Head of Finance-t keresünk

Jelentkezem

Kik vagyunk?

Ha használtad az internetet az elmúlt 5 évben, akkor garantáltan böngésztél vagy vásároltál már általunk alkotott portálon, webáruházban. Az OANDER ugyanis 15 éve stabil szereplője a hazai e-kereskedelmi és vállalati site fejlesztési piacának. Projektjeink során nagyvállalatok számára segítünk a digitalizációban, az országokon átívelő értékesítés megteremtésében, legyen szó B2C vagy B2B ágazatról. Az erős fejlesztési lábunk mellett tanácsadással és stratégiai tervezéssel, valamint aktív edukációval segítjük ügyfeleink növekedését. Nyugdíjazás miatt keressük új menedzsment tagunkat a gazdasági terület élére.

 

Mik is lennének a feladataid?

 • A vezető 2 fős csapatot irányítva felel a cég számviteli és pénzügyi gazdasági kontrolling  terület jogszabályi megfelelősége és folyamatai betartásáért, teljes körű irányításáért
 • A management tagjaként részt vesz a stratégiai és operatív irányításban, üzleti döntések megalapozását segíti
 • Éves pénzügyi terv elkészítése likviditás, cash flow tervezése, kockázatértékelés valamint felelősség a tervek betartatásáért.
 • Napi, heti, havi, negyedéves, éves pénzügyi beszámolók, tulajdonosi beszámolók készítése
 • Ütőképes kontrolling rendszer működtetése
 • Számviteli politika meghatározása és pénzügyi rendszer professzionális és hatékony működtetése
 • Kapcsolattartás a társaság könyvelőjével, könyvvizsgálójával adóügyi és jogi tanácsadókkal, bankokkal, hatóságokkal
 • Számviteli és adó jogszabályok követése és betartása,
 • Gazdálkodás a vállalat erőforrásaival
 • A projektek (külső és belső fejlesztések) közvetlen pénzügyi kontrollja
 • Együttműködés a társosztályokkal, vezetői támogatás biztosítása

Elvárt szakmai tapasztalatok:

 • közgazdasági / pénzügy-számviteli felsőfokú végzettség
 • pénzügyi felsővezetésben szerzett legalább 5 éves tapasztalat, stratégiai döntéshozatalban szerzett tapasztalat
 • kiváló kommunikációs képesség, kritikai észrevételeit racionálisan érvényesíti, cég üzleti érdekeit eredményesen képviselni
 •  angol nyelvtudás

Nem elvárás, de külön örülünk neki:

 • Vállalkozói vagy vállalkozás vezetői tapasztalat
 • IT cégnél szerzett pénzügyi és/vagy kontroller, finanszírozási  tapasztalat
 • Holding elszámolási tapasztalat

Mit adunk mi mindezért? 

 • Szakmai fókuszú stabil fejlődési környezetet
 • Innováció központú szemléletet
 • Kiváló, segítőkész, baráti csapatot
 • Nyitottságot és támogatást
 • Külön szakosodást e-commerce területre
 • Rugalmasságot a napi munkában
 • Az iroda Budapest szívében a Deák tértől 1 perc sétára van, – azonban sokat dolgozunk HO-ban és hibrid üzemmódban

Hogyan jelentkezz?

Nézd meg social felületeinket, hogy kik vagyunk, munkáinkat és termékeinket, hogy mivel foglalkozunk! Ha tetszik, amit látsz, küldd el nekünk az önéletrajzodat és a fizetési igényedet!
karrier@oander.hu

Munkaidő: Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Budapest, home office lehetőséggel

Néhány kérdés, ami esetleg felmerült Benned

Hol van és milyen az iroda?

Az irodánk a belvárosban van, de nem egy irodaházban vagyunk, hanem egy erre kialakított lakásban rendeztük be a műhelyünket, amit igyekszünk folyamatosan a saját arcunkra formálni. Úgy gondoljuk, hogy ez barátságosabb, közvetlenebb légkört teremt. Egy 400 négyzetméteres nagypolgári lakás babzsákokkal, kényelmes kanapékkal, napfényes szobákkal, három erkéllyel és remek kilátással az Andrássy útra, az Erzsébet térre illetve a Bazilikára. Ha eljössz hozzánk egy személyes találkozóra, körbevezetünk és megmutatunk minden zugot.

