OANDER — readIT – 2022.09.12.
OANDER — readIT – 2022.09.12.
Aktuális

OANDER — readIT – 2022.09.12.

Olvasási idő: 2 perc

A rövid nyári szünet után visszatér az OANDER readIT. Lássuk a céges chat csatornáink témáit! Lesz szó Redditről, e-kereskedelemről, Magentoról, a Mac-en munkavégzést gyorsító tippekről és visszamegyünk a felhasználói felületek történelmében is.

BAT (business analyst)

Reddit szótár kezdőknek és haladóknak

A Reddit az internet egyik legnagyobb fóruma, ahol milliónyi témában történik a diszkurzus. Első pillantásra kaotikusnak, teljesen érthetetlennek tűnik, hogy pontosan mi is történik és hogy működik az oldal, ezért nem baj, ha ismered az alapvető kifejezéseket, amik segítenek a tájékozódásban.

Gyorsabb munkavégzés Mac-en

Ha azt hitted, hogy Mac pro vagy, akkor is érdemes elolvasnod a lifehacker cikkét. Mindegy, hogy munka vagy szórakozás, ezekkel a tippekkel szinte bármilyen feladatot gyorsabban elvégezhetsz a Mac-en.

Patrik OANDER readIT Patrik (frontend fejlesztő)

User interface történelem

A felhasználói felületek múltja 1973-tól 2007-ig. Azaz a Xeroxtól kezdve a Windows 1.0-án át a Mac OS X Snow Leopard-ig. Olyan ikonikus megjelenésekkel, mint a desktop, számológép, kontrol panelek, sakk vagy media player.

Ádám (marketing menedzser)

Mikor van itt a Magento ugrade ideje?

Lehet, hogy nem illik ilyet csinálni, de én most eléggé hazabeszélek, és ezt a cikket ajánlom, mert már tavasszal az e-kereskedelmi rendezvényeken is sokan érdeklődtek, Viki pedig szépen összeírta a lényeget, hogy miért érdemes, és hogy igenis érdemes minél előbb átváltani a Magento 2.4-re.

Viki (marketing menedzser)   viki readit

Mindset formáló gondolatok a KÜRT képzésén

Szintén PR, de nem tudok elmenni amellett, hogy milyen jó érzés, amikor valaki az általunk – azaz Ocskay Laci által- átadott tudás hasznosságát méltatja. Az pedig külön büszkeség, hogy nem kisebb cég, mint az Auchan csapata emeli ki az omnichannel kereskedelmen túlmutató unified commerce ismeretek mindset váltó erejét.