Számlázz.hu Magento 2 integráció

Magento 2
A Számlázz.hu a hazai piac egyik legnépszerűbb számlázó programja, egyben webáruház üzemeltetők gyakori választása. Az OANDER saját fejlesztésű modulja révén Magento 2 webshopok Számlázz.hu-val való integrációja gyorsan és biztonságosan megvalósítható.

Bemutatás

A hazai jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy közvetlenül a webáruházakból számlát állítsunk ki a vevőknek megrendeléseik után, ezért a webshop üzemeltetők számára az integrált számlázás megoldása mindig kardinális kérdés. A Magento 2 a világ legfejlettebb PHP alapú e-kereskedelmi szoftvere, az OANDER moduljával pedig könnyedén integrálható az ország egyik legnépszerűbb számlázási megoldásával.

A modul működése

A modul a Számlázz.hu-val szinkronizálja a Magento 2 rendszerbe beérkező rendeléseket a számla kiállításához és továbbításához. A modul papír alapú számlát és e-számlát is ki tud állítani oly módon, hogy az adminisztrátor felhasználónak a rendelés részletes nézet oldalon lehetősége van számlát generálni. Ezt követően az ellenőrizni lehet a készítendő számla adatait, megerősítés után pedig az e-számla elkészül a Számlázz.hu-ban. A modul beállítása rendkívül egyszerű. A modul konfigurációs paneljében:

  • meg kell adni egy agent URL-t
  • meg kell adni a Számlázz.hu-s felhasználónevünket és jelszavunkat
  • be kell állítani a számlára generálandó bank adatait (például számlavezető bank neve, számlaszám)
  • beállítható, hogy a számlák milyen fizetési határidővel kerüljenek kiállítása
  • illetve beállítható, hogy kiállított számlán az ÁFA miként kerüljön kiszámításra