Liget+ check-in alkalmazás

Az OANDER által megalkotott városligeti eseményszervező és jegyértékesítő rendszerhez kapcsolva 2022-ben egy olyan látogatói beléptető alkalmazást (Entry Manager) fejlesztettünk, amely teljes értékű látogatói “check-in” szolgáltatás formájában lehetővé teszi a jegyek gyors, egyszerű beolvasását, kezelését, a látogatók beengedését és adminisztrálását.

Az okostelefonokon, tableteken futtatható PWA (progressive web application) segítségével  a jegykezelők be tudják olvasni a belépőjegyeken elhelyezett QR kódokat. Az Entry Manager biztosítja, hogy a jegyek leolvasásával egyidőben le tudják ellenőrizni a látogatók adatait, jegyük érvényességét és egy gombnyomással érvényesíteni is tudják azokat. Az alkalmazás folyamatos API kapcsolatban van a jegyrendszer magját képező Magento webáruházzal. Innen valós időben érkeznek és mennek tovább a látogatók adminisztrálását szolgáló adatok.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a városligeti digitális látogatói élmény ökoszisztémáról, kattints ide a Liget+ rendszerről szóló esettanulmányunk elolvasásához!

Liget+ check-in alkalmazás Liget+ check-in alkalmazás