OTP bankkártyás fizetés Magento 2-höz

Magento 2
Biztosítson vevőinek Magento 2 webáruházában bankkártyás fizetési lehetőséget az ország egyik legismertebb és legbiztonságosabb bankján keresztül! Az OANDER által fejlesztett modul integrálja webshopját az OTP Bank online bankkártyás fizetési rendszerével, így webáruháza alkalmassá válik azonnali bankkártyás fizetések fogadására.

Bemutatás

Termékünk a legnépszerűbb hazai online fizetési platform, a OTP Bank online bankkártyás fizetésével való Magento 2 integrációra szolgál, hogy vevői gyorsan és kényelmesen ki tudják fizetni webáruházában leadott megrendelésüket. A modul egy új fizetési módot hoz létre a webáruházban és a háromszereplős fizetési metódust valósítja meg. A háromszereplős fizetési metódus lényege, hogy a konkrét fizetés az OTP Bank online bankkártyás fizetési oldalára való továbbléptetéssel történik, és ott zajlik a tényleges tranzakció, nem a webshopon belül.

A modul működése

  • A felhasználó a webáruház pénztárában bankkártyás fizetési módot tud választani.
  • Az átirányított felületen, az OTP bakkártyás tranzakció oldalán fizetni tud bankkártyájával úgy, hogy biztonságos környezetben megadja a tranzakció kiegyenlítéséhez szükséges bankkártya adatokat.
  • Sikeres fizetést követően a vásárló visszajut a webáruházba, a Magento pedig megkapja és eltárolja a tranzakciós adatokat.
  • Sikeres fizetés után a vásárló egy külön e-mail-ben megkapja az OTP fizetési azonosítót, illetve az a rendelés köszönő oldalon is megjelenítésre kerül.
  • A fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatok a webáruház adminisztrátora számára az admin felületen a rendelés megtekintésénél látszódnak.
  • A modul állítja a rendelés státuszát annak megfelelően, hogy a fizetés sikeres volt-e.
  • A modulban be lehet állítani, hogy sikeres tranzakció esetén milyen oldalra érkezzen a felhasználó (alapesetben ez a rendelés köszönő oldal), illetve beállítható benne egy landing URL a sikertelen tranzakció esetére is.
  • Hasonló módon beállíthatók a sikeres és sikertelen fizetés esetén megjelenítendő üzenetek, valamint az OTP Bank kártyás fizetési oldalán megjelenő shop comment (vagyis, hogy az OTP Banki milyen megnevezést írjon ki a webáruház azonosításaként saját felületén).
  • A modulban beállítható, hogy milyen kosárérték felett vagy alatt engedélyezett a bankkártyás fizetés, vagyis bizonyos kosárértékek esetén a bankkártyás fizetési mód letiltható.