woocommerce

WooCommerce webshop fejlesztések

A WooCommerce a világ egyik vezető webshop motorja, amely a népszerű WordPress tartalomkezelő rendszerre épül.

WooCommerce

A WooCommerce a WordPress bővítménye, amelyet kifejezetten a tartalomorientált értékesítés elősegítésére fejlesztettek ki. Felhasználóbarát admin felülete és rugalmas, drag and drop- és flexibilis szerkesztőfelület technológiája egyedi tartalom megjelenítést tesznek lehetővé. Könnyű kezelhetősége mindenki számára elérhetővé teszi.

Idővel a WordPressnél is felvetődött, hogy a tartalom mellett az értékesítés is nagyon fontos szempont az online térben, erre megoldásként a WooCommerce plugint, webáruház rendszert alkották meg.

Lefejlesztett alaprendszerének hála nem kell nulláról új honlapot létrehozni. Egyedi design fejlesztés révén mégis egyedi megjelenítést érhetünk el.

Legfőbb előnyei: egyszerű, gyors, költséghatékony, bővíthető

Webshop, amely épp olyan könnyen kezelhető, mint a WordPress.

WooCommercen keresztül eladhatunk fizikai, virtuális és letölthető termékeket is, könnyen adaptálhatjuk rendszerét bármilyen üzleti modellhez. Nem számít, hogy mit árulsz, vagy mennyit, az eladási lehetőségek végtelenek, mert rengeteg fejlesztő dolgozik rajta, és már biztosan lefejlesztették a számodra szükséges bővítményeket.

Szép, egyedi megjelenés

Szép, egyedi megjelenés

A WordPresstől megszokhattuk, hogy kiemelt figyelmet szentel a tartalmak megjelenítésére. Mivel a WooCommerce a WordPress kiterjesztése, ezért a tartalomorientáltságot és az ehhez kapcsolódó design elemeket webáruházunk esetében is élvezhetjük. 100%-ig testreszabható webáruház.

Könnyű kezelhetőség, egyedi support

Könnyű kezelhetőség, egyedi support

A WooCommerce egyik legnagyobb előnye, hogy flexibilis tartalomkezelés, kifejezetten felhasználóbarát admin felület jellemzi, ennek köszönhetően magunk szerkeszthetjük honlapunkat, webáruházunkat. Emellett, ha mégis problémába ütköznénk, az OANDER munkatársai azonnal állnak a partnervállalat rendelkezésére, folyamatos supportot biztosítva.

Beépített statisztikák

Beépített statisztikák

A WooCommerce számtalan riportot és beépített statisztikát biztosít eredményeink pontos átlátására, az üzleti tervezés támogatására. Az admin felületen található “állapot” box egyből listázza számunkra forgalmunkat, megrendeléseinket, termékeinket, kiadásainkat, lemondásainkat. Az analítikában és a dashboardon mindenről tartalmas kimutatást kapunk, ami a webáruházunk futtatásához szükséges, és még annál is többet.

Nyílt forráskód - hatalmas fejlesztői közösség

Nyílt forráskód - hatalmas fejlesztői közösség

A WooCommerce nyílt-forráskódú, azaz ingyenesen elérhető, szabadon felhasználható és bárki által továbbfejleszthető. Az open source technológia használatának egyik egyértelmű előnye a költséghatékonyság és a szállítófüggetlenség. Továbbfejlesztése és a technológia ismerete nincsen egyetlen fejlesztő céghez kötve.

Aki kedveli a WordPress-t, az a WooCommerce-ért is rajongani fog. Ideális megoldás kis- és középvállalatok online értékesítéséhez.

Kedvenc WooCommerce funkcióink

WooCommerce többnyelvűség

Többnyelvűség és nemzetközi valuták

Globális világban élünk, a többnyelvűség és a valuták használata és váltása természetesen alapvetés a WooCommerce esetén is. Nemzetközi piacra lépéshez kiváló megoldás egy WooCommerce webáruház, ahol a webáruház nyelvének átváltása könnyen megoldható.

WooCommerce nagyvállalati termék

Stabil, rugalmas, gyors, biztonságos

Egyszerűbb termékeket magas mennyiség mellett is jól kezel, emellett a termékjellemzők terén kifejezetten rugalmas eszköz. Összetett kódrendszere standardizált, rétegekből épül fel, a rendszerbiztonságot a gyártó biztosítja, a teljes kódbázis auditált, hivatalos updatek által frissen tartott. A rendszert kiszolgáló motor gyors, webshopunk a betöltés terén is jó teljesítményt mutat.

eladást segítő

Eladást segítő funkció, termékek kezelése

A készletezéssel és a termékek elérhetőségével beépített plugin foglalkozik. A WooCommerce figyelmeztetni fog, amikor valamelyik terméked hamarosan ki fog fogyni.

