Itt az Egységesített Kereskedelem üzleti szakkönyv!
Itt az Egységesített Kereskedelem üzleti szakkönyv!
Aktuális

Itt az Egységesített Kereskedelem üzleti szakkönyv!

Olvasási idő: 3 perc

Hatalmas örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy megjelent az Egységesített Kereskedelem üzleti szakkönyv, melyet az OANDER két alapítója, Radó Mátyás és Ocskay László írt! Reményeink szerint a könyv hasznos eszközt nyújt a vállalkozóknak, amely segít a fizikai és a digitális értékesítési csatornák összehangolásában.

Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése az elmúlt évtizedekben forradalmasította a kereskedelmi piacot. A digitális technológiák előretörése új kihívásokat és lehetőségeket hozott az üzleteknek és vállalkozásoknak. Azok a vállalkozók és kereskedők, akik megfelelően ki tudnak igazodni az online és fizikai értékesítés világában, nagy előnyre tehetnek szert a versenytársaikkal szemben. Éppen ezért az Egységesített Kereskedelem üzleti szakkönyv többről szól, mint az e-kereskedelem. Bemutatja a digitális és fizikai értékesítés integrációjának előnyeit és hogy hogyan lehet ezeket a csatornákat hatékonyan kombinálni.

Olvass bele a könyvbe és ismerd meg a fejezeteit!

e-kereskedelmi szakkönyv

A Scalable Commerce Framework – a könyv módszertani háttere – egy teljes üzletág fejlesztési folyamaton kalauzolja végig az olvasókat. Négy fejlődési szakaszon keresztül mutatjuk be a digitális értékesítési üzletágak fejlődését és azok komplex folyamatát.

Néhány kérdés, amelyekre az Egységesített Kereskedelem üzleti szakkönyv választ ad:

  • Miként jut el a hagyományos kereskedelem egy webáruház elindításától egy teljes, digitalizált szolgáltatói ökoszisztémáig?
  • Milyen fejlődési pályán kell végigmenni a vállalatoknak és milyen gátló tényezői lehetnek?
  • Mik azok a szükséges vezetői gyakorlatok, kompetenciák, szervezeti dilemmák, és a káosz elkerülésének módjai?
Rendeld meg most!

Reméljük, hogy az Egységesített Kereskedelem szakkönyv segítséget nyújt a kereskedőknek, és inspirálja őket az online és offline értékesítés összehangolásában rejlő lehetőségek felfedezésére! A szerzők az elmúlt 15 évben szerzett tapasztalataikra alapozva igyekeztek a lehető legjobb gyakorlati tanácsokat és stratégiákat átadni az olvasóknak, hogy segítsék őket abban, hogy sikeres és versenyképes vállalkozásokká váljanak az új digitális korszakban.

Az elkövetkezendő hetekben további információkat osztunk meg a könyvről social felületeinken, illetve hasznos tartalmakat találtok a jövőben a könyv Instagram oldalán is, kövessétek be!