Magento LifeBelt

Mentőöv a koronavírus járvány miatt gondba kerülő kereskedőknek. Vezető technológiájú webshop bevezetés, 2 hét alatt, lízing konstrukcióban.

Segítünk az online értékesítésre való váltásban

Életmentő lehetőség az eddig csak offline jelenléttel rendelkező üzleteknek áttenni a tevékenységüket online felületre. Mi pedig fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez képest minél több vállalatnak segítsünk stabil, technológiailag kiemelkedő webshopot létrehozni.

Mostani csomagunk, a Magento LifeBelt szó szerint egy mentőöv, melyet segítő szándékkal hoztunk létre. A vállalkozók nehéz helyzetére való tekintettel – egyedülálló módon – előfinanszírozási konstrukcióban, lízingelhetően hozzuk létre az új webáruházakat. Így kedvező befektetéssel, havi díjjal elérhető az online piacra lépés. 

Célunk, hogy minél több vállalat online átállását teremtsük meg, hogy minél több cég talpon maradhasson és folytathassa tevékenységét az e-kereskedelem rohamosan fejlődő világában.

Magento LifeBelt: 2 hét múlva online értékesíthetsz

Válságkezelés: alapfunkciók, csak a szükséges elemekkel.
Bevezetés 2 hét alatt.

Ne hagyjuk, hogy a kialakult válsághelyzet miatt vállalkozásunk léket kapjon! A vevőkörünk adott, készleteinket pedig ugyanúgy értékesíthetjük.

A fuvarozást és a logisztikát biztosító vállalatok a válság ellenére kifejezetten jól állják a sarat. Az online értékesítés érthető módon megnövekedett a járvány ideje alatt, míg a fizikai üzletek helyzete kritikussá vált. Ezért a mostani feladatunk, hogy vevőinket és eladásainkat minél előbb áttereljük az online térbe egy webshop formájában. Méghozzá olyan webáruházra van szükség, amit nemcsak a válság idejére vezetünk be, hanem tartósan is sikerrel tudunk használni. A Magento LifeBelt-et pontosan ezért hoztuk létre, a piac egyik legerősebb e-kereskedelmi rendszer alapjára, a Magentora építve.

Gyors webshop bevezetés jövőtálló technológiával

A Magento a világ egyik vezető webáruház platformja. Meggyőződésünk, hogy a legjobb választás komoly e-keresledelmi üzletágak fejlesztéséhez, amelyre most minden korábbinál nagyobb szükség van.

Mi is a Magento és hogyan lehet gyorsan bevezetni?

A Magento egy nagyvállalati szintű webáruház technológia, amely az OANDER termékei révén már a KKV szektor számára is elérhető. A Magento ugyanakkor funkcionális gazdasága révén robosztus rendszer. Mivel nyílt forráskódú, ezért szabadon felhasználható és bárki által továbbfejleszthető. A Magento mellett világszerte több tízezer vállalkozás tette le a voksát, többek között olyan márkák, mint az iStyle, a Rossmann, a Ford, a Seiko, a Jaguar, a Helly Hansen vagy éppen a Burger King.

Egy Magento websop bevezetése normál esetben több hónapos előkészítést és több millió forintos beruházást igényelt. Az OANDER azonban azért, hogy gyorsabban és kisebb költési volumennel is indítható legyen egy projekt, egy előre lefejlesztett, a magyar piacon nélkülözhetetlen funkciókkal ellátott alapsablont dolgozott ki. A korábbi Magento Instant csomagunk bevezetését 1 hónap alatt vállaltuk, a kialakult gazdasági helyzetre reagálva azonban tovább csökkentettük a bevezetés idejét, így már 2 hét alatt egy kulcsrakész webáruházat tudunk átnyújtani ügyfeleinknek.

Alapsablon

A korábbi Magento Instant alapsablonunkat egyszerűsítettük tovább, emiatt bárki számára könnyen kezelhető, jól működő webáruházat készítünk. A gyors bevezetés okán a webshop-ot felruházzuk vállalata arculati színeivel, de ergonómiai módosításokkal most nem húzzuk az időt.

Kulcsrakész funkciók

Alapvető webshop igényeket szolgálunk ki, készletkezelés, árazás, értékesítés, kosár, számlázás, egyedi megjelenés. A termékek feltöltése után a webshop egyből működik, az értékesítés elindulhat. Külön megállapodás esetén akár tartalmi- és termék betöltési feladatokat is vállalunk.

Átadás - oktatás

Amit kínálunk az nem egy konkrét termék, hanem egy komplex szolgáltatás. Segítünk elindítani a webáruházad, ami azután könnyen üzemeltethető, ezzel rengeteg emberi energiát szabadít fel az offline munkavégzéshez képest.

