SODA Group

2012. december 11.-én az OANDER Media egy nagyobb ügynökségi csoport tagjává vált. Az év végén piacra lépett SODA Group – melynek ügynökségünk az egyik alapítója – kötelékeiben közel 100 marketing-kommunikációs, produkciós és fejlesztő szakember dolgozik. Mivel a SODA Group műhelyszerű munkastílusban dolgozó, specializált ügynökségekből állt össze, a csoport ötvözi a kis ügynökségek rugalmasságát és kreativitását a nagy, integrált cégcsoportok erőforrásaival. A SODA Group olyan szakembergárdával rendelkezik, amelynek tagjai az elmúlt évtizedben a legnagyobb hazai márkák díjnyertes kommunikációs kampányain dolgoztak.

A csoportot négy ügynökség, a PR és social media szolgáltatást nyújtó Clue PR, a digitális alkalmazások tervezésére és e-kereskedelmi fejlesztésekre specializálódott Oander Media, a filmes és ATL piacon dolgozó PlotPoint, illetve a webes- és szoftverfejlesztés területén tevékenykedő Webtown alapította meg.

A SODA Group arculatának kialakítását a PlotPoint végezte. A webdesign az OANDER Media munkája, a fejlesztési feladatokat pedig a Webtown látta el. Az ügynökségi csoport bevezető kampányát a Clue PR koordinálta. A projektről még több kép ide kattintva tekinthető meg.

SODA Group SODA Group