Itt a leggyorsabb Magento! Hello Hyvä!
Itt a leggyorsabb Magento! Hello Hyvä!
Magento

Itt a leggyorsabb Magento! Hello Hyvä!

Olvasási idő: 3 perc

A Hyvä frontend sablon forradalmi változást hozott a Magento webshopok világába. Egy újfajta megközelítést képvisel, melyet az előző Luma sablon hátrahagyásával alkott meg egy holland fejlesztőcsapat. Munkájuk eredményeként megszületett a leggyorsabb Magento, mely örökli a platform legendás bővíthetőséget, a funkcionális arzenált, ugyanakkor modern és ultragyors.

Több száz vállalat tette le voksát a Magento webshop platform mellett, kihasználva a funkcionális bővíthetőségét, a személyre szabhatóságát és a könnyű nemzetközi terjeszkedést, amit lehetővé tesz. Mindehhez most még hozzátehetjük a kiemelkedő gyorsaságot is, köszönhetően a Hyvä modern, optimalizált kód bázisának. Itt a leggyorsabb Magento!

Hyvä a leggyorsabb Magento

A leggyorsabb Magento

Az egyik legkiemelkedőbb előnye a Hyvä sablonnak az elképesztő teljesítménye. A Page Speed Insights tesztelése során gyakran 90, vagy annál magasabb pontszámokat ér el. Ez azt jelenti, hogy a weboldalak rendkívül gyorsan töltődnek be, ami nemcsak a felhasználói élményt javítja, hanem a konverziókat is növeli.

Tudtad? Az OANDER a Hyvä első magyarországi partnere. Vedd fel velünk a kapcsolatot és demózzuk Neked!

Gyors fejlesztés

Azzal, hogy a fejlesztők drasztikusan csökkentették a felhasználóhoz eljuttatott kód mennyiségét, maximális teljesítményt értek el. Ennek köszönhetően az ügyfelek hamarabb élvezhetik a webshopjuk előnyeit, és a fejlesztők is hatékonyabban dolgozhatnak.

Modern design

A Hyvä ugyan alapesetben is egy funkciógazdag, modern megjelenésű webáruház felület. A minimalista és letisztult dizájn segíti a felhasználók számára a navigációt és javítja a konverziós arányokat. Amennyiben teljesen egyedi struktúrára van szükség, úgy természetesen a sablon gyakorlatilag teljes egészében módosítható, újrastrukturálható, egyedivé tehető.

Hyvä Citizen esettanulmány

Nyitottság és fejlődés

A Hyvä a GitHubon, Twitteren és Slacken várja a fejlesztők visszajelzéseit. Ez a nyitottság a Magento közösség erősítését is szolgálja, és hozzájárul a sablon folyamatos fejlesztéséhez. Az összes neves Magento modulfejlesztő cég letette a voksát Hyvä mellett, így mára már több mint 300 gyárilag kompatibilis modul érhető el.

Nemzetközi sikerek

Több nemzetközi márka, például a Citizen, a Replay, a Purina, és a Volkswagen is sikerrel használja a Hyvä-t. Ez azt mutatja, hogy a sablon nemcsak a kis és közepes vállalkozások számára kínál előnyöket, hanem a nagy nemzetközi márkák számára is ideális választás lehet, mind a B2C, mind a B2B szegmensben.

Hyvä Adpot esettanulmány

A Hyvä sablon egyértelműen egy forradalmi lépés a Magento webshopok világában. Gyors és hatékony fejlesztést tesz lehetővé, kiemelkedő teljesítményt biztosít, mely növeli a konverziós számokat is. Ha hatékony és modern webshopot szeretnénk, amely gyorsan megtérül, a Hyvä kiváló választás lehet.