Tudj meg többet a Magento funkcionális képességeiről!

Webshop bevezetés lízing konstrukcióban

Azért, hogy a bevezetést a kulcsrakész technológiai megoldások mellett pénzügyi értelemben is könnyebbé tegyük, szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy lízing konstrukciót.  Ennek lényege, hogy az új Magento webáruházad a gyors bevezetés után már azelőtt bevételt termeljen, mielőtt még annak teljes árát ki kellene fizetned.

Az OANDER által kínált Magento LifeBelt értéke nettó 1.800.000 Ft, az alábbi kedvező lízing konstrukciók érhetők el:

  • 12 hónapos futamidő: Ebben az esetben a webáruház bevezetésének díja a szerződéskötéstől 1 évig havi 150.000 Ft + ÁFA
  • 6 hónapos futamidő: Amennyiben úgy döntesz, hogy 6 havi részletekben fizeted ki a webshop bevezetési díját, úgy a LifeBelt értékéből 7% kedvezményt adunk, így a havi fizetendő díjazás nettó 300.000 Ft helyett 280.000 Ft.
  • 3 hónapos futamidő: Ha egy negyedév alatt rendezed a webáruház bevezetési díjazását, akkor a havi nettó 600.000 Ft-os tételek helyett csak 500.000 Ft-ot kell kifizetned.

 

A lízing konstrukció előnyei

  • A teljes projekt díjazás hosszabb távon kerül elosztásra, így kevésbé terheli a Megrendelő pénzügyi likviditását. Maga az alap webáruház díjazása akár 12 hónapra elosztva is történhet.
  • A webáruház élesíthető és használatba vehető még azelőtt, hogy a teljes projekt díjazás kifizetésre kerülne.
  • Az alapprojekt igény esetén egyedi továbbfejlesztésekkel kiegészíthető agilis fejlesztési módszertan szerint.
  • A legfontosabb célkitűzés, miszerint egy működő webáruházzal piacra lehessen lépni prioritást élvez, amivel párhuzamosan akár egyedi megrendelés alapján további egyedi fejlesztések is haladnak.

A Magento LifeBelt csomag bevezetésének menete

Miután megtartottuk a videókonferenciás bemutatót és leszerződtünk, viszonylag sok anyagot és információt bekérünk majd vállalatotokról, amik a munka elkezdéséhez szükségesek. Ilyenek többek között az arculati anyagok, fizetési módok adatai, vagy például az analitikai hozzáférések. Ha meg van minden szükséges anyag és információ, kezdődhet is a munka!

Elkészül a vállalat számára a tesztkörnyezet, kialakítjuk a deployment folyamatot, installáljuk a Magento aktuálisan legfrissebb, stabil verzióját és a frontend megjelenést adó alapsablont. Elvégezzük a Magento alap funkiconalitásához hazai viszonyok között jellemzően szükséges alap modulok telepítését. (Egyedi modulfejlesztéseket nem végzünk, hanem az OANDER által licenszelt kész modulokat állítjuk be.)

A Magento LifeBelt bevezetés során nem készül sem egyedi ergonómia, sem külön webdesign, mert ez időigényes folyamat (hagyományos projekt esetén természetesen van rá lehetőség). A projekt első hetében az OANDER alapsablonját alakítjuk át a vállalkozásotok arculata szerint. Ez az arculati színek és tipográfia módosításából valamint sablon szinten előre gyártott kiajánlók beépítéséből áll.

Az OANDER tartalomtámogató csapata az előzetesen bekért információk alapján beállítja a webáruház használatához és teszteléséhez szükséges alap beállításokat (például adóosztályok, pénznem, fizetési mód), illetve paraméterezi a már feltelepített modulokat, hogy ezzel is segítsük a minél gyorsabb használatba vételt.

Egy alkalommal részletes admin használati videóoktatást tartunk a Magento üzleti funkcióiról, azok használatáról és a frontend oldaltípusok sajátosságairól. Egyben felkészítjük ügyfeleinket a megrendelő-oldali tartalomszerkesztési időszakra és átadjuk a rendszer használatához szükséges írásos dokumentációkat, kézikönyvet. Ezt követően máris használatba tudjátok venni az előkészített webáruházat, az élesítés pedig csak attól függ, hogy milyen gyorsan töltitek fel a tartalmakat a webáruházba.

A rendszert tesztszerveren adjuk át ügyfél tesztekre és termékfeltöltésre. Az élesítés időpontja innentől csak azon múlik, hogy mikorra kerülnek fel a termékek és tartalmak a webáruházra. Az irányítás végig a partner kezében van, de mi mindig a mihamarabbi piacra lépést és az éles rendszer folyamatos továbbfejlesztését szorgalmazzuk, ez a mostani helyzetben kifejezetten fontos.