Kávézás, közösségi élet, bulik?

Ha az iroda falai beszélni tudnának, lenne bőven mondanivalójuk. Céges bulik gyakran vannak, néha csak kisebb sörözések, grillpartik az erkélyen, néha „masszívabb” események, de erről inkább ne itt. Az irodába kéthetente érkezik a finom kézműves kávészállítmány, többféle ízben. A csapat jelentős része kávérajongó, így gyakran ülünk össze kávé vagy tea melletti beszélgetésre. Az iroda belvárosi elhelyezkedéséből adódóan a környéken sok remek étterem és kifőzde van, úgyhogy a csapattal közös ebédekre is sok opció kínálkozik. Bátran állíthatjuk, hogy a közösségi élet az OANDER egyik ütőkártyája.

Mekkora a munkatempó, nagy-e a hajtás?

Büszkék vagyunk arra, hogy viszonylag kevés alkalommal van szükség túlórázásra, ráadásul ha az előfordul, mindig önkéntes alapon történik, sosem kötelező. Nem vállalunk munkákat irreális határidőkkel és a projekteket menet közben folyamatosan változáskezeljük, amint látjuk, ha valahol esetleg csúszás van. A munkatempó kifejezetten normálisnak és szervezettnek mondható. A vészcsengő megkongatását meghagyjuk az olyan alkalmakra, amikor tényleg vészhelyzet van – de szerencsére ez nem jellemző. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges munka-magánélet egyensúly fenntartására, nem hisszük, hogy e nélkül lehetne hosszú távon jó minőségű termékeket alkotni. Nem klasszikus értelemben vett ügynökség vagyunk, a munkát és a projekteket nem reklámpiaci account-ok szervezik, hanem komplex projekteken edződött szakmabeli projektvezetők.

Mennyire stabil és kiszámítható munkahely az OANDER?

A cég pénzügyi helyzete rendezett, nincsen adósságunk és a működésünk precíz finanszírozási tervezés mentén zajlik. Az OANDER 14 éves fennállása óta még egyszer sem fordult elő, hogy a fizetések késtek volna. A lehetőségeket és a problémákat mindig megbeszéljük és közösen oldjuk meg. Annál talán nem kell meggyőzőbb érv, hogy nem csak olyan kollégákkal büszkélkedhetünk, akikkel a cég indulása óta együtt dolgozunk, de olyanokkal is, akik visszatértek, miután felmérték a helyzetet a munkaerőpiacon.

Mi a kiválasztás menete?

Első körben küldd el nekünk önéletrajzodat egy rövid levél kíséretében, melyben bővebben mesélsz magadról, tapasztalataidról, referencia munkáidról, illetve, hogy miért szeretnél velünk dolgozni! Ha a tudásod és tapasztalatod egybeesik azzal, amit az OANDER keres, akkor pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Először egy személyes beszélgetésre/online találkozóra, ahol a HR-el és/vagy a szakmai vezetővel találkozhatsz. A kávézás/teázás közben mesélünk magunkról, az elvárásainkról, illetve szeretnénk még többet megtudni rólad. Ha az itt elhangzottak egybevágnak azzal, amit mi keresünk, kapsz tőlünk egy próbafeladatot aminek sikeresen teljesítése után várunk a végső csoportos interjúra, ahol már azokkal a kollégákkal találkozhatsz, akikkel a jövőben dolgoznál. Itt kiderül mindenki számára, hogy milyen köztetek a kémia, felteheted a kérdéseidet a napi működéssel kapcsolatban. Ha a szimpátia kölcsönös, welcome on board!

Milyen a csapat összetétele?

Kimondottan fiatalos team vagyunk, az átlagéletkorunk 34 év. Fiúk és lányok vegyesen.

Miért kerestek kollégákat?

A cégünk igen szép fejlődési pályán halad. Mind az e-kereskedelem, mind a vállalati portálfejlesztések területén egyre erősődő piaci pozícióval rendelkezünk és szépen fejlődik a nemzetközi üzletágunk is. Így minden területen bővíteni szeretnénk az OANDER fedélzetén dolgozó szakemberek számát.