OANDER — readIT – 2023.02.02.
OANDER — readIT – 2023.02.02.
Aktuális

OANDER — readIT – 2023.02.02.

Olvasási idő: 2 perc

2023 első OANDER ReadIT válogatás témái között a techy tartalmaktól kezdve a nagyon felkapott ChatGPT-n át a régi fotók digitális színezéséig mindent megtaláltok.

Patrik OANDER readITPatrik (Frontend fejlesztő)

MacBook aksi hack

A MacBookod nem mondja meg, hogy meddig bírja az aksid? Ne aggódj, a JavaScript megteszi helyette is.

– és Chromeban tényleg megy…. 🙂

gpetiPeti (Backend fejlesztő)

The Art of Design

Ebéd közben “szóljon valami” – bekapcsoltam a Netflix-et, az Absztrakt – A design művészete sorozatot. A rész ami megfogott: S02E05 – Ian Spalter: Digital Product Design, Instagram redesign és hasonlók “3 hónapig tartott egy kört rajzolni egy négyzetbe”. Nem új, lehet aki akarta már rég látta, nekem most jött szembe, de nagyon érdekes volt, csak ajánlani tudom.

zsuzsiZsuzsi (Business development representative)

Saját mesekönyvet írt egy anyuka a ChatGPT segítségével

Hogyan lehet egyedi mesekönyvet készíteni 8 óra alatt? Bereczki Nóra a ChatGPT segítségével készített kisfia számára saját könyvet. A cikkben elmeséli az alkotás folyamatát, hogy miben volt kifejezetten ügyes és miben lőtt mellé a ChatGPT.

MMark OANDER readITMárk (Project manager)

Színezd újra!

Így lesz egy svéd AI-kutató side projectjéből a világ kedvence. Emil egy intelligens képszínező programot fejlesztett, mellyel régi családi fotóinkba újra életet varázsolhatunk. Próbáljátok ki, nálunk hatalmas kedvenc lett!

Ádám (marketing menedzser)   

Hirtelen változás a Kifli.hu-nál

Klekner Péter lemond a Kifli.hu ügyvezető igazgató pozíciójáról. Nagyon személyes hangvételű marketingetkommunikációt folytattak és hatalmas sikereket értek el a Kifli.hu-val. Saját elmondása szerint elfáradt a tempóba, ami érthető, nagy menetelés áll a közös munka mögött. Gratulálunk neki és további sok sikereket kívánunk az e-commerce területén!