Pick Pack Pont integráció

Magento 2
Csomagpontos szállítási modulként kialakított fejlesztett integráció, amely a Lapker Pick Pack Pont rendszerével integrálja a Magento 2 webáruházat és lehetőséget teremt rendelés beküldésre a Lapkertől jövő csomagpontok kiválasztásával.

Unity Pickup csomagpont modul

A Unity Pickup egy olyan szállítási mód modul, amely aggregáltan jeleníti meg a webáruházban elérhető, általunk előkészített csomagpontos átvételi lehetőségeket. Az egyes csomagpont integrációk külön-külön modulok, amiket a jövőben mind a Unity Pickup-ban jelenítünk meg. A Unity Pickup lehetővé teszi más modulok számára, hogy egy egységes felületen jelenítsék meg az átvételi pontjaikat. Így a felhasználó különböző csomagpont típusok (pl. Pick pack Pont, Postapont, Foxpost) között a pénztárban egy listában tudnak válogatni ahelyett, hogy különböző csomagpont szállítási módokat kellene lenyitogatniuk.

A felhasználó a pénztár szállítási információkat bekérő szekciójában a többi szállítási mód között lát egy csomagpontos szállítás modult (a szállítási mód pontos megnevezése konfigban állítható). Erre kattintva megjelenik neki az a felület, amely aggregáltan fogja mutatni a webáruházban elérhető szolgáltatók csomagpontjait.

Miután a felhasználó a település szűrést követően megtalálta azt a csomagpontot, amelyeen szeretné átvenni a rendelését, rákattint a Kiválasztom gombra, ezzel megtörténik a csomagpont kiválasztása és a rendelés ezzel a szállítási móddal, ehhez a csomagponthoz tárolódik le.

Pick Pack Pont integráció

A Pick Pack Pont integráció egy külön modulban valósul meg. Ez egyike az Oander Unity Pickup csomagpontos szállítási mód modulhoz fejlesztett integráció, amely a Lapker Pick Pack Pont rendszerével integrálja a webáruházat és lehetőséget teremt a Unity Pickup-os rendelés beküldésre a Lapkertől jövő csomagpontok kiválasztásával.

Az egyes átvételi pontok naponta egyszer időzítetten, maguktól frissülnek. A frissülést figyeli a rendszer, amennyiben elakad az átvételi pontok betültése, ha nem frissül, akkor az admin felületen megadott kapcsolattartó erről emailben értesül. Lehetőség van manuális csomagpont szinkornizálásra is.

Adminban a Unitiy Pickup szállítási móddal leadott rendeléseket a rendelés részletező oldalon a Ship gomb lenyomásával tudjuk beküldeni a szolgáltató rendszerébe. A beküldött rendelés csomagpont adatai (melyik pontra lett beküldve, melyik szolgáltatóhoz) a rendelés részletező oldal “Unity Pickup” fülén látszanak.