Digitális kereskedelmi tanácsadót keresünk

Jelentkezem

Kik vagyunk?

Ha használtad az internetet az elmúlt években, akkor garantáltan böngésztél vagy vásároltál már általunk alkotott portálon, webáruházban. Az OANDER ugyanis 16 éve stabil szereplője a hazai e-kereskedelmi és vállalati site fejlesztési piacnak. Az erős fejlesztési lábunk mellett tanácsadással és stratégiai tervezéssel, valamint aktív edukációval segítjük ügyfeleink növekedését. További fejlődésünkhöz és növekedésünkhöz keressük az Expanziós csapatunkba egy “can-do” szemléletű, karizmatikus, digitális kereskedelmi tanácsadó kollégát.

Milyen a csapat?

Rendkívül sokféle iparágban tevékenykedünk, szerteágazó ügyfélkörrel. Ennek következtében nap mint nap változatos üzleti kihívásokkal találjuk szembe magunkat, melyek közös jellemzője, hogy a digitális megoldásaink révén ügyfeleink egy valódi digitális transzformáción mennek keresztül. Az OANDER Expanziós csapata ebben az átalakulásban segíti az ügyfeleinket új üzleti lehetőségek feltárásával, izgalmas projektek megtervezésével és azok értékesítésével.

Ebben a csapatban programmenedzser, tanácsadó és értékesítő szerepek dolgoznak együtt és egészítik ki egymást, hogy az ügyfelek igényeire a legjobb megoldást találjuk ki. Valós üzleti problémákat oldunk meg, projekteket nyerünk és ügyfeleinkkel kialakított partnerkapcsolatokat hosszú távú, értékteremtő együttműködésekké fejlesztjük. A csapatunknak nem csupán az az egyedisége, hogy különböző szakterületekről érkezünk, hanem az is, hogy a problémák felfedezésétől kezdve egészen az egyedi megoldások kidolgozásáig együtt dolgozunk ügyfeleinkkel. Gyakran már azelőtt észleljük és értjük meg az őket érintő kihívásokat vagy lehetőségeket, mielőtt azok az ő látókörünkbe kerülnének.

Milyenek lesznek a mindennapjaid?

Munkád során tanácsadóként részt fogsz venni az értékesítési folyamatban, mely során e-kereskedelmi rendszerek megvalósítását ajánljuk ki az ügyfeleink számára, illetve a konkrét üzleti tervezésben is, melyben az ügyfél oldaláról felmerülő üzleti igények megoldását dokumentálod strukturált formában, amelyen a későbbi műszaki tervezés és becslés alapszik.

Te leszel az a szakértő, aki segít a kereskedőknek még jobban kiaknázni a piacukban rejlő lehetőségeket, valamint az, aki segít megoldani az esetlegesen felmerülő üzleti problémákat, és hatékony választ adni a napjainkban felmerülő kihívásokra. Szakértőként képviselni fogod az OANDER-t egyszerre a digitális világba még csak belépő, valamint a sok éves tapasztalattal rendelkező online kereskedők irányában is. Prezentálsz, workshopokat vezényelsz le, feltárod az igényeket. Rutinosan bele tudsz helyezkedni a kereskedői oldal nézőpontjába, de ismered a kivitelezési és műszaki oldalt is.

Időnként feltűröd az ingujjadat, és belépsz egy-egy szoftver adminfelületére, akár funkciók kipróbálása vagy tesztelése miatt. Akkor vagy ideális jelölt, ha korábban aktívan dolgoztál az e-kereskedelem területén webáruházmenedzserként, vagy digitális kereskedelmi vezetőként, de szeretnéd kipróbálni magad az ügynökségi létben és a tanácsadásban.

Elvárások

  • Átlátod a mindennapos e-kereskedelmi gyakorlatokat, folyamatokat (beszerzés, logisztika, termékmenedzsment, marketing).
  • Van tapasztalatod B2C és B2B modellben történő online értékesítésben (D2C ismerete további előny).
  • Ismered az omnichannel működést (ha részt vettél a gyakorlati alkalmazásában is, az előnyt jelent).
  • Van tapasztalatod valamely széles körben elterjedt webáruházmotorral (pl. WooCommerce, Magento, Shopware stb.) és/vagy valamely bérelhető megoldással (pl. Shopify, Shoprenter, Unas, stb.).
  • Meg tudsz fogalmazni üzleti igényeket, user storykat, rendelkezel üzleti elemzői tapasztalattal.
  • Ismered a jelenlegi e-kereskedelmi trendeket: merre halad a piac, mik a legelterjedtebb megoldások, üzleti esetek.
  • Analitikus és stratégiai gondolkodással rendelkezel, képes vagy az ügyfél fejével üzleti forgatókönyvekben, folyamatokban gondolkodni..
  • Jól kommunikálsz, kiváló prezentációs és szociális készségekkel bírsz angol és magyar nyelven is.
  • Megoldásorientált vagy, képes vagy problémák adott keretek közötti legjobb megoldásának megtalálására.
  • Képes vagy, sőt szeretsz is egyszerre több projekttel, több ügyféllel dolgozni
  • Törekszel az önállóságra, és képes vagy önállóan, de szükség esetén csapatban is dolgozni.
  • Szenvedéllyel viszonyulsz a digitális és e-kereskedelmi területek és a folyamatos tanulás iránt.

Előnyt jelent

  • Van tapasztalatod integrált webáruház kezelésében.
  • Ismered a middleware rendszerek működését, logikáját.
  • Tudod hogyan működnek az e-kereskedelmi mobilalkalmazások, és mikor van ezekre szükség.
  • Részt vettél megrendelőként e-kereskedelmi fejlesztési projektekben.
  • Ismered a különböző marketplace-eket (pl. Amazon, eMag, stb.).
  • Szereztél tapasztalatot nemzetközi (többországos) online értékesítésben.
  • Ismered a composable commerce modellt, annak előnyeit és nehézségeit.
  • Adatorientált látásmóddal rendelkezel: tanácsaid konkrét adatokra támaszkodnak.
  • Erős műszaki háttérrel rendelkezel, így a projektmenedzserekkel, üzleti elemzőkkel, mérnök-informatikus kollégákkal is gyorsan megtalálod a közös hangot.

Kérdésed van? Örömmel csatlakoznál az OANDER csapatához?

Nézd meg social felületeinket, hogy kik vagyunk, munkáinkat és termékeinket, hogy mivel foglalkozunk! Ha tetszik, amit látsz, küldd el nekünk az önéletrajzodat és a fizetési igényedet!
karrier@oander.hu

Munkaidő: Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Budapest, home office lehetőséggel