Szakterületeink

Frontend fejlesztés

Ötletes, kreatív és jó minőségű frontend megoldásokat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt.

A frontend fejlesztés a részletekre való odafigyelés és az ötletes megoldások művészete. Egyben kulcsfontosságú momentum egy website sorsában. Ez az a fejlesztés, amivel a felhasználó érintkezni fog – és amit a böngésző ablakban tapasztal, az bizony az első másodpercektől meghatározza a teljes felhasználói élményt.

Amikor kiváló UX designerek, grafikusok és frontend fejlesztők dolgoznak együtt, abból jó dolgok születnek. A frontend fejlesztés már jó ideje többet jelent, mint a grafikai tervek felvágása és böngészők számára való összepakolgatása. Az elmúlt évtized technológiai fejlődése nyomán a kliens oldali technológiák programozhatóvá váltak, így kinyíltak a kapuk a sitebuilderek előtt: jó pár olyan feladat „átköltözött” hozzájuk, amelyek komoly felhasználói funkciókat valósítanak meg, mégis a böngészőkben játszódnak le.

frontend_fejlesztes-intro

A frontend fejlesztés ma már a design és programozás határterületén mozog. Az Oander sitebuilderei erős UX érdeklődésűek, ott állnak a grafikusaink mögött és technológiai konzulensként, két lábon járó ötletbányaként működnek. Nemcsak megvalósítják a design team-ünk által megálmodott felületeket, de velük közösen gondolkodnak és formálják azokat. Így aztán szeretjük is kihívás elé állítani őket.

Multi-device tapasztalatok

Különös figyelmet fordítunk a „Post-PC” ökoszisztémára, hogy az általunk készített website-ok bárhol, bármikor fogyaszthatók és elérhetőek legyenek az adott kontextusnak megfelelő eszközön és formában. Komoly tapasztalataink vannak webáruházak, portálok okostelefonokra és táblagépekre történő optimalizálásában, illetve az ilyen eszközökre jellemző felhasználói viselkedésben, tervezési-fejlesztési sajátosságokban. Ha együtt dolgozunk, már a tervezési fázisban sokat fogunk beszélgetni az Ön projektjéhez leginkább passzoló reszponzív és adaptív felületi kialakítás lehetőségeiről. Frontend fejlesztőink személyében rutinos és kreatív szakembereket fog megismerni.

frontend_fejlesztes-Multi-device_tapasztalatok

Technológiai precizitás

Az OANDER által készített frontend fejlesztések mindig a W3C szabványokhoz szigorúan illeszkedő, tiszta, szemantikus kódolással készülnek. Projektjeink során kínosan ügyelünk arra, hogy valamennyi böngészőn azonos megjelenést biztosító, keresőoptimalizált megjelenést készítsünk, a frontend kód áttekinthető és fejlesztői kommentekkel ellátott legyen. Termékeink felületeit HTML5 / CSS3 alapokon készítjük el, frontend fejlesztéseink során natív javascript és jQuery JS megoldásokat implementálunk.

Frontend fejlesztői csapatunk főbb feladatai:

  • UX és grafikai csapat támogatása, konzultáció
  • Design tervek pixelpontos implementálása böngésző-oldali technológiákon (HTML, CSS, AJAX, JSON)
  • Magento és WordPress sablonfejlesztések megvalósítása
  • Natív és alkalmazott javascript megoldások fejlesztése
  • Reszponzív és adaptív UI felületek kialakítása
  • Böngésző- és eszköz-kompatibilitás tesztelése és megvalósítása
  • Frontend fejlesztésekhez kapcsolódó dokumentációk elkészítése
Magento webáruház fejlesztés - OANDER

Komplex Magento és WordPress frontend fejlesztések az iSTYLE Apple Premium Reseller számára

Elolvasom