Omnichannel diagnosztika – Fedezd fel céged digitális potenciálját!
Omnichannel diagnosztika – Fedezd fel céged digitális potenciálját!
Aktuális

Omnichannel diagnosztika – Fedezd fel céged digitális potenciálját!

Olvasási idő: 3 perc

Már elérhető az omnichannel diagnosztika! Az Omnichannel.hu legújabb szolgáltatása segít felmérni vállalkozásod digitális kereskedelmi felkészültségét és lehetőségeit négyféle területen.

Miért fontos az omnichannel értékesítés?

Miért tartjuk kiemelten fontos az omnichannel diagnosztika kérdőívet? Mert túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az omnichannel értékesítésé a jövő. Az ügyfelek elvárják, hogy bármikor, bárhonnan elérhessék a termékeidet és szolgáltatásaidat. Márpedig ezt csak egy jól működő omnichannel stratégia tudja biztosítani, amely integrálja az online és offline csatornákat, így biztosítva zökkenőmentes vásárlási élményt az ügyfelek számára. Ez nemcsak növeli az ügyfélelégedettséget, hanem hozzájárul a hosszú távú üzleti növekedéshez is.

omnichannel diagnosztika kérdőív

Hogyan segít az omnichannel diagnosztika?

A szolgáltatás a Scalable Commerce Framework modell alapján értékeli cégedet négy kulcsfontosságú területen:

A Scalable Commerce Framework abból indul ki, hogy a digitális kereskedelmet folytató vállalatok különböző tipizálható fejlődési szakaszokon mennek keresztül. Az üzleti értéke abban rejlik az omnichannel diagnosztika kérdőívnek, hogy segít a vállalatoknak elhelyezni magukat ezen a fejlődési úton. A fejlettségi állapot felismerése és tudatosítása pedig gyorsabbá teszi a következő szakaszba való átlépést, ezáltal zökkenőmentesebben és gyorsabban fejlődik a vállalat egésze.

Kezdd el most!

Töltsd ki a kérdőíveket, és tudd meg, hogy hol állsz most, és hogyan léphetsz tovább a sikeres omnichannel értékesítés felé vezető úton! Fedezd fel, hogyan teheted hatékonyabbá és jövedelmezőbbé digitális kereskedelmedet az omnichannel diagnosztika segítségével!

Még több omnichannel tematikájú cikk:
Omnichannel.hu – Új edukációs site kereskedőknek! >>
FMCG-RETAIL MINUTES – Omnichannel stratégia podcast >>
Omnichannel a gyakorlatban: smart city a főváros szívében >>
A jövő hangja: omnichannel stratégia – Ilyen volt az üzleti reggelink >>
Millásreggeli podcast: Az omnichannel kereskedelem világa >>