A Magento funkcionalitása a nagyvállalati rendszerekhez lett kialakítva, így rendkívül jól továbbfejleszthető. Bár a Magento LifeBelt csomag ennek csak töredékét tartalmazza a költséghatékonyság és a válsághelyzetre való gyors reagálás miatt, a funkcionális képességek tárháza azonban igény szerint bármikor bővíthető és az egyedi igényekre szabható.

Milyen funkciókat tartalmaz az ajánlat?

 

Magento LifeBelt

Nettó 150 000 Ft / hó-tól

Alap információk, tudnivalók
Telepített Magento verzió
Aktuálisan legfrissebb, Magento Open Source 2.3-as verzió
Tartalmazza-e a Magento webáruház motor teljes beépített funkcionalitását?

A Magento funkcionalitásának megismeréséhez látogass el a magentoshop.hu oldalra vagy érdeklődj tanácsadóinknál!

Projekt átfutási ideje (a teljes bevezetési folyamatot jelentősen befolyásolják a megrendelő oldali döntések és tartalomfeltöltési feladatok átfutásai)
2 hét
Tartalmaz-e szervert is a csomag?

Nincs szükség külön szerződésre a szerverszolgáltatóval, a teljes adminisztrációs folyamatot az OANDER csapata végzi, a szerver üzemeltetés költségét azonban nem tartalmazza az ajánlat.

Felhasználói élmény és webáruház sablon
Alapsablon: a webshop frontend megjelenése az OANDER által gyártott “Hodor” alapsablon alkalmazásával kerül kialakításra
Sablon módosítás: a webshop designjának módosítás az arculati szín alkalmazásából valamint sablon szinten előre gyártott kiajánlók beépítéséből áll.
A csomag UX / UI design tervezési tartalma
Az Oander Hodor alapsablon közel egy az egyben kerül felhasználásra, így külön drótváz és design tervek nem készülnek.
A Magento funkcionalitását kiegészítő modulok
Name Switcher: A Magento alapértelmezetten úgy jeleníti meg a vezetékneveket és a keresztneveket, hogy angolszász rendszer szerint előre teszi a keresztnevet (First Name) és mögé a vezetéknevet (Last name). A modul segítségével website scope-onként beállítható, hogy a vezetéknév vagy a keresztév jelenjen-e meg elől.
Currency Manager: A modul a Magento 2 alapértelmezett árkijelzését alakítja át úgy, hogy a különböző országok webáruházaiban admin felületen konfigurálható árformátumok jelenhessenek meg.
Multi Slider: Címlapi slider elemek szerkesztését lehetővé tévő modul, amelyben valamennyi slide-hoz beállítható külön desktop és tablet-mobil kreatív, háttér színsémák és CTA gombstílusok.
Hungarian Newsletter: A modul az aktuális magyar törvényi szabályozás szerint alakítja át a Magento hírlevél feliratkozások kezelését.
Ajax Catalog: A Magento katalógus oldalain megjelenő termékek rendezését ajax-os frissítéssel működtető modul.
Cookie Law: A modul segítségével a felhasználókat értesítjük arról, hogy cookie-kban tárolunk el adatokat róluk. A süti figyelmeztető info sáv tartalma szerkeszthető. Az ablak frontenden bezárható, és lejárati időn belül többször nem jelenik meg.
Fancy Filter: A modul a kategória oldalakon a szűrőket a hagyományos, új oldalbetöltődés elvén működő szűrésről átalakítja bepipálható / kipipálható checkbox-okká. Így a találati lista új oldalbetöltődés nélkül frissül, a szűrők használata kényelmesebb.
Wonder Widget: Képes, szöveges és videós kiajánlók univerzális kezelésére szolgáló modul.
Google Tag Manager: A modul összeköti a webáruházat a Google Tag Manager-rel, hogy a forgalmi és konverziós adatok a Google Analytics-ben látszódjanak.
Szállítás és fizetés
Fizetési módok: Utánvétet, Előre utalást és 1 integrált fizetési módot tartalmaz, a SimplePay-t
Szállítási módok: Futárszolgálat (fix díjas, vagy sávos), integráció nélkül.
Külső rendszerekkel való integrációk
Külső számlázó rendszerrel való integráció, amely lehet a Számlázz.hu vagy a Billingo
Tanácsadás
Oktatás
Magento oktatóanyagok átadása és 2 órás oktatás
Admin feladatok: az OANDER csapata elvégzi az alap admin beállítási feladatokat (ÁFA kulcs, lokáció, rendszer emailek beállítása, stb.)

Az első lépések

További részletekért, a Magento LifeBelt bemutatóért, bővebb tájékoztatásért, vagy csak egy “személyes” videóbeszélgetésért vedd fel a kapcsolatot velünk itt.