WooCommerce webshop fejlesztések

WooCommerce
Webshop a világ legnépszerűbb tartalompublikáló rendszerén

A WooCommerce a világ egyik vezető nyílt forráskódú webshop motorja, amely a népszerű WordPress tartalomkezelő rendszerre épül. Egyszerű használata és rugalmas testreszabhatósága okán kereskedők milliói használják. Tartalomgazdag webáruházakhoz és merchandising website-okhoz kifejezetten ajánljuk.

Ismerd meg jobban

WooCommerce

A WooCommerce a WordPress bővítménye, amelyet kifejezetten a tartalomorientált értékesítés elősegítésére fejlesztettek ki. Felhasználóbarát admin felülete és rugalmas, drag and drop- és flexibilis szerkesztőfelület technológiája egyedi tartalom megjelenítést tesznek lehetővé. Könnyű kezelhetősége mindenki számára elérhetővé teszi.

Idővel a WordPressnél is felvetődött, hogy a tartalom mellett az értékesítés is nagyon fontos szempont az online térben, erre megoldásként a WooCommerce plugint, webáruház rendszert alkották meg.

Lefejlesztett alaprendszerének hála nem kell nulláról új honlapot létrehozni. Egyedi design fejlesztés révén mégis egyedi megjelenítést érhetünk el.

Legfőbb előnyei: egyszerű, gyors, költséghatékony, bővíthető

Webshop, amely épp olyan könnyen kezelhető, mint a WordPress.

WooCommercen keresztül eladhatunk fizikai, virtuális és letölthető termékeket is, könnyen adaptálhatjuk rendszerét bármilyen üzleti modellhez. Nem számít, hogy mit árulsz, vagy mennyit, az eladási lehetőségek végtelenek, mert rengeteg fejlesztő dolgozik rajta, és már biztosan lefejlesztették a számodra szükséges bővítményeket.

 

Szép, egyedi megjelenés

A WordPresstől megszokhattuk, hogy kiemelt figyelmet szentel a tartalmak megjelenítésére. Mivel a WooCommerce a WordPress kiterjesztése, ezért a tartalomorientáltságot és az ehhez kapcsolódó design elemeket webáruházunk esetében is élvezhetjük. 100%-ig testreszabható webáruház.

Könnyű kezelhetőség, egyedi support

A WooCommerce egyik legnagyobb előnye, hogy flexibilis tartalomkezelés, kifejezetten felhasználóbarát admin felület jellemzi, ennek köszönhetően magunk szerkeszthetjük honlapunkat, webáruházunkat. Emellett, ha mégis problémába ütköznénk, az OANDER munkatársai azonnal állnak a partnervállalat rendelkezésére, folyamatos supportot biztosítva.

Beépített statisztikák

A WooCommerce számtalan riportot és beépített statisztikát biztosít eredményeink pontos átlátására, az üzleti tervezés támogatására. Az admin felületen található "állapot" box egyből listázza számunkra forgalmunkat, megrendeléseinket, termékeinket, kiadásainkat, lemondásainkat. Az analítikában és a dashboardon mindenről tartalmas kimutatást kapunk, ami a webáruházunk futtatásához szükséges, és még annál is többet.

Nyílt forráskód - hatalmas fejlesztői közösség

A WooCommerce nyílt-forráskódú, azaz ingyenesen elérhető, szabadon felhasználható és bárki által továbbfejleszthető. Az open source technológia használatának egyik egyértelmű előnye a költséghatékonyság és a szállítófüggetlenség. Továbbfejlesztése és a technológia ismerete nincsen egyetlen fejlesztő céghez kötve.

Kedvenc WooCommerce funkcióink

Többnyelvűség és nemzetközi valuták

Többnyelvűség és nemzetközi valuták

Globális világban élünk, a többnyelvűség és a valuták használata és váltása természetesen alapvetés a WooCommerce esetén is. Nemzetközi piacra lépéshez kiváló megoldás egy WooCommerce webáruház, ahol a webáruház nyelvének átváltása könnyen megoldható.
Stabil, rugalmas, gyors, biztonságos

Stabil, rugalmas, gyors, biztonságos

Egyszerűbb termékeket magas mennyiség mellett is jól kezel, emellett a termékjellemzők terén kifejezetten rugalmas eszköz. Összetett kódrendszere standardizált, rétegekből épül fel, a rendszerbiztonságot a gyártó biztosítja, a teljes kódbázis auditált, hivatalos updatek által frissen tartott. A rendszert kiszolgáló motor gyors, webshopunk a betöltés terén is jó teljesítményt mutat.
Eladást segítő funkció, termékek kezelése

Eladást segítő funkció, termékek kezelése

A készletezéssel és a termékek elérhetőségével beépített plugin foglalkozik. A WooCommerce figyelmeztetni fog, amikor valamelyik terméked hamarosan ki fog fogyni. A termékek feltöltése, betöltése a beépített CSV import/export funkciónak köszönhetően egyszerű, gyors. Hasznos eszköz a column mapping funkció is, ami segít a termékfeltöltéskor rendszerezni a dokumentumunk értékeit.
Integráció - Számlázás - Szállítás

Integráció - Számlázás - Szállítás

A hazai piacon elérhető fizetési és szállítási módok készek a WooCommerce-re. pl: Számlázz.hu, Billingo, Transgate, SimplePay. Szállítás terén is széles a tárház, az ingyenes kiszállítástól a nagyobb termékek fuvarozásáig minden opció elérhető a rendszerben.
Marketing - SEO - Automatizáció

Marketing - SEO - Automatizáció

A WordPressből megszokott kiváló SEO eszközök állnak rendelkezésünkre, mint pl. a nagyszerű Yoast SEO plugin. Alapvető funkció a Dashboard, azaz beépített riport, kimutatás és infografika kezelő modul. További összeköttetésekre is lehetőség van, szuper megoldások közül választhatunk, amik egyszerűvé teszik az analitikát, hírlevélküldést.
Vásárlói csoportok - felhasználók kezelése

Vásárlói csoportok - felhasználók kezelése

Értékesítés során kialakult ügyfélkörünk csoportjai között különbséget tehetünk. Ugyanígy megkülönböztethetjük a honlapunk tartalmaira feliratkozott felhasználókat is. A csoportokba rendezés lehetővé teszi, hogy kivételeket kezeljünk. A felhasználók számára különböző jogosultságot adhatunk a honlap tartalmainak láthatósága, letöltésével kapcsolatban.
Promóciók és kuponok

Promóciók és kuponok

Alapvető funkciók: Időszakos promóciók, kuponok létrehozása és lejárati határidejének rögzítése, ingyenes házhozszállítás kupon, bizonyos összegű rendelés fölötti kedvezmény, termékek számának korlátozása, kapcsolodó és helyettesítő eladások. Pluginek segítségével törzsvásárlói, mennyiségi árkedvezmények könnyen, gyorsan bevezethetők.
Terméktípusok és katalógus funkciók

Terméktípusok és katalógus funkciók

WooCommerce segítségével webáruházunkban bármilyen típusú termékünket elérhetővé tehetjük. Egyszerű, csoportosított, variálható, külső, partner, próba, teszt, fizikai, digitális, előfizetéses, letölthető termékek közül biztosan válogathatunk.

Ismerd meg eddigi munkáinkat!

Többszáz e-kereskedelmi projekt tapasztalata van mögöttünk és több mint egy évtizede foglalkozunk webáruházak fejlesztésével. Közepes és nagyvállalatokat segítünk a digitális transzformációban.

Emelkedj ki a versenytársaid közül, csináljuk meg a piacod legszebb webáruházátKérd árajánlatunkat e-mailben és mi segítünk eligazodni a webáruház projekt várható költségeiről és tartalmáról.

Kapcsolat felvétel

Miért az OANDER?

Az OANDER-ben vezető technológiájú rendszerek segítségével fejlesztünk webáruházakat KKV-k és nagyvállalatok számára egyaránt.

Tapasztalat

Egy stabil webáruházat összerakni nem lehetséges erős programozói tudás nélkül. Az OANDER-nél közel egy évtizede foglalkozunk webáruházak fejlesztésével. A hazai piacon az OANDER rendelkezik az egyik legnagyobb létszámú webáruház fejlesztő csapattal és a legjelentősebb referencia portfólióval.

01

Saját termékfejlesztések

Aktívan részt veszünk a webshop rendszerek funkcionális képességeinek kitágításában. Több mint 50 saját fejlesztésű WordPress oldalt készítettünk és üzemeltetünk. Egyedi igényeket minden esetben kiszolgálunk, ha kell saját modul fejlesztés segítségével.

02

Agilis módszertan

A Scrum fejlesztési módszertant alkalmazzuk. Ez támogatja a gyors piacra lépést, a projekt közben változó igények kiszolgálását és a transzparens fejlesztési-átadási ciklusokat.

03

Gyors bevezetés

Az OANDER nyújtja a legteljesebb kompetencia kínálatot, ami egy sikeres webáruház bevezetéshez szükséges, és ehhez számos előkészített terméket biztosítunk. Projektjed akár 1 hónap alatt elérheti a működő prototípus állapotát.

04

Munkáink közül

Adaptive Recognition Hungary

Adaptive Recognition Hungary

2020 tavaszán élesedett az egyik vezető hazai eredetű technológiai vállalat, az ARH (Adaptive Recognition Hungary) megújult portálja, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett nyílt forráskódú technológiák (WP és WooCommerce) segítségével.

Bővebben a projektről
Szépművészeti Múzeum

Szépművészeti Múzeum

2018 októberében indult el a Szépművészeti Múzeum megújult portálja, amely egy több mint fél éves koncepcionális tervezés, fejlesztés és tesztelés gyümölcse. Ezt a portál látványos felületekkel, különböző landing layout-okkal, a műtárgyakat kezelő háttérrendszerrel való integrációval és interaktív funkciókkal támogatja.

Bővebben a projektről
Oázis kertészet honlap és növény lexikon

Oázis kertészet honlap és növény lexikon

2018 tavaszán indult el az Oázis Kertészet megújult portálja, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett. A gazdag funkcionalitású oldalon a felhasználók hasznos növényápolási cikkekkel és videókkal találkozhatnak, egy összetett dísznövény lexikonban az egyes fajták gondozási tudnivalóiról ismerkedhetnek meg és böngészhetnek az áruházak kínálatában megismerve azok egyedi akcióit.

Bővebben a projektről
LifeT!LT website és egyedi blog

LifeT!LT website és egyedi blog

LifeT!LT hazánk egyik legnagyobb táplálékkiegészítő cége, a LifeT!LT számára készített portál, amelyet csapatunk fejlesztett. A reszponzív portált WordPress alapokon fejlesztettük számos egyedi backend fejlesztés implementálása mellett.

Bővebben a projektről
iMagazin blog és hírportál frissítése

iMagazin blog és hírportál frissítése

2017 tavaszán indult el a vezető hazai Apple hírportál, az iSTYLE által üzemeltett iMagazin megújult formában és funkciókkal. A website ma már az Apple iránt érdeklődő olvasóközönség egyik első számú hírforrása, és indulása óta nyolc további közép-európai országban is elindult.

Bővebben a projektről
Decathlon rendezvények honlap

Decathlon rendezvények honlap

A Decathlon a világ egyik vezető sportszer gyártója és forgalmazója, neve egyet jelent a mozgás szeretetével. A hazai vállalat komoly erőfeszítéseket tesz a sportolás népszerűsítéséért, ezért a különböző sportágakat ingyenes rendezvények keretében népszerűsíti.

Bővebben a projektről
MúzeumCafé díjnyertes online magazin

MúzeumCafé díjnyertes online magazin

A MúzeumCafé website az ultraminimalista, végletesen letisztult, tartalomfókuszú és tipográfia-vezérelt design elveit követi, szándékosan több ponton elmozdul a megszokott megoldásoktól.

Bővebben a projektről
PirosOrr alapítvány weboldala

PirosOrr alapítvány weboldala

Alapítvány számára alkotott egy új, reszponzív weboldalt, amelynek célja, hogy bemutassa a bohócdoktorok nemes küldetését, tevékenységeit, illetve elősegítse az adománygyűjtést.

Bővebben a projektről

Az első lépések

Lépj velünk kapcsolatba!

Ocskay László profilkép

Ocskay László

Ügyvezető igazgató

office@oander.hu

Eibel Andrea

Eibel Andrea

Tanácsadó, sales account

office@oander.hu

+06 70 622 48 98