A legjobb hazai és külföldi e-kereskedelmi rendezvények 2023-ban
A legjobb hazai és külföldi e-kereskedelmi rendezvények 2023-ban
Aktuális

A legjobb hazai és külföldi e-kereskedelmi rendezvények 2023-ban

Olvasási idő: 6 perc

2022 volt az első teljes év a covid óta, amikor minden hazai és nemzetközi e-kereskedelmi rendezvényt meg lehetett tartani és reményeink szerint 2023 sem fog szűkölködni a szakmai találkozásokban. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb hazai és külföldi e-kereskedelmi rendezvények időpontjait.

Mutatjuk a legjobb hazai és külföldi e-kereskedelmi rendezvények időpontjait, illetve, hogy miért érdemes ellátogatni ezekre az eseményekre.

HAZAI E-KERESKEDELMI RENDEZVÉNYEK

Február 23. – Ecommerce Expo

A nagy volumenű e-kereskedelmi rendezvények sorát az Ecommerce Expo nyitja meg a Lurdy Házban, ahol 40 előadó és több mint 60 kiállító várja a látogatókat. Az expót beharangozó online rendezvényéről mi is írtunk korábban, így egy kis ízelítőt már kaphattunk a 2023-as témákból. A rendezvényen természetesen velünk is találkozhattok, az OANDER képviseletében Ocskay László társ-ügyvezetőnk tart majd előadást.

E-KERESKEDELMI KONFERENCIA Visegrád

Március 23. – Piac és Profit konferencia

A Piac és Profit idei évindító konferenciájának címe Webáruházi trendek – 2023 Bezárás helyett növekedés!. A rendezvényen előadó piaci szakértők és gyakorló e-kereskedők igyekeznek olyan tudást átadni a résztvevőknek, melynek köszönhetően átvészelhető a növekvő infláció és a recesszió következtében várható visszaesés. A konferencián velünk is találkozhatsz, Ocskay László az online és offline értékesítési csatornák összehangolásáról tart majd előadást. Az omnichannel kereskedelem hot topic az idei évben, nem árt felzárkózni minden kereskedőnek a témában!

Március 28. – KÜRT Akadémia E-kereskedelmi képzés

Március végén útjára indítjuk a KÜRT Akadémiával közös e-kereskedelmi képzésünket, melyet kifejezetten közép és nagyvállalatok döntéshozóinak terveztünk. A mi szavaink helyett idéznénk egy korábbi résztvevőtől:

“Nagyon érdekes volt számomra az egész képzés, mert teljesen más szemszögből láttam rá a rendszerre. Megértettem az egészet!” – Totisz György (Auchan logisztika)

A teljes interjút itt tudjátok elolvasni.

Április 20. – Trust Summit 2023

Urald a változást! címmel jelentkezik idén a kifejezetten cégvezetőknek szóló inspirációs és networking esemény, a Trust Summit. Olvasd el tavalyi összefoglalónkat a rendezvényről, idén is hasonlóan jó előadókra és előadásokra számíthatunk!

Balogh Petya Trust Summit

Április 25–26. – Digital-Media Hungary

Immár 28. alkalommal startol el Siófokon a Digital-Media Hungary. A 2023-as konferencia mottója: (F)Elforgatók előnyben! Az ország legnagyobb kereskedelmi, marketing-kommunikációs és média szakmai eseményén érdekes és inspiráló előadásokkal várnak mindenkit a szervezők.

Április 26. – IVSZ SMART 2023 – Changing reality

Az IVSZ, azaz a Szövetség a Digitális Gazdaságért SMART 2023 – Changing reality rendezvénye az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak képviselőinek szól. Az idei témák között kiemelt szerepet kap a fenntarthatóság, virtuális valóság és a metaverzum, az adatalapú gondolkodás, illetve szó lesz a pénz, a bankok és a fizetőeszközök átalakulásáról is.

Május 11. – Magyar E-kereskedelem Napja

A tavalyi évben szeptemberben megrendezésre kerülő Magyar E-kereskedelem Napja idén májusban tér vissza! Az Ecommerce Hungary Kisvállalati tagozata által szervezett eseményen webshop tulajdonosok és szolgáltatók találkozhatnak és cserélhetnek tapasztalatot. Az előadások mellett a szeptemberben nagy sikert aratott konzultációs lehetőség is visszatér májusban!

Június 6-7. – XIX. E-kereskedelmi Konferencia

A legrégebbi haza e-kereskedelmi rendezvény. Részletek hamarosan…

logisztikai kerekasztal

Október 3.-4. – Internet Hungary

A szokásos október eleji időponton kerül megrendezésre az Internet Hungary. Az idei konferencia témája: Beléphetünk a digitális édenbe? Racionalitás digitalizációra írva.

NEMZETKÖZI E-KERESKEDELMI RENDEZVÉNYEK

Február 23. – Ecommerce Berlin

Németország legnagyobb szakmai rendezvénye, ahol egész Kelet-Közép-Európa szolgáltatói képviseltetik magukat. 2022-ben nekünk is lehetőségünk volt kilátogatni a kiállításra és nagyon ajánljuk a hazai e-kereskedőknek is tanulmányi útként a berlini expót.

Március 7.-8. – E-Show Barcelona

Spanyolország egyik legizgalmasabb e-ker eseménye, melynek idei szlogenje: DRIVING THE FUTURE OF ECOMMERCE. Az e-commerce-re és digitális marketingre specializálódott expóra több mint 7500 embert várnak és olyan vállalatok képviselőinek előadásait hallgathatjuk meg, mint a H&M, Samsung, Novartis, Nestlé vagy a Diageo.

Április 18. – E-commerce Italia

Immár 17. alkalommal rendezik meg Milánóban az “E-commerce in Italy” konferenciát, melynek idei kiemelt témái a digitális stratégia, a marketing és hirdetési stratégiák valamint eszközök, a fizetési módok evolícuója, illetve a szolgáltatási innovációk a logisztika és a szállítmányozás területén lesznek.

Június 8-9. – Adobe Summit

Ezúttal Londonból jelentkezik az Adobe nagyszabású rendezvénye, ahol olyan nagyvállalatok előadóit hallgathatjuk meg, mint a BMW, a Prada és természetesen az Adobe. Az inspiráló, két napos eseményen a digitalizáció jövőjével, a technológiai újdonságokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők és olyan területekbe áshatják jobban bele magukat, mint a B2B marketing, a customer journey management vagy a perszonalizáció.

Szeptember 27-28. – Ecommerce Expo London

Kétségkívül Európa legnagyobb szakmai eseménye az Ecommerce Expo London, hiszen több mint 10 000 kiskereskedő és márka, valamint több mint 300 iparágvezető megoldásszállító képviselteti magát a rendezvényen. 2022-ben nekünk is volt szerencsénk kilátogatni az expóra és hihetetlen élmény volt azt az innovatív közeget első kézből megtapasztalni. Szintén csak ajánlani tudjuk a hazai e-kereskedőknek, hogy ha tehetik látogassanak el a rendezvényre.

Ecommerce Expo London

Cikkünk hamarosan bővül friss információkkal és új rendezvényekkel. Reméljük minél több rendezvényen találkozunk 2023-ban is!

 

Az időpontok változásának jogát fenntartják a szervezők.