Kerekasztal-beszélgetés a skálázódó kereskedelemről
Kerekasztal-beszélgetés a skálázódó kereskedelemről
Aktuális

Kerekasztal-beszélgetés a skálázódó kereskedelemről

Olvasási idő: 2 perc

Tarts velünk a “Skálázódó kereskedelem: miért válj kereskedőből szolgáltatóvá?” című kerekasztal-beszélgetésünkön, ahol szakértőink bemutatják, hogyan léphetnek tovább a vállalatok a hagyományos kereskedelem határain túl, és válhatnak korszerű szolgáltatókká.

Skálázódó kereskedelem

Milyen fejlődési szakaszokon mennek keresztül a vállalatok? Milyen üzleti stratégiákat kell alkalmazni a kereskedőknek ahhoz, hogy sikeres ellátó-szolgáltatói ökoszisztémát építsenek? Hogyan változtatja meg a szervezeti kultúra és struktúra ezt a folyamatot? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adnak meghívott beszélgetőpartnereink.

A kerekasztal-beszélgetés célja, hogy bemutassa, milyen tipizálható fejlődési szakaszokon mennek keresztül a vállalatok és milyen üzleti, szervezeti vagy technológiai sajátosságokkal rendelkeznek az egyes lépcsőfokok.

⏰ Időpont: 2023.11.15. 18:00 – 19:30
📍 Helyszín: OANDER office, Fonciére-palota

Regisztrálok

A 1,5 órás panelbeszélgetés témájának központjában a vállalatok skálázódása áll, amelyet a kereskedelem, a logisztika, a marketing, valamint a nemzetközi terjeszkedés irányából is megvizsgálunk. A beszélgetést Kürti Tamás, a KÜRT Akadémia alapítója vezeti, a partnerek között pedig olyan szakértőket hallhatunk, mint:

Bátki Sándor – Trans-Sped | operatív ügyvezető-helyettes
Monostori Csaba – Euronics | e-commerce manager
Szabó László – Growww Digital | ügyvezető, tulajdonos
Radó Mátyás – OANDER | társ-alapító

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a limitált számú férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött, így érdemes mihamarabb jelentkezned!