OANDER — readIT – 2023.03.22.
OANDER — readIT – 2023.03.22.
Aktuális

OANDER — readIT – 2023.03.22.

Olvasási idő: 2 perc

Rendhagyó módon e havi ReadIT-ünket business analyst kollégánk, BAT állította össze. Hasznos SEO tanácsok, Figma újdonságok, az AI képgenerátorok limitációi és egy szuper hír a 90-es 2000-es évek szerelmeseinek. Jöjjön a ReadIT “BAT edition”!

BAT (business analyst)

Az utóbbi idők legégetőbb kérdése: miért nem tudják az AI képgenerátorok helyesen megjeleníteni a kezeket?

Ugye ti is éjszakákon át gondolkodtatok ezen a kérdésen? Hiába tűnik realisztikusnak minden a mesterséges intelligencia által generált képeken, egy dologban a legtöbbször hibáznak: a kezekben. A PetaPixel utánajárt, hogy miért.

SEO tanácsok: a 8 legfontosabb kulcsszó típus

Jól összeszedett checklist tartalomgyártóknak a kulcsszavak típusairól, hogy a projektjeidnek megfelelőt válassz. SEO tanácsok, melyeket érdemes elmenteni, hogy mindig szem előtt legyenek!

A Figma “app store-t” indított a tervezőknek

Az utóbbi időben jelentős változások történnek a Figma háza táján. A legújabb frissítéssel, a Community 2.0-ban könnyebb a fizetős és az ingyenes plugin-okat, widgeteket és fájlokat megkülönböztetni, hála az egyértelmű címkézésnek. Megoldották a natív fizetési funkcióit is végre, így egyre jobban hasonlít egy app store-ra.

Visszatér az ikonikus médialejátszó

Ha elég öreg vagy, biztos felkiáltasz örömödben: a Winamp bejelentette, hogy feltámad és új generációs funkciókkal hódítja meg újra a világot.