Szakterületeink

Teljes körű e-kereskedelemi szolgáltatások

E-kereskedelmi automatizálás felmérés

Magento 2 migrálás

Az új verzió, a Magento 2 az e-kereskedők elismerését is kivívta. Rengeteg újdonságot, frissítést hordoz magában az új rendszer, a váltás egy remek lehetőség a webáruházunk megújítására is.

WooCommerce webshop fejlesztések

A WooCommerce webáruházak ugyanazt az esztétikus megjelenést és felhasználóbarát admin felületet szolgáltatja, amit a WordPresstől megszokhattunk.

Magento webshop fejlesztések

A Magento webáruházak biztosítják mindazt a rugalmasságot és funkciókészletet, amelyek tartós üzleti növekedést nyújtanak.

WordPress fejlesztések

A funkciógazdag Wordpress portálmotor alkalmazásával és kutatás-fejlesztés szemléletű tervezési módszertanunkkal megbízható és sikeres nagyvállalati oldalakat alkotunk.

Digitális stratégia

A digitális stratégia célja, hogy ügyfeleink üzeneteit és értékajánlatát célzottan, nagy hatékonysággal és interaktív módon elérhetővé tegye. Kijelöli ennek eszközeit, és az odáig vezető utat.

Best practice kutatás

A Best Practice kutatás célja, hogy funkcionális ötletekkel és ergonómiai elképzelésekkel segítse elő a tervezést. Fontos szerepe továbbá a tervezéshez szükséges döntések előkészítése.

Tervezési termékműhelyek

Egy egészségesen működő projektben nem a digitális ügynökség az egyetlen ötletforrás. Feladata, hogy elképzelései bemutatásával inspiráló kérdéseket tegyen fel. Erre szolgál a termékműhely.

Ergonómiai tervezés

Az ergonómiai tervezés döntések sorozata. Mit mutassunk meg egy képernyőn és mit rejtsünk el? Hogyan lehet egyszerűbbé tenni egy funkciót? Miként fókuszáljuk a felhasználó figyelmét egy adott irányba?

User Interface design

Ahol az ergonómiai tervező team leteszi a lantot, ott veszi fel a fonalat a hazai és nemzetközi ügyfeleken edződött grafikai csapatunk. Így lesz a drótvázból látványvilág.

Arculattervezés

Az arculat a felhasználói élmény lelke. Érzelmek, márkaértékek és stratégiai célok grafikai megjelenési formákba öntve. Műhelyünkben digitális márkák mondanivalóját fordítjuk le a vizualitás nyelvére.

Frontend fejlesztés

Ötletes, kreatív és jó minőségű frontend megoldásokat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt.

Backend fejlesztés

Koherens és magas kódminőséget garantáló fejlesztési irányelvekkel, verziókezelési folyamatokkal, dokumentációs standardokkal és egy válogatott szakmai team-mel dolgozunk.

Terméktámogatás

Folyamatos támogatás azoktól, akik a legjobban ismerik az Ön digitális termékét – saját médiaportálok és webshopok üzemeltetési tapasztalatával.

Projektmenedzsment

Az igazán komplex, nagyfokú kutatást és precizitást igénylő, sokszereplős projektektől pezseg a vérünk. Projektvezetőink feladata a különböző szakterületek és stakeholder-ek közötti összhang megteremtése.

Tartalomfejlesztés

A tartalom a felhasználói élmény elválaszthatatlan része. Értékajánlatunk mindig érzelmeket kiváltó szövegekkel és a mondandót erősítő képi támogatással ölt testet. Ne hanyagoljuk el a jelentőségét!

Forgalomelemzés és optimalizálás

Körmükre nézünk a forgalmi adatoknak. Eszközeink a hőtérképes elemzés, A/B tesztelés és a user journey pontos megértése, hiányosságainak feltérképezése.