Explorer Society Alapítvány

2011 októberében indult el az Explorer World márkacsoport 2012-es nagy nemzetközi kutatási projektjének, az Első Magyar Mélytengeri Expedíció weboldala. Az expedíció keretében az Explorer Magazin alapítója és főszerkesztője, első magyarként merülnek többezer méteres mélységbe, hogy tudományos kutatást végezzenek az éppen 100 éve elsüllyedt híres Titanic roncsainál.

Az Első Magyar Mélytengeri Expedíció jóval több, mint egy mégoly izgalmas és egyedi magyar rekordkísérlet. Hosszú felkészülési folyamat, és a hazai tudományos közélet néhány kiválóságának köszönhetően, az expedíció tagjai előre kidolgozott alapos merülési illetve megfigyelési terv birtokában készülnek nekivágni ennek a veszélyektől sem mentes egyedi vállalkozásnak. Tervezett merülésük alkalmával megfigyeléseket végeznek és adatokat gyűjtenek a roncs állapotáról, elősegítendő a Titanic rohamosan romló állagának a felmérését.

A projekthez kapcsolódó sajtókommunikációs weboldalt ügynökségünk médiatámogatóként és stratégiai partnerként ellenszolgáltatás nélkül fejlesztette le az expedíciós csapatot szervező szervezet, az Explorer Society Alapítvány számára.

Design: SXOON
Fejlesztés: OANDER Media
Projekthez kapcsolódó PR kommunikáció: Artcentrum Interactive