DKSZ mentorprogram a nemzetközi terjeszkedés támogatásáért
DKSZ mentorprogram a nemzetközi terjeszkedés támogatásáért
Aktuális

DKSZ mentorprogram a nemzetközi terjeszkedés támogatásáért

Olvasási idő: 4 perc

A Digitális Kereskedelmi Szövetség egyedülálló mentorprogramot indít az érett, nemzetközi terjeszkedést tervező magyar e-kereskedők számára. A program során több, mint százezer euró összértékű, cégekre szabott tanácsadást kínál a DKSZ mentorprogram, melynek újonnan csatlakozó tagjai között az OANDER is ott van.

DKSZ, a versenyképes hazai e-kereskedelemért

A Digitális Kereskedelmi Szövetség (DKSZ) a magyar e-kereskedelem felzárkóztatásáért, az e-kereskedők megerősítéséért és a nemzetközi terjeszkedés elősegítéséért jött létre. A szövetség tagjai – Adevinta Hungary; DHL Express; GKID; Google; Growww Digital; IVSZ; Mastercard, OANDER és a Boxy – olyan magyar, illetve hazánkban is működő nemzetközi cégek és szervezetek, akik elkötelezettek a hazai e-kereskedelem fellendítése iránt, akik aktív részesei és támogatói szeretnének lenni a fejlődésnek. A növekedést elősegítendő most egy különleges, több, mint százezer euró összértékű egyedülálló szakmai mentorprogramot hirdetett a szövetség.

DKSZ mentorprogram

DKSZ mentorprogram

A GKID és a Mastercard által publikált Digitális Kereskedelmi Körkép is rámutatott arra, amit már éreznek a kereskedők a saját bőrükön is, nevezetesen, hogy a belföldi piac nagyon korlátos, ráadásul az egyre növekvő külföldi kereskedői jelenlét még tovább szűkíti a lehetőségeiket.

Éppen ezért a mentorprogramba azokat a magyar cégeket várjuk, akik tervezik, vagy már lépéseket is tettek a külföldi terjeszkedés előkészítésére. Akik lehetőséget, hosszú távú befektetést látnak a nemzetközi terjeszkedésben. A program során felkészítjük a résztvevő cégeket, hogy alaposan kidolgozott stratégia mentén, magabiztosan léphessenek ki a nemzetközi porondra. A részletes program itt érhető el.

A DKSZ mentorprogram díjmentes, a jelentkezési határidő: június 9. Mivel a helyek száma limitált, ezért érdemes minél előbb lecsapni a lehetőségre!

DKSZ x OANDER

Az OANDER 2023 májusában csatlakozott a Digitális Kereskedelmi Szövetséghez. A csatlakozás alkalmával Ocskay László, társ-ügyvezetőnkkel készült interjú, melyben – többek között – mesél a digitális kereskedelem fontosságáról, illetve a legfontosabb kihívásokról, amelyekre reagálni kell.

A mentorprogramban Laci mellett további kollégáink is részt vesznek, Rédey László, (Head of Product), Tatár Szilárd (Business Analyst), Roskó Dávid (Product Owner). A Digitalizáció modulban letesszük azt a biztos alapot, amely a nemzetközi terjeszkedéshez elengedhetetlen. Segítjük a stratégiai tervezést, jövőálló mindset-et adunk és rávilágítunk arra, hogy a digitalizáció során milyen eszközöket érdemes bevezetni.

DKSZ x OANDER

Rendezvények, ahol találkozhatunk

Az elkövetkezendő hetekben számos szakmai rendezvényen találkozhattok a DKSZ tagjaival, akik részletesen mesélnek a képzésről.

Június 6-7. – XIX. E-kereskedelmi Konferencia
  • Az Ecommerce Hungary visegrádi konferenciáján a Boxy kereskedelmi vezérigazgató-helyettese tart előadást a jövőálló válaszokról, melyek segíthetik a fejlődésünket, illetve az innovatív külföldi szállítási megoldásokról beszélgetnek egy kerekasztal során.
  • A profitábilis növekedés kapcsán a Google és Growww Digital által szervezett izgalmas workshopon vehetünk részt.
  • Ocskay László az OANDER színeiben pedig a jövőorientált omnichannel kereskedelemről tart majd előadást
Június 8. – Business Fest
  • A június 8-ai Business Festen Madar Norbert (GKID) bemutatja a 2023-as Digitális kereskedelmi körképet, valamint a jó nemzetközi gyakorlatokról is beszélget a Mastercard és az iPon képviselőivel.

Találkozzunk valamelyik rendezvény egyikén!