OANDER — readIT – 2022.10.28.
OANDER — readIT – 2022.10.28.
Aktuális

OANDER — readIT – 2022.10.28.

Olvasási idő: 2 perc

Változatos témákkal itt a legfrissebb OANDER readIT. Lássuk a céges chat csatornáink bugyrait! A Z generációs kollégák munkahelyi beilleszkedésétől kezdve a gyors prezentáció összeállításig.

NóriNóri (HR)

Generációs különbségek (nem csak a munkahelyen)

X és Z generáció a munkahelyen. Hogyan oldhatóak fel a különbségek és hogyan hozhatjuk egymáshoz közelebb a két generációt, hogy a munka is gördülékenyebben menjen? Tari Annamária interjúja nem csak a HR-eseknek, mindenkinek hasznos lehet.

ÁgiÁgi (pénzügyi munkatárs)

7 kérdés – 7 válasz a jogkövetési vizsgálatokról a Deloitte tolmácsolásában

Ez a 7 kérdés – válasz egy picit rálátást enged, hogy miért is fontos a jogszabályok betartása, mint például esetünkben a legtöbbet emlegetett “8 nap”. Nagyon röviden bemutatja mi a különbség a jogkövetési vizsgálat és az ellenőrzés közötti különbség, valamint, hogy mikor kaphat egy egy cég ilyen vizsgálódásokat és, hogy milyen szankciókkal járhatnak. Érdemes rászánni 2 percet. 🙂

BAT (business analyst)

Prezi, de azonnal

Mindenkinek ismerős lehet az a helyzet, amikor az utolsó pillanatban kell összedobni egy prezentációt. A Lifehacker újságírói hasznos tippeket adnak arra, hogyan kerekedhetünk felül a pánikon és hozhatunk össze kevesebb mint egy óra alatt egy értéket adó prezentációt.

Patrik OANDER readIT Patrik (frontend fejlesztő)

Interjú a Vue Storefront alapítójával

Interjú a Vue Storefront alapítójával – A cikk eredetileg a Forbes lengyel kiadásában jelent meg a 30 under 30 sorozat részeként, és Filip Rakowski útját mutatja be annak kapcsán, hogy hogyan lett fejlesztőből az egyik legdinamikusabban fejlődő PWA frontend platform alapítója és társtulajdonosa.

Viki (marketing menedzser)   viki readit

Kutassunk a családunk története után!

Amikor a mesterséges intelligencia felfedezi a levéltári adatokat… Immár hatalmas anyag áll rendelkezésünkre online a családtörténet-kutatáshoz. Már csak az időt kell rászánni, hogy megkeressük felmenőinket a 19. század első feléből.