webfejlesztés

Backend fejlesztés

Koherens és magas kódminőséget garantáló fejlesztési irányelvekkel, verziókezelési folyamatokkal, dokumentációs standardokkal és egy válogatott szakmai team-mel dolgozunk.

Az OANDER backend divíziójában egy kreatív, problémamegoldó műhelymunka keretében zajlik mindazon üzleti funkció kutatás-fejlesztése, amelyeket a projektjeink tervezési szakaszában megálmodunk és a frontend fejlesztés során megjelenítésre előkészítünk. Vagyis a backend fejlesztés feladata az üzleti logika megvalósítása. Projektjeink jelentős részében PHP-alapú keretrendszerekkel és portál-technológiákkal dolgozunk, amelyekhez egyedi alkalmazásokat és rendszerintegrációs megoldásokat szállítunk. Fejlesztőink több tízezer órányi Magento és Wordpress projekten edződve hazai és nemzetközi munkatapasztalattal rendelkeznek.

Open-source szemlélet

A nyílt forráskódú technológiák a legjobb barátaink. Legyen szó médiaportálról, vállalati oldalról vagy webáruházról, minden projektünkben igyekszünk maximálisan kihasználni a fejlesztői közösségek felhalmozott tudását, és ahhoz hozzátenni saját szakértelmünket. Ez költséghatékonyabbá, gyorsabbá és könnyebben támogathatóvá teszi projektjeinket. Leggyakrabban Magento és WordPress alapokon valósítjuk meg fejlesztéseinket – mindkét platformon piacvezető szaktudással rendelkezünk a hazai szolgáltatásfejlesztési kínálatban.

Kiváló kódminőség

Nemzetközi nagyvállalati projektjeink révén az átadott fejlesztéseink gyakran esnek át szigorú, tőlünk független minőségi auditon, amelyeken rendre kiváló minősítést kapunk. Fejlesztéseinket jól dokumentáltan és verziókezelten készítjük, kollégáink pedig magas színvonalú rendszertervezési, tesztelési és kollaborációs eljárások mellett dolgoznak.

Stabil fejlesztői háttérország

Nem kötünk kompromisszumokat, csak a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt. Az Oander fejlesztőjévé válni nem sétagalopp: új kollégáink felé rendkívül magas szakmai küszöböt állítunk, amely HR politikánk és a kiválasztási folyamatunk sarkalatos eleme. Csak így biztosíthatjuk, hogy fejlesztő kollégáink nemcsak megkérdőjelezhetetlen szaktudásukkal, de proaktív személyiségükkel is egytől-egyik hozzájárulnak ügyfeleink eredményességéhez.

Backend területen igen jelentős fejlesztői kapacitásokkal dolgozunk: saját csapatunk és ügynökségi hátterünk kötelékében összesen több mint 50 PHP, JAVA fejlesztő, rendszer architekt, iOS / Android alkalmazásfejlesztő és SEO szakértő dolgozik. Ügynökségi csoportunkban az ország egyik legnagyobb létszámú backend fejlesztői stábja gondoskodik arról, hogy ügyfeleink kiszolgálása folyamatos, gördülékeny és kiváló minőségű legyen.

Backend fejlesztés
szerkesztés ikon

Hol és mikor alkalmazzuk?

 • Valamennyi olyan projekt keretében, ahol a termék követelményei túlmutatnak a frontend fejlesztésen és az alkalmazott open source technológia sablon funkcióin.
 • Célja a design és frontend fejlesztés mögötti üzleti logika megvalósítása.
 • Magento projektek esetén a frontend fejlesztéssel karöltve, WordPress projektek esetén pedig azt követően zajlik.
 • Eredményeként kiváló minőségű, könnyen továbbfejleszthető és iparági sztenderdekre épülő webes megoldások készülnek.
 • A backend fejlesztés valamennyi projekt azon munkafázisa, ahol a minőségbiztosítás jelentősége a legkritikusabb.
fejlesztő csapat

Backend fejlesztői divíziónk főbb feladatai és kompetenciái:

 • Fejlesztési megoldások technológiai tervezése az üzleti igények alapján
 • Komplex projektek fejlesztési egységeinek felmérése és becslése
 • Magento CE- és EE-specifikus modulfejlesztések megvalósítása
 • WordPress CMS-hez kapcsolódó plugin-fejlesztések, alkalmazások megvalósítása
 • Portálok, webáruházak, ERP-k, CRM-ek és eDM szoftverek közötti rendszerintegrációs / webservice megoldások kiépítése, adatszinkronizáció
 • Adatbázis-oldali fejlesztések (komplex adatlekérdezési folyamatok optimalizálása, migrációs tervezés és migrációs scriptek készítése)
 • Cache és terheléselosztó rendszerek tervezése, méretezése
 • Stressz tesztek és performance tesztek elvégzése
 • Portálok, webáruházak éles üzembe helyezése, átadott fejlesztések támogatása
 • Egyéb egyedi, objektumorientált PHP fejlesztések jellemzően Zend keretrendszeren
 • Programkódok tesztelése és dokumentálása folyamatos verziókezelés mellett
 • Belső minőségbiztosítási eljárások folyamatos fejlesztése