4 tavaszi e-kereskedelmi konferencia, ahol találkozhatsz velünk
4 tavaszi e-kereskedelmi konferencia, ahol találkozhatsz velünk
Aktuális

4 tavaszi e-kereskedelmi konferencia, ahol találkozhatsz velünk

Olvasási idő: 5 perc

Az elmúlt két évben – a világjárványnak köszönhetően – sajnos a szokásosnál kevesebb közvetlen kapcsolat alakulhatott ki az e-kereskedelmi piac szereplői között. Az idei tavasz azonban mindenkit kárpótol az elmaradt rendezvényekért, hiszen számos e-kereskedelmi konferencia van a láthatáron, ahol velünk is találkozhattok.

Bár több online rendezvényen találkoztunk virtuálisan, mi is saját meetupsorozatot szerveztünk a Trans-Speddel és a Webshippyvel közösen, ugyanakkor már nagyon hiányoltuk az elmúlt két évben a személyes kapcsolódási pontokat. Éppen ezért nagy örömmel tölt el bennünket, hogy 2022 tavasza az e-kereskedelmi konferencia “szezonja” lesz.

Mutatjuk, hogy milyen rendezvényeken találkozhattok velünk, reméljük az előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett lesz időnk a személyes tapasztalatmegosztásra, beszélgetésre is!


1. E-commerce Berlin Expo

e-commerce expo

Május 5. – Az első rendezvény van időben legközelebb, de a helyszínét tekintve a legmesszebb. Pedig az ikonikus berlini E-commerce Expon az európai, és idővel a hazai piacot is meghatározó e-kereskedelmi trendekkel találkozhatunk. Olyan márkák képviseltetik magukat és tartanak előadást, mint a Henkel, az Amazon Deutschland, a HubSpot vagy a Zalando. 

2. Future Trade 2022

Future Trade konferencia

Május 19. – Az első Future Trade konferencia után, most itt van az újabb e-kereskedelmi esemény, ahol piacvezető vállalatok adják át tudásukat, gondolataikat arról, hogy hogyan is fog, vagy legalábbis hogyan kellene működnie a hazai kereskedelemnek. Mi is részt veszünk egy izgalmas szakmai beszélgetésben, melynek témája: Kettőn áll a vásár – a sikeres webshop fejlesztés receptje. A beszélgetés résztvevői Laczkó Gábor, a Stylers alapítója, Máriás Zsigmond, a LogiNet Systems Kft. ügyvezető igazgatója, IT fejlesztési specialista, illetve Ocskay László, az OANDER Development Kft. társügyvezetője. A téma izgalmas, több szemszögből is átbeszéljük a kérdéskört, mindenképp ajánljuk a programot!

Összefoglalóink itt olvashatóak: A webáruház fejlesztés nehézségei, fejlesztői szemmel, Az e-kereskedelem jövője a szakértők szerint

3. XVIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia 

e-commerce hungary konferencia

Május 24 – 25. – Az Ecommerce Hungary által szervezett visegrádi e-kereskedelmi konferencia végre visszatér! Már 18. alkalommal rendezik meg a legnagyobb hazai e-kereskedelmi rendezvényt, ahol nem csak szakmai prezentációinkkal, de standunkkal is találkozhattok. A programok során három szakmai előadással is készülünk nektek. 

A technológiai körkép kerekasztal-beszélgetésének témái: mit kell tudjon egy mai webáruház, hogyan nézzen ki, milyen színű legyen és mekkora gombokkal operáljon? Egyáltalán, melyik része a fontos, amit a vevő lát, vagy ahol a munkatársaink dolgoznak? A vevői igényeket és a munkatársi elvárásokat rentábilisan csakis állandóan megújuló technológiák használatával és automatizálás segítségével tudjuk hatékonyan teljesíteni. A kerekasztal résztvevői: Káli György (Humanize.studio), Máriás Zsigmond (Loginet), Ocskay László (OANDER)

Hogyan követheti nyomon a webáruházunk fejlődésünket, hogyan válik skálázhatóvá? Milyen webshopmotort válasszunk vállalkozásunkhoz és milyen integrációs lehetőségeink vannak? Erről a komplex témáról osztja meg tapasztalatait ügyvezetőnk, Ocskay Laci.

Rédey László, cégünk Head of Product menedzsere pedig workshop formájában tárja fel a Magento funkcióiról, előnyeiről, hogy milyen vállalkozásoknak ajánljuk és milyen kérdéseket kell tisztáznunk magunkban egy webshop indítása előtt.

Összefoglalóink a rendezvényről: Az e-kereskedelem jövője a szakértők szerint, A nemzetközi kereskedelem kihívásai: fejlesztés és logisztika

4. Trust Summit 2022

Trust Summit - Bizalmi Kör

Május 25.-26. – A Bizalmi Kör nagy eseménye, a Trust Summit egy olyan rendezvény, amit a hazai felsővezetés számára, a vállalatokat irányító szereplőknek hoztak létre. A megoldásorientált prezentációk és workshopok résztvevői között a Masterplast, az Eisberg Hungary és a Graphisoft vezetői is ott lesznek, fizikusokkal, paralimpikonokkal kiegészülve.

Ocskay Laci prezentációjának témája a következő lesz: A kereskedelem jövője – Hogyan alakul át kereskedelmünk a digitalizáció hatására? Az előadás boncolgatja, hogy merre is tart a kereskedelem, mitől lesz elégedett, sőt boldog a jövő vásárlója, és nekünk, mint tulajdonosok, milyen attitűdre van szükségünk ahhoz, hogy üzletünk folytonosságát fenntarthassuk, a digitalizáció érájában.

Összefoglalónk az előadásokról: Permanens válságsorozatban sikeresnek lenni – Trust Summit összefoglaló

Örülünk, hogy ismét ennyi rendezvényen vehetünk részt, és végre személyesen is tudunk beszélgetni. Keressetek minket a rendezvényeken, reméljük legalább az egyiken találkozni fogunk!