Unipatika webáruház

Az Unipatika online jelenlétének 5. születésnapját egy új webáruház indításával ünnepelte. A gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők és vitaminok mellett dermo-, bio- és natúrkozmetikumok széles választékát kínálja a webshop, melyet Magento 2-es platformon indítottunk.

A felhasználói élmény javítása és a teljesítmény optimalizálása érdekében az OANDER PWA (Progressive Web App) frontend megoldása mellett tettük le a voksunkat. Ennek a modern technológiának az integrálásával a weboldal sebessége drámaian megnőtt, zökkenőmentes és villámgyors interakciót biztosítva a felhasználók számára.

A megnövelt sebesség mellett a weboldal új felhasználói felülettel is büszkélkedhet, amelyet gondosan úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen a modern esztétikumnak és kiváló felhasználói élményt nyújtson. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a webshopon keresztüli értékesítés megfeleljen a törvényi szabályozásoknak és azokat a felhasználók számára is egyértelművé tegyük.

Kiterjedt kutatás és felhasználói tesztelés eredményeként olyan felhasználói felületet terveztünk, amely leegyszerűsíti a navigációs folyamatot, és megkönnyíti a vásárlók számára a keresést. Az eredmény egy vonzóbb és kellemesebb felhasználói élmény, ami létfontosságú egy sikeres online áruház számára. Az Unipatika webáruház itt érhető el.

Unipatika webáruház Unipatika webáruház