A termékek feltöltése, betöltése a beépített CSV import/export funkciónak köszönhetően egyszerű, gyors. Hasznos eszköz a column mapping funkció is, ami segít a termékfeltöltéskor rendszerezni a dokumentumunk értékeit.

integráció, számlázás, szállítás

Integráció - Számlázás - Szállítás

A hazai piacon elérhető fizetési és szállítási módok készek a WooCommerce-re. pl: Számlázz.hu, Billingo, Transgate, SimplePay. Szállítás terén is széles a tárház, az ingyenes kiszállítástól a nagyobb termékek fuvarozásáig minden opció elérhető a rendszerben.

WooCommerce Marketing, SEO

Marketing - SEO - Automatizáció

A WordPressből megszokott kiváló SEO eszközök állnak rendelkezésünkre, mint pl. a nagyszerű Yoast SEO plugin. Alapvető funkció a Dashboard, azaz beépített riport, kimutatás és infografika kezelő modul. További összeköttetésekre is lehetőség van, szuper megoldások közül választhatunk, amik egyszerűvé teszik az analitikát, hírlevélküldést.

WooCommerce fejlesztői közösség

Vásárlói csoportok - felhasználók kezelése

Értékesítés során kialakult ügyfélkörünk csoportjai között különbséget tehetünk. Ugyanígy megkülönböztethetjük a honlapunk tartalmaira feliratkozott felhasználókat is. A csoportokba rendezés lehetővé teszi, hogy kivételeket kezeljünk. A felhasználók számára különböző jogosultságot adhatunk a honlap tartalmainak láthatósága, letöltésével kapcsolatban.

Promóciók, kuponok

Promóciók és kuponok

Alapvető funkciók: Időszakos promóciók, kuponok létrehozása és lejárati határidejének rögzítése, ingyenes házhozszállítás kupon, bizonyos összegű rendelés fölötti kedvezmény, termékek számának korlátozása, kapcsolodó és helyettesítő eladások. Pluginek segítségével törzsvásárlói, mennyiségi árkedvezmények könnyen, gyorsan bevezethetők.

WooCommerce terméktípusok

Terméktípusok és katalógus funkciók

WooCommerce segítségével webáruházunkban bármilyen típusú termékünket elérhetővé tehetjük. Egyszerű, csoportosított, variálható, külső, partner, próba, teszt, fizikai, digitális, előfizetéses, letölthető termékek közül biztosan válogathatunk.

Ismerd meg eddigi munkáinkat!

Többszáz e-kereskedelmi projekt tapasztalata van mögöttünk és több mint egy évtizede foglalkozunk webáruházak fejlesztésével. Közepes és nagyvállalatokat segítünk a digitális transzformációban.

Lássuk a referenciákat!

Miért az OANDER?

Az OANDER-ben vezető technológiájú rendszerek segítségével fejlesztünk webáruházakat KKV-k és nagyvállalatok számára egyaránt.

Tapasztalat

Egy stabil webáruházat összerakni nem lehetséges erős programozói tudás nélkül. Az OANDER-nél közel egy évtizede foglalkozunk webáruházak fejlesztésével. A hazai piacon az OANDER rendelkezik az egyik legnagyobb létszámú webáruház fejlesztő csapattal és a legjelentősebb referencia portfólióval.

Saját termékfejlesztések

Aktívan részt veszünk a webshop rendszerek funkcionális képességeinek kitágításában. Több mint 50 saját fejlesztésű WordPress oldalt készítettünk és üzemeltetünk. Egyedi igényeket minden esetben kiszolgálunk, ha kell saját modul fejlesztés segítségével.

Agilis módszertan

A Scrum fejlesztési módszertant alkalmazzuk. Ez támogatja a gyors piacra lépést, a projekt közben változó igények kiszolgálását és a transzparens fejlesztési-átadási ciklusokat.

Gyors bevezetés

Az OANDER nyújtja a legteljesebb kompetencia kínálatot, ami egy sikeres webáruház bevezetéshez szükséges, és ehhez számos előkészített terméket biztosítunk. Projektjed akár 1 hónap alatt elérheti a működő prototípus állapotát.

