Terepszemle

Dióhéjban az OANDER-ről

Az OANDER egy budapesti digitális műhely, amelynek 60 fős csapata tapasztalt ergonómiai tervezőkből, grafikusokból, fejlesztőkből és produkciós szakemberekből áll.

Munkáink
WooCommerce nagyvállalati termék

0+

Több mint 200 digitális termékfejlesztés áll a hátunk mögött

vevőcsoportok

4/5

Ügyfeleink 4/5-e továbbajánlásból érkezik hozzánk

UX ikon

0 év

Nemzetközi és hazai projektgyakorlattal rendelkezünk

WooCommerce PWA ikon

0

Fiatalos és lelkes csapat vagyunk, átlagéletkorunk 34 év

Csapatunk kezei között a művészet és technológia precíz ötvözésével születnek kiváló webes alkalmazások. Kiemelt szakterületeink a Magento alapú e-kereskedelmi megoldások, nyílt forráskódú tartalmi portálok és kiemelkedő minőségű felhasználói élmény alkotása. Ma már több százat meghaladó webáruház, vállalati site és médiaportál megalkotása áll mögöttünk.

Munkamódszerünk

Komolyan vesszük a tervezést, ügyfeleinkkel műhelyszerű munkastílusban dolgozunk együtt. Valamennyi projektünk középpontjában egy tudatosan fejlesztett tervezési módszertan áll, amellyel ügyfeleinkkel közösen ízekre szedjük majd újra összerakjuk az eredeti elképzeléseket. Napokat, heteket és néha hónapokat töltünk ergonómiai tervek, drótvázak kialakításával, mielőtt a felhasználói felület grafikai tervezésébe vagy fejlesztésbe fognánk. Ügyfeleinkkel tartalmas termékműhely-találkozókon vitatjuk meg az ergonómiai és funkcionális terveket. Nem gondoljuk, hogy mindentudók vagyunk: ügyfeleinket bevonjuk a tervezésbe, építünk a meglátásaikra és iparági tapasztalataikra.

Oander projekt módszertan

Kiemelt szakterületeink

Piacvezető szaktudással rendelkezünk webáruházak fejlesztésében és bevezetésében. Az e-kereskedelem az online fejlesztések egyik sajátos szegmense: sehol máshol nem annyira kézzelfogható és „forintosítható” a konverzió, mint az online eladásokat bonyolító portálok esetében. E-kereskedelmi fókuszú projektjeinket a nyílt forráskódú Magento webáruház motoron valósítjuk meg, amely a világ egyik vezető webáruház-technológiája. Több tízezer nagy terhelhetőségű, komplex webshopot szolgál ki a világ minden táján és folyamatosan fejlődik. Ez a technológiai háttér magas színvonalú tervezési és kutatási szolgáltatásainkkal kombinálva minden más, „dobozos” keretrendszernél alkalmasabb arra, hogy jó ár-érték arányban szolgáljuk ki megrendelőink igényeit az egészen egyszerű funkcionalitású webshop fejlesztési projektektől a komplex, integrált, nagyvállalati igényeket kiszolgáló kereskedelmi portálokig.

Oander termékek, WordPress és Magento

Fejlesztési kínálatunk az e-kereskedelem mellett kiterjed egyedi vállalati oldalak, médiaportálok és kampány landing page-ek, microsite-ok megvalósítására is. Ezen projektjeinket jellemzően WordPress alapokon fejlesztjük, amely a világ legelterjedtebb open source tartalomkezelő rendszere, és amelynek alkalmazásában több éves tapasztalatunk van. A vállalati oldalak, microsite-ok céljai lehetnek különbözőek, de a tervezési szemléletük azonos: mindig egy konkrét, jól definiálható konverziós célt szolgálnak, és ennek elérése érdekében átgondolt mondanivalón és vizuális támogatáson vezetik végig a felhasználókat. Ezek a webes felületek jellemzően a médiaköltések végállomásai: itt dől el egy-egy online aktivitás sorsa, így ezeknél a felületeknél különösen fontos az ergonómiai tervezés, webarculat és az AB tesztelés.