Omnichannel.hu – Új edukációs site kereskedőknek!
Omnichannel.hu – Új edukációs site kereskedőknek!
Aktuális

Omnichannel.hu – Új edukációs site kereskedőknek!

Olvasási idő: 4 perc

Örömmel értesítünk, hogy elindult az omnichannel stratégiát és a digitális fejlődést támogató weboldal, az omnichannel.hu. Bár sokat lehet olvasni erről a témáról, azonban a gyakorlati megvalósításukról kevés információ hangzik el.

Az omnichannel.hu célja, hogy segítsen a vállalatoknak kihasználni a digitális kereskedelemben rejlő lehetőségeket. A weboldalon számos rendszeresen frissülő hasznos tartalmat találsz, amelyek között szerepelnek cikkek, könyvajánlók, gyakorlati útmutatók, diagnosztikai kérdőívek, képzések és friss omnichannel értékesítéssel kapcsolatos adatok.

Omnichannel.hu - Új edukációs site

Miért érdemes követni az omnichannel.hu oldalát?

Omnichannel Scale 2024 – Magyarország első omnichannel kutatása
Elkészült Magyarország első omnichannel tematikájú kutatása az Ecommerce Hungary, a Daktela, az OANDER és a Deloitte együttműködésében. Az első eredmények ingyenesen elérhetőek.

Omnichannel diagnosztika – Mérd fel vállalatod digitális felkészültségét!
Töltsd ki a kérdőíveket és ismerd meg vállalatod digitális felkészültségét a következő négy területen: 1. üzleti fejlődés és expanzió, 2. szervezet és irányítás, 3. technológiai kompozíció, 4. üzleti képességek alkalmazása.

Adattár – Ismerd meg az omnichannel értékesítés statisztikáit!
Adattárunk átfogó képet nyújt az integrált kereskedelmi stratégiák hatékonyságáról és eredményeiről. Az amerikai kutatási adatokon túl ismerd meg Omnichannel Scale 2024 eredményeit is!

Képzés és konzultáció – Ha nem tudod, hogyan indulj el
Szakértőink segítenek az omnichannel szemléletű kereskedelem útnak indításában, tökéletesítésében és fejlesztésében. Vállalatokra és csapatokra szabott workshopok a B2C és a B2B szereplőknek.

omnichannel.hu oldal

Üzleti esetek – Tanulj másoktól, így csináld a gyakorlatban!
Példatárunk célja, hogy üzleti esetek által bemutassa, mennyire sokoldalú és összetett az omnichannel kereskedelem fogalma a gyakorlatban, és nem kizárólag technológia alapú megoldásokat takar.

Cikkek – Merülj el az omnichannel világában!
Olvass minél többféle nézőpontból az omnichannel stratégiáról! Legyen szó a fizikai és a digitális értékesítés összekapcsolásáról, a legújabb adatokról, érdemes nyomon követni bennünket!

Fejlettségi szintek – Ismerd meg a Scalable Commerce Framework modellt!
Minden vállalat, amely belevág az online kereskedelembe, egy tanulási pályát jár be és szükségszerűen fejlődési szakaszokon megy keresztül. Az igazi érték az, hogy felismerjük, hol tartunk ebben az evolúcióban.

Szakirodalmak – Képezd magad folyamatosan, tanulj a legjobbaktól!
Még többet olvasnál a témáról? Hasznos hazai és külföldi szakirodalmakat válogattunk össze, melyek minden kereskedőnek hasznára válnak. Kihagytunk valamit? Várjuk a javaslatokat!

Legyen szó kutatásokról, gyakorlati útmutatókról, vagy szakértői tanácsadásról, az omnichannel.hu-n minden eszközt biztosítunk, amire szükséged van a sikerhez. Ne maradj le a legfrissebb információkról és lehetőségekről – csatlakozz közösségünkhöz, és tedd meg az első lépést a digitális fejlődés útján! Látogass el az omnichannel.hu weboldalra, és fedezd fel, hogyan teheted hatékonyabbá üzletedet!

Még több omnichannel tematikájú cikk:
FMCG-RETAIL MINUTES – Omnichannel stratégia podcast >>
Omnichannel a gyakorlatban: smart city a főváros szívében >>
A jövő hangja: omnichannel stratégia – Ilyen volt az üzleti reggelink >>
Millásreggeli podcast: Az omnichannel kereskedelem világa >>