Hazai fejlesztésű Magento 2 webáruházak gyűjteménye
Hazai fejlesztésű Magento 2 webáruházak gyűjteménye
Magento

Hazai fejlesztésű Magento 2 webáruházak gyűjteménye

Olvasási idő: 7 perc

A Magento 2 viszonylag új technológia, abban az értelemben legalábbis mindenképpen, hogy a hazai fejlesztésű Magento webshopok között még jelentős túlsúlyban vannak a Magento 1-es webáruházak. Ugyanakkor a Magento 2 penetrációja itthon is szépen fejlődik, egyre több új webáruház nyílik ezen a platfromon, illetve sokan váltanak 1.x-ről a 2-es változatra. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhányat azon Magento fejlesztéseink közül, amelyekre a leginkább büszkék vagyunk, és amelyek mind a Magento legújabb, 2. szériás platformján készültek Community Edition alapokon.

iSTYLE

iSTYLE Magento

Az iSTYLE Közép-Európa és a Közel-Kelet meghatározó Apple Premium Reseller hálózata, amely a hazai fogyasztók számára 9 boltja és aktív webes megjelenése (webáruház, microsite-ok, iMagazin) mellett az Apple termékekhez kapcsolódó edukációs és B2B szolgáltatásairól is ismert. Kínálatában az Apple termékek mellett rengeteg további neves márka termékei is megtalálhatóak, így az Apple-kompatibilis műszaki cikkek teljes ökoszisztémáját forgalmazza. Az iSTYLE régóta Magento 1-es webáruházzal szolgálta ki a webes rendeléseket, ugyanakkor a vállalt 2018-ban a CEE régióban már Magento 2 alapokra építve indította el a webáruházait. A hazai iSTYLE webshop ide kattintva megtekinthető.

Alinda

Alinda Magento

2018 szeptemberében indult el a népszerű hazai webáruház, az ALINDA megújult, Magento 2 alapú verziója, amely a korábbi, Magento 1-es webshopot váltotta fel. A multibrand webáruház az elmúlt években szinte a semmiből nőtte ki magát, ma már a tartós fogyasztási cikkek egyik meghatározó hazai forgalmazója és több környező országban megjelenve régiós szereplővé lépett elő. Az e-kereskedelmi vállalat sikerében nagy szerepet játszik a Magento funkcionális gazdagsága, amely a megújítást követően új köntöst kapott. A webáruházban az érdeklődők az elektronikai termékektől kezdve, a lakberendezési, dekorációs és szezonális termékeken keresztül a napi használati tárgyak széles tárházáig többszáz termék közül válogathatnak. Kattints ide a webáruház megtekintéséhez!

LifeT!LT

LifeT!LT Magento

A LifeT!LT az elmúlt évek egyik legsikeresebben növekvő hazai vállalkozása. A táplálékkiegészítőket, vitaminokat, diétákat és egészségcsomagokat forgalmazó márka néhány évvel ezelőtt szinte a semmiből robbant be a köztudtaba, ma már pedig több milliárdos webes forgalmat bonyolít. 2017-re elérkezett az idő, hogy e-kereskedelmi tevékenységüket egy nagyvállalati szintű, külső szoftverekkel jól integrálható rendszerrel szolgálják ki, ezért webáruházukat Magento 2-re váltották. Vállalati weboldaluk és blogjuk mellett így megbízták csapatunkat a webshop Magento 2 fejlesztésével, amely 2017 novemberében indult el és napi többszáz rendelést szolgál ki. A webáruházról további információk ide kattintva találhatók.

Panyizsuzsi

Panyizsuzsi Magento

Kézműves iparművészeti termékek iránt érdeklődők jó eséllyel találkoztak már a Panyizsuzsi márkával, amely üvegből készült ékszekereket, kiegészítőket és dekorációs tárgyakat gyárt és forgalmaz kisszériás kivitelben. A hazai vállalkozás az elmúlt években sok energiát fordított korszerűsítésre és innovációra, és 2016-ban indította el megújult webáruházát Magento 2 alapokon. A webshop külső rendszerekkel való integrációk egész sorát vonultatja fel, így például a DPD futárszolgálat, a Számlázz.hu rendszere, az OTP Bank online bankkártyás fizetési megoldása vagy éppen az Interpsire Email Marketer eDM rendszer felé is kétirányú adatkapcsolati megoldásokkal rendelkezik. A Panyizsuzsi webáruház remek példája annak, hogy a Magento nemcsak a nagyvállalati e-kereskedelem eszköze lehet, hanem jól kiérdemelt helye van a KKV szektorban is.

