Magento webshop fejlesztések

A Magento az e-kereskedők eszköze
egy magasabb szintre lépéshez.

A Magento a világ vezető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformja, amelyet vállalatok tízezrei használnak. Kifejezetten a webes értékesítésre, kiemelkedő online vásárlási élmény kiszolgálására készült webáruház motor, jelentős nemzetközi fejlesztői bázissal. Nagyvállalati szintű webáruház technológia, amely már a KKV szektor számára is költséghatékonyan elérhető, az OANDER termékei révén pedig gyorsan bevezethető. Csapatunk régiós piacvezető a platform bevezetése terén.

Ismerje meg

A Magento előnyei

Nyílt forráskód

Nyílt forráskód

A Magento nyílt-forráskódú, azaz ingyenesen elérhető, szabadon felhasználható és bárki által továbbfejleszthető. Az open source technológiák jelentősége az informatikában egyre nagyobb, használatuk egyik egyértelmű előnye a költséghatékonyság és a szállítófüggetlenség. Továbbfejlesztése és a technológia ismerete nincsen egyetlen fejlesztő céghez kötve.
Funkcionális gazdagság, modularitás

Funkcionális gazdagság, modularitás

A Magento rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyhez foghatót nulláról felépítve csak több tízmillió forintos beruházással lehetne kifejleszteni és amivel semmilyen egyedi fejlesztésű webshopmotor nem tudja felvenni a versenyt. Moduláris architektúrával rendelkezik, így ha a Magento alapfunkcionalitásán túlmutató igény merül fel, az megoldható egyedileg fejlesztett vagy vásárolt modulok implementációjával.
Fejlesztői ökoszisztéma

Fejlesztői ökoszisztéma

Ha komoly e-kereskedelmi portált fejlesztünk, akkor célszerű olyan rendszert létrehozni, ami nem avul el, folyamatos karbantartást élvez és több év múlva is megállja a helyét. Ebben a Magento verhetetlen; minden más webshop motornál jelentősebb fejlesztői piaca van. A nemzetközi fejlesztő közösség a legfrissebb trendeknek megfelelően fejleszti az alaprendszert és ad ki hozzá frissítéseket.
Elterjedt, nagyvállalati szintű termék

Elterjedt, nagyvállalati szintű termék

Piaci dominanciája és kiforrottsága révén a Magento gyakori választás nagyvállalati környezetben. Bevezetésével tehát olyan technológiára helyezzük webáruházunkat, ami komoly elvárásoknak felel meg, amely köré iparági szabványok épültek ki és amely rendre megfelelő minősítést kap a multinacionális cégek kódminőségi, biztonsági és funkcionális auditjain.

Indítsuk el Magento webáruházát akár 4 hét alatt! Ismerje meg bevezetési csomagajánlatainkat, amik segítenek eligazodni a projekt várható költségeiről és tartalmáról.

Lássuk a csomagokat!

A Magento funkcionális arzenálja

Miért az OANDER?

Az OANDER-ben Magento alapokon fejlesztünk webáruházakat KKV-k és nagyvállalatok számára egyaránt.

Tapasztalat

Közel egy évtizede foglalkozunk Magento webáruházak fejlesztésével. A hazai piacon az OANDER rendelkezik a legnagyobb létszámú Magento fejlesztő csapattal és a legjelentősebb referencia portfólióval.

01

Saját termékfejlesztések

Aktívan részt veszünk a rendszer funkcionális képességeinek kitágításában. Több mint 100 saját fejlesztésű Magento modullal rendelkezünk. Átlagosan hetente kiadunk egy új, Magento-hoz kapcsolódó szoftverterméket.

02

Agilis módszertan

A Scrum fejlesztési módszertant alkalmazzuk. Ez támogatja a gyors piacra lépést, a projekt közben változó igények kiszolgálását és a transzparens fejlesztési-átadási ciklusokat.

03

Gyors bevezetés

Az OANDER nyújtja a legteljesebb kompetencia kínálatot, ami egy sikeres webáruház bevezetéshez szükséges, és ehhez számos előkészített terméket biztosítunk. Projektje akár 2 hónap alatt elérheti a működő prototípus állapotát.

