaszán indult el a vezető hazai Apple hírportál, az iSTYLE által üzemeltett iMagazin megújult formában és funkciókkal. A website ma már az Apple iránt érdeklődő olvasóközönség egyik első számú hírforrása, és indulása óta nyolc további közép-európai országban is elindult. A portál WordPress alapokon készült, reszponzív kialakítással.

Bővebben a projektről
WooCommerce Decathlon

Decathlon rendezvények honlap

A Decathlon a világ egyik vezető sportszer gyártója és forgalmazója, neve egyet jelent a mozgás szeretetével. A hazai vállalat komoly erőfeszítéseket tesz a sportolás népszerűsítéséért, ezért a különböző sportágakat ingyenes rendezvények keretében népszerűsíti. A WordPress alapokon készült portál mozgalmas és reszponzív frontend kialakítást kapott.

Bővebben a projektről
PirosOrr Alapítvány weboldala

Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

Csapatunk 2016-ban a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára alkotott egy új, reszponzív weboldalt, amelynek célja, hogy bemutassa a bohócdoktorok nemes küldetését, tevékenységeit, illetve elősegítse az adománygyűjtést. A website WordPress alapokon készült számos egyedi plugin fejlesztés implementációjával.

Bővebben a projektről
WooCommerce MúzeumCafé

MúzeumCafé díjnyertes online magazin

A MúzeumCafé website az ultraminimalista, végletesen letisztult, tartalomfókuszú és tipográfia-vezérelt design elveit követi, szándékosan több ponton elmozdul a megszokott megoldásoktól. A csapatunk által fejlesztett reszponzív website egyben egy interaktív archívum, inspiratív felfedezőút és komoly szakmai kutatómunka felülete. A website WordPress alapokon készült.

Bővebben a projektről

Kedvenc WooCommerce funkcióink

WooCommerce többnyelvűség

Többnyelvűség és nemzetközi valuták

Globális világban élünk, a többnyelvűség és a valuták használata és váltása természetesen alapvetés a WooCommerce esetén is. Nemzetközi piacra lépéshez kiváló megoldás egy WooCommerce webáruház, ahol alapvető beépített funkciók segítenek az új országok meghódításában, mint például a különböző nyelvek és valuták alkalmazása.

WooCommerce nagyvállalati termék

Stabil, rugalmas, gyors, biztonságos

Egyszerűbb termékeket magas mennyiség mellett is jól kezel, emellett a termékjellemzők terén kifejezetten rugalmas eszköz. Összetett kódrendszere standardizált, rétegekből épül fel, a rendszerbiztonságot a gyártó biztosítja, a teljes kódbázis auditált, hivatalos updatek által frissen tartott. A rendszert kiszolgáló motor gyors, webshopunk a betöltés terén is jó teljesítményt mutat.

eladást segítő

Eladást segítő funkció, termékek kezelése

A termékek feltöltése, betöltése a beépített CSV import/export funkciónak köszönhetően egyszerű, gyors. Hasznos eszköz a column mapping funkció is, ami segít a termékfeltöltéskor rendszerezni a dokumentumunk értékeit. A készletezéssel és a termékek elérhetőségével beépített plugin foglalkozik ezzel segíti a webshop adminisztrátorok munkáját.

 

integráció, számlázás, szállítás

Integráció - Számlázás - Szállítás

A hazai piacon elérhető fizetési szolgáltatók integrációit tartalmazza a WooCommerce (pl.: Számlázz.hu, Billingo, Transgate, SimplePay), így nem kell aggódnod e miatt. A szállítási módok terén is széles a tárház, a különféle futárcégek mellett az ingyenes kiszállítástól a nagyobb termékek fuvarozásáig minden opció elérhető a rendszerben.

WooCommerce Marketing, SEO

Marketing - SEO - Automatizáció

A WordPressből megszokott kiváló SEO eszközök állnak rendelkezésünkre, mint például a nagyszerű Yoast SEO plugin. Alapvető funkció a dashboard, azaz beépített riport, kimutatás és infografika kezelő modul. További összeköttetésekre is lehetőség van, szuper megoldások közül választhatunk, amik egyszerűvé teszik az analitikát, hírlevélküldést.

WooCommerce fejlesztői közösség

Vásárlói csoportok - felhasználók kezelése

Értékesítés során kialakult ügyfélkörünk csoportjai között különbséget tehetünk. Ugyanígy megkülönböztethetjük a honlapunk tartalmaira feliratkozott felhasználókat is. A csoportokba rendezés lehetővé teszi, hogy kivételeket kezeljünk. A felhasználók számára különböző jogosultságot adhatunk a honlap tartalmainak láthatósága, letöltésével kapcsolatban.

Promóciók, kuponok

Promóciók és kuponok

Alapvető funkciók: Időszakos promóciók, kuponok létrehozása és lejárati határidejének rögzítése, ingyenes házhozszállítás kupon, bizonyos összegű rendelés fölötti kedvezmény, termékek számának korlátozása, kapcsolodó és helyettesítő eladások. Pluginek segítségével törzsvásárlói és mennyiségi árkedvezmények könnyen, gyorsan bevezethetők.

WooCommerce terméktípusok

Terméktípusok és katalógus funkciók

A WooCommerce segítségével webáruházunk terméktípusait szabadon variálhatjuk. Egyszerű, csoportosított, variálható, külső, partner, próba, teszt, fizikai, digitális, előfizetéses, letölthető termékek közül biztosan válogathatunk, már csak ki kell találnunk, hogy termékeinkhez melyik passzol a leginkább!

WordPress fejlesztések

Miért az OANDER?

Az OANDER-ben vezető technológiájú rendszerek segítségével fejlesztünk webáruházakat KKV-k és nagyvállalatok számára egyaránt.

Szakértelem és piacismeret

Az OANDER-nél közel egy évtizede foglalkozunk webáruházak fejlesztésével, sőt, több kollégánk is üzemeltet saját shopot. Erősségünk nem csak az erős programozói tudásunkban, hanem az e-kereskedelem lényegi átlátásában, a piacismeretben rejlik, pontosan azért, mert az ügyféloldalt is ismerjük, tapasztaljuk nap mint nap.

Saját termékfejlesztési tapasztalat

Aktívan részt veszünk a webshop rendszerek funkcionális képességeinek kitágításában. Több mint 50 saját fejlesztésű WordPress oldalt készítettünk és üzemeltetünk. Egyedi igényeket minden esetben kiszolgálunk, ha kell saját modul fejlesztés segítségével.

Agilis módszertan a gyors piacralépés érdekében

A Scrum fejlesztési módszertant alkalmazzuk. Ez támogatja a gyors piacra lépést, a projekt közben változó igények kiszolgálását és a transzparens fejlesztési-átadási ciklusokat.

Szakértői támogatás a piacra lépéshez

Az OANDER nyújtja a legteljesebb kompetencia kínálatot, ami egy sikeres webáruház bevezetéshez szükséges, és ehhez számos előkészített terméket biztosítunk. Szakértőink segítenek, hogy webshopod mind funkciókészletében, megjelenésében és tartalmában a legjobbat nyújtsa.

Az első lépések

Emelkedj ki a versenytársaid közül, készítsük el piacod legszebb webáruházát! Kérd árajánlatunkat e-mailben és mi segítünk eligazodni a webáruház projekt várható költségeiről és tartalmáról.

Lépj velünk kapcsolatba