Frontend

Frontend fejlesztés

Ötletes, kreatív és jó minőségű frontend megoldásokat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt.

A frontend fejlesztés a részletekre való odafigyelés és az ötletes megoldások művészete. Egyben kulcsfontosságú momentum egy website sorsában. Ez az a fejlesztés, amivel a felhasználó érintkezni fog – és amit a böngésző ablakban tapasztal, az bizony az első másodpercektől meghatározza a teljes felhasználói élményt.

Amikor kiváló UX designerek, grafikusok és frontend fejlesztők dolgoznak együtt, abból jó dolgok születnek. A frontend fejlesztés már jó ideje többet jelent, mint a grafikai tervek felvágása és böngészők számára való összepakolgatása. Az elmúlt évtized technológiai fejlődése nyomán a kliens oldali technológiák programozhatóvá váltak, így kinyíltak a kapuk a sitebuilderek előtt: jó pár olyan feladat „átköltözött” hozzájuk, amelyek komoly felhasználói funkciókat valósítanak meg, mégis a böngészőkben játszódnak le.

Oander frontend fejlesztés

A frontend fejlesztés ma már a design és programozás határterületén mozog. Az Oander sitebuilderei erős UX érdeklődésűek, ott állnak a grafikusaink mögött és technológiai konzulensként, két lábon járó ötletbányaként működnek. Nemcsak megvalósítják a design team-ünk által megálmodott felületeket, de velük közösen gondolkodnak és formálják azokat. Így aztán szeretjük is kihívás elé állítani őket.

Multi-device tapasztalatok

Különös figyelmet fordítunk a „Post-PC” ökoszisztémára, hogy az általunk készített website-ok bárhol, bármikor fogyaszthatók és elérhetőek legyenek az adott kontextusnak megfelelő eszközön és formában. Komoly tapasztalataink vannak webáruházak, portálok okostelefonokra és táblagépekre történő optimalizálásában, illetve az ilyen eszközökre jellemző felhasználói viselkedésben, tervezési-fejlesztési sajátosságokban. Ha együtt dolgozunk, már a tervezési fázisban sokat fogunk beszélgetni az Ön projektjéhez leginkább passzoló reszponzív és adaptív felületi kialakítás lehetőségeiről. Frontend fejlesztőink személyében rutinos és kreatív szakembereket fog megismerni.

frontend fejlesztés tapasztalatok

Technológiai precizitás

Az OANDER által készített frontend fejlesztések mindig a W3C szabványokhoz szigorúan illeszkedő, tiszta, szemantikus kódolással készülnek. Projektjeink során kínosan ügyelünk arra, hogy valamennyi böngészőn azonos megjelenést biztosító, keresőoptimalizált megjelenést készítsünk, a frontend kód áttekinthető és fejlesztői kommentekkel ellátott legyen. Termékeink felületeit HTML5 / CSS3 alapokon készítjük el, frontend fejlesztéseink során natív javascript és jQuery JS megoldásokat implementálunk.

Frontend fejlesztői csapatunk főbb feladatai:

 • UX és grafikai csapat támogatása, konzultáció
 • Design tervek pixelpontos implementálása böngésző-oldali technológiákon (HTML, CSS, AJAX, JSON)
 • Magento és WordPress sablonfejlesztések megvalósítása
 • Natív és alkalmazott javascript megoldások fejlesztése
 • Reszponzív és adaptív UI felületek kialakítása
 • Böngésző- és eszköz-kompatibilitás tesztelése és megvalósítása
 • Frontend fejlesztésekhez kapcsolódó dokumentációk elkészítése

Hol és mikor alkalmazzuk?

 • Frontend fejlesztésre valamennyi website vagy webáruház fejlesztési projektünk során szükség van.
 • Célja a design tervek felhasználói felületként való implementálása, vagyis a készülő termék minden kliens-oldali elemeinek kialakítása
 • A frontend fejlesztőink a design tervezés aktív résztvevői is ötletgazdaként és konzulensként.
 • A frontend fejlesztés mindig a design tervcsomag egészben történő elfogadása után kezdődik.
 • Magento projektek esetén a backend fejlesztéssel karöltve, WordPress projektek esetén pedig azt megelőzően zajlik.