04

Munkáink közül

Alinda webáruház

Alinda webáruház

2018 szeptemberében indult el a népszerű hazai webáruház, az ALINDA megújult verziója, amelyet Magento 2 alapon fejlesztettünk. A projekt során feladatunk volt a márka arculatának újragondolása, a portál ergonómiai és felhasználói élmény tervezése, illetve fejlesztése. A webshop barátságos, játékos megjelenése az OANDER Hodor template rendszerére épült, valamit számos saját fejlesztésű Magento modultermékünk felhasználásával készült.

Tovább az Alinda bemutatóhoz
Múzeumshop webáruház

Múzeumshop webáruház

2018 nyarán indult el a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria közös webáruháza, a több hazai múzeumban fizikai ajándékbolttal is rendelkező MúzeumShop, amelynek kínálatában a kiállítások és tárlatok által inspirált ötletes ajándéktárgyak és kézműves alkotások lelhetők fel. A webáruház Magento 2 alapokra építve, az OANDER Hodor platformon alapszik és Magento beépített funkcióit számos egyedi modulfejlesztés egészíti ki.

Tovább a Múzeumshop projektre
iSTYLE webáruház

iSTYLE webáruház

Az iSTYLE Közép-Európa és a Közel-Kelet meghatározó Apple Premium Reseller hálózata. Ügyfelünk 2018-ban a közép-európai piacain fokozatosan elkezdett átállni a Magento legújabb változatára, a Magento 2-re. A megújult webshop ma már 10 országban működik egyazon Magento installáció alatt. A projektben több tucat igen komplex egyedi fejlesztési megoldás, egyedi sablonfejlesztés és Oander Connect-en alapuló rendszerintegrációs megoldások kiépítése volt a feladatunk.

Tovább a projektre
LifetT!LT

LifetT!LT

2017 szeptemberében indult el hazánk egyik legnagyobb táplálékkiegészítő cége, a LifeT!LT számára készített portál, amelyet csapatunk fejlesztett. A website a blog tartalmakat, diétákat, célzott edzésterveket, programokat és táplálkozási tanácsokat ötvözi hasznos kalkulátorokkal, izgalmas illusztrációkkal, interaktív funkciókkal. A reszponzív portált WordPress alapokon fejlesztettük számos egyedi backend fejlesztés implementálása mellett.

További anyagok
Lightware

Lightware

2017 szeptemberében indult el a Lightware audiovizuális és vetítéstechnikai megoldásokat forgalmazó vállalat új portálja, melyet csapatunk tervezett és fejlesztett Magento 2 alapokon. A portál egy összetett termékkatalógus és információs website ötvözete, amelyben a Magento webshop motort számos egyedi modulfejlesztéssel egészítettük ki.

Megtekintem a projektet!
Panyizsuzsi webáruház

Panyizsuzsi webáruház

A Panyizsuzsi márkanév ma itthon egyet jelent az ötletes, minőségi, kézműves üvegékszerekkel. 2016 novemberében indult el a megújult Panyizsuzsi üvegékszer webáruház, amelyet csapatunk tervezett és fejlesztett Magento 2 alapokon. A reszponzív webshop játékos, mozgalmas, mégis könnyen áttekinthető felhasználói élményt kapott, backend oldalon pedig több mint 20 egyedi fejlesztésű modul egészíti ki a Magento 2 funkcionalitását.

Tovább a projekthez

Az első lépések

Ha felkeltették az érdeklődését a Magento és az OANDER bevezetési szolgáltatásai:

Kiknek ajánljuk a Magento-t, miként zajlik egy projekt és mik a módszertani tudnivalók? Gyakori kérdések és válaszok

Kiknek ajánljuk a Magento-t, miként zajlik egy projekt és mik a módszertani tudnivalók? Gyakori kérdések és válaszok

Gyakori kérdések és válaszok
Hasznos cikkek, tudnivalók és praktikák Magento fejlesztésekről szóló blogunkon Magentoshop.hu

Hasznos cikkek, tudnivalók és praktikák Magento fejlesztésekről szóló blogunkon Magentoshop.hu

Magentoshop.hu
Elkészítettünk a Magento első, magyar nyelvű felhasználói kézikönyvét. Hamarosan elérhető a Magentoshop.hu-n!

Elkészítettünk a Magento első, magyar nyelvű felhasználói kézikönyvét. Hamarosan elérhető a Magentoshop.hu-n!

Ocskay László profilkép

Ocskay László

Ügyvezető igazgató

office@oander.hu

Eibel Andrea profilkép

Eibel Andrea

Tanácsadó, sales account

office@oander.hu

+36 1 426 7290