Panyizsuzsi Magento
Esettanulmány A projektről egy részletes esettanulmányt is készítettünk Panyizsuzsi webshop

MúzeumShop

MúzeumShop Magento

2018 nyarán indult el a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria közös webáruháza, a több hazai múzeumban fizikai ajándékbolttal is rendelkező MúzeumShop, amelynek kínálatában a kiállítások és tárlatok által inspirált ötletes ajándéktárgyak és kézműves alkotások lelhetők fel. A webáruház Magento 2 alapokra építve, az OANDER Hodor platformon alapszik és Magento beépített funkcióit számos egyedi modulfejlesztés egészíti ki. Kattints ide a webáruház megtekintéséhez!

Lightware

Lightware Magento

A Lightware egy nemzetközi audiovizuális és vetítéstechnikai megoldásokat forgalmazó vállalat, amely a szórakoztatóipartól kezdve, az oktatáson és egészségügyön át kormányzati intézményeken keresztül ipari vállalatokig igen széles célközönségnek forgalmaz műszaki termékeket. A vállalat 2017-ben indította el Magento 2 alapú website-ját, amely rendhagyó módon nem webáruházként, hanem egy összetett termékkatalógusként és információs portálként működik, ugyanakkor a vásárlási folyamat kivételével kihasználja a Magento funkcionális előnyeit. A Lightware remek példája annak, amikor egy vállalat online jelenlétnek nem célja a közvetlen webes eladás, ugyanakkor a széles termékszortiment mégis egy webshop-szerű portálmotort igényel. 

Tudj meg többet a projektről! Lightware

Vitaminvilág

Vitaminvilág Magento

2018 februárjában indult el a saját gyártású vitaminkészítmények, gyógynövénykivonatok és táplálékkiegészítő termékek forgalmazásával foglalkozó Vitaminvilág webáruház, amelyet Magento 2 alapokon fejlesztettünk. A webshop alapmotor testreszabása és frontend fejlesztése mellett a projektben feladatunk volt a webshop UX/UI tervezése, egyedi modulfejlesztési feladatok és integrációk kivitelezése. A projekt érdekessége, hogy az OANDER által gyártott Magento 2 alap template-re épül a megjelenése és jó példa arra, hogy annak ergonómiai kereteit megtartva is lehet költséghatékonyan egyedi márkaélményt kialakítani. A webshop ide kattintva tekinthető meg.

Opten

Opten Magento

Az OPTEN Informatikai Kft. 1994 óta az üzleti és céginformációs piac meghatározó szereplője, 2012-től 2017-ig minden évben elnyerte a Business Superbrands díjat. A vállalat egyik fő profilja, hogy a gazdálkodó szervezetek döntés-előkészítését és meghozatalát megbízható gazdasági és marketing információkkal segíti, amelyhez előfizetés keretében nyújt információkat. Magento 2 alapú webáruházukban a felhasználók a hazai cégek között kereshetnek, majd a rendelkezésre álló szolgáltatások közül megvásárolhatnak egy vagy több szolgáltatást is. A webáruház emellett jogi és gazdasági kiadványokat is értékesít. 

Tudj meg többet a projektről! Opten webáruház

Hempies

Hempies Magento

A 2017-ben indult Hempies élelmiszeripari márka egy környezettudatos, fenntartható gazdálkodást előtérbe helyező hazai vállalat, amely superfood termékeivel új és változatos lehetőségekkel bővíti a reform élelmiszerek piacát. A márkának a fogyasztói kommunikációhoz és a termékek terjesztéséhez egy fejlett webáruházra volt szüksége, amelyet Magento 2 alapokra építettünk fel. A Hempies remek példája annak, hogy a Magento 2 akár egészen kisvállalatok számára is célszerű választás lehet az e-kereskedelemben való jelenléthez.