Magento bevezetési csomagajánlataink

Vedd használatba piacvezető funkcionalitású Magento webáruházadat akár 4 hetes bevezetési idő alatt, 1 500 000 Ft-os induló bekerülési költségtől!

Nagyvállalati webáruház megoldás KKV-knak

A világ vezető e-kereskedelmi platformja már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a KKV szektor számára is elérhető! Egy Magento webáruház elindítása jellemzően sok millió forintos beruházást jelent, az OANDER viszont előkészített egy olyan alapcsomagot kulcsrakész modulokkal és sablonokkal, amelyek révén jelentősen csökkenthető a bevezetés költsége. Ismerd meg csomagajánlatainkat!

Hempies webshop fejlesztés

Instant csomag

Induló vagy közepes méretű webáruházakhoz ajánljuk, ahol a cél egy nagy tudású, kulcsrakész funkciókészlettel rendelkezlő webshoppal való gyors piacra lépés.

Alinda Magento fejlesztés

Business csomag

Olyan érett webáruházak számára ajánljuk, ahol a funkcionális teljesség mellett követelmény az egyedi arculat és a minél gazdagabb konverzió növelő megoldás.

iSTYLE webáruházak fejlesztés

Professional csomag

Olyan nagyvállalati webáruházakhoz javasolt, ahol már induláskor cél a kiemelkedő és minél egyedibb felhasználói élmény speciális üzleti funkciókkal és integrációkkal.

Magento bevezetési csomagajánlatok részletei

Az ajánlat részletei pdf formátumban az alábbi linkről tölthető le.

Magento bevezetési csomagajánlataink
Többszáz e-kereskedelmi projekt tapasztalata

Többszáz e-kereskedelmi projekt tapasztalata

Csapatunk az egyik legnagyobb kapacitású UX/UI stúdió, emellett több mint egy évtizede foglalkozunk webáruházak fejlesztésével. Közepes és nagyvállalatokat segítünk a digitális transzformációban. Hisszük, hogy bármilyen webáruházat hatékonyan tudunk segíteni a jobb üzleti eredmények elérésében.