Multislider Magento 2 webáruházakhoz

Magento 2
Modulunk segítségével interaktív és reszponzív sliderek, kiajánlók helyezhetők el Magento 2 webáruházunkban úgy, hogy szerkesztésük és frissítésük egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen történik.

Bemutatás

A Magento 2 webáruházakhoz fejlesztett Multislider modulunk segítségével a webshop adminisztrátorok tetszőleges számú slider elemet hozhatnak létre különböző oldalakon. A sliderek az admin felületen egy külön konfigurációs panelben érhetők el, és látszanak. A webshop adminisztrátorok meg tudnak adni címet, alcímet, slider hivatkozást, szerkeszthető az egyes slide-ok sorrendje, továbbá fel lehet tölteni a slider képét. A slider megjelenése frontend oldalon könnyedén testre szabható.

A reszponzív felhasználói élmény támogatása céljából a Multislider modulban lehetőség van külön desktop és mobil nézetre szánt slider kép feltöltésére egyazon slide-hoz, így eltérő kép küldhető ki webáruházunk mobil és desktop állapotára. A modul képes több slider kiszolgálására is egyazon webshopon belül, vagyis akár aloldalakra is elhelyezhető egy-egy slider, és azok tartalmát egyazon modulból lehet paraméterezni.