Magento 2 Category Badge modul

Magento 2
A