Radovin WooCommerce

Radovin webáruház

2021 tavaszán indult el a Radovin borkereskedés új webáruháza, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett WooCommerce alapon. Ügyfelünk egy innovatív online platformmal megtámogatott bor nagykereskedés.

Bővebben a projektről
WooCommerce ARH

Adaptive Recognition Hungary

2020 tavaszán élesedett az egyik vezető hazai eredetű technológiai vállalat, az ARH (Adaptive Recognition Hungary) megújult portálja, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett nyílt forráskódú technológiák (WP és WooCommerce) segítségével. A projekt célja a vállalat B2B és B2C online kommunikációs csatornáinak átalakítása volt

Bővebben a projektről
WooCommerce Szépművészeti Múzeum

Szépművészeti Múzeum

2018 októberében indult el a Szépművészeti Múzeum megújult portálja, amely egy több mint fél éves koncepcionális tervezés, fejlesztés és tesztelés gyümölcse. Ezt a portál látványos felületekkel, különböző landing layout-okkal, a műtárgyakat kezelő háttérrendszerrel való integrációval és interaktív funkciókkal támogatja.

Bővebben a projektről
WooCommerce Oázis Kertészet

Oázis kertészet honlap és növény lexikon

2018 tavaszán indult el az Oázis Kertészet megújult portálja, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett. A gazdag funkcionalitású oldalon a felhasználók hasznos növényápolási cikkekkel és videókkal találkozhatnak, egy összetett dísznövény lexikonban az egyes fajták gondozási tudnivalóiról ismerkedhetnek meg és böngészhetnek az áruházak kínálatában.

Bővebben a projektről

LifeT!LT website és egyedi blog

LifeT!LT hazánk egyik legnagyobb táplálékkiegészítő cége, a LifeT!LT számára készített portál, amelyet csapatunk fejlesztett. A website a blog tartalmakat, diétákat, célzott edzésterveket, programokat és táplálkozási tanácsokat ötvözi. A reszponzív portált WordPress alapokon fejlesztettük számos egyedi backend fejlesztés implementálása mellett.

Bővebben a projektről
WooCommerce iMagazin

iMagazin blog és hírportál frissítése

2017 tavaszán indult el a vezető hazai Apple hírportál, az iSTYLE által üzemeltett iMagazin megújult formában és funkciókkal. A website ma már az Apple iránt érdeklődő olvasóközönség egyik első számú hírforrása, és indulása óta nyolc további közép-európai országban is elindult. A portál WordPress alapokon készült, reszponzív kialakítással.

Bővebben a projektről
WooCommerce Decathlon

Decathlon rendezvények honlap

A Decathlon a világ egyik vezető sportszer gyártója és forgalmazója, neve egyet jelent a mozgás szeretetével. A hazai vállalat komoly erőfeszítéseket tesz a sportolás népszerűsítéséért, ezért a különböző sportágakat ingyenes rendezvények keretében népszerűsíti. A WordPress alapokon készült portál mozgalmas és reszponzív frontend kialakítást kapott.

Bővebben a projektről

PirosOrr alapítvány weboldala

Csapatunk 2016-ban a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára alkotott egy új, reszponzív weboldalt, amelynek célja, hogy bemutassa a bohócdoktorok nemes küldetését, tevékenységeit, illetve elősegítse az adománygyűjtést. A website WordPress alapokon készült számos egyedi plugin fejlesztés implementációjával.

Bővebben a projektről
WooCommerce MúzeumCafé

MúzeumCafé díjnyertes online magazin

A MúzeumCafé website az ultraminimalista, végletesen letisztult, tartalomfókuszú és tipográfia-vezérelt design elveit követi, szándékosan több ponton elmozdul a megszokott megoldásoktól. A csapatunk által fejlesztett reszponzív website egyben egy interaktív archívum, inspiratív felfedezőút és komoly szakmai kutatómunka felülete. A website WordPress alapokon készült.

Bővebben a projektről

Az első lépések

Emelkedj ki a versenytársaid közül, csináljuk meg a piacod legszebb webáruházát! Kérd árajánlatunkat e-mailben és mi segítünk eligazodni a webáruház projekt várható költségeiről és tartalmáról.

Lépj velünk kapcsolatba

Person
Kötelező mező
Kérjük adj meg egy érvényes e-mail címet
Kérjük adj meg egy érvényes telefonszámot
Kérjük válassz egy lehetőséget
Kötelező mező
Kötelező mező