Oander Dropshipping

Magento 1
A Magento webáruház motor vitathatatlanul az egyik legjobb megoldás nagy tudású webáruházak üzemeltetésére. Ám miként alakítható át egy Magento webshop úgy, hogy az aggregátor portállá alakuljon, és több kereskedő termékét is értékesíteni tudja? Erre nyújt megoldást az Oander Dropshipping.

Bemutatás

Az Oander Dropshipping egy olyan összetett termék, amely lehetővé teszi, hogy egy adott Magento webáruház számtalan más webshop és kereskedő termékeit közvetítse, önmagát pedig az értékláncban megkerülhetetlen elosztó központtá tegye. A dropshipping üzleti modelljét az alábbi ábra szemlélteti.

OANDER Magento dropshipping

A termék működése

Az Oander Dropshipping olyan kereskedelmi funkciókkal bővíti a Magento keretrendszert, amely lehetővé teszi, hogy külső kereskedő partnerek saját profil felületeken tölthessék fel tömegesen termékeiket a webáruházba. A feltöltött termékek közül a frontend felhasználók, elkülönülten, kereskedőre bontottan tudnak választani, majd rendelni. Az elkészült rendelések rendelési tételeit automatikusan továbbítja a rendszer annak a kereskedőnek, akihez a termék tartozik. Így minden kereskedő csak az általa feltöltött termékek eladásairól értesül, amelyeket saját maga, a dropshipping oldal üzemeltetőjén kívül szolgál ki. A dropshipping rendszer jutalékot számol minden rendelés után, amit számla tételbe összevontan jelenít meg az eladók számára fizetési állapot megjelölésével.

Oander Dropshipping a gyakorlatban

Számos webáruház, így például a Shopping.hu és a Krafty.hu is az Oander Dropshipping-et használja külső partnerei termékeinek saját webshopjában való megjelenítésére és értékesítésére.

krafty_casesutdy_01

Eddigi projektjeink révén komoly tapasztalatokkal rendelkeztük dropshipping rendszerben működő webshopok kialakításában. Vagyis mind üzleti tapasztalatokkal, mind kipróbált technológiai megoldásokkal tudtunk szolgálni arra vonatkozóan, hogy a webáruház a kereskedelmi értéklánc elosztó központjává válva képes legyen számos kereskedő termékeit egy egységes ernyőmárka alatt forgalmazni. Ennek nélkülözhetetlen eszköze a Magento 1.9-hez fejlesztett Oander Dropshipping termékünk.

Amennyiben szeretne többet megtudni az Oander Dropshipping működéséről, ajánljuk figyelmébe a fejlesztéséről készült esettanulmányunkat.