e-Szignó

A Microsec zrt. 1984-es alapítása óta a hazai informatikai piac aktív szereplője. Az elektronikus aláírással, hitelesítési technológiákkal és digitális transzformációs megoldásokkal foglalkozó vállalat flagship terméke, az e-Szignó. Ennek a szolgáltatásnak a termékbemutató-és edukációs portáljának a UX tervezése és frontend kivitelezése volt a feladatunk. 

A projekt érdekessége abban állt, hogy egyben egy termékkommunikációs információs portál, értékesítési csatorna és ügyfélkezelési rendszer, vagyis egy olyan online felületet kellett alkotni, ami az érdeklődés felkeltésétől kezdve az értékesítésen keresztül a már meglévő ügyfélkör támogatásáig végigkíséri a vásárlók útját. Ezért az alkotófolyamatot intenzív UX kutatás és az ügyféllel közös tartalmi-stratégiai tervezés jellemezte.

A projektet a Microsec csapatával közösen alkottuk meg úgy, hogy a felületek UX tervezése és frontend fejlesztése csapatun feladata volt, míg a portál backend-jét az ügyfelünk házon belüli fejlesztőcsapatával alakította ki.

Kattints ide az elkészült portál megtekintéséhez!

e-Szignó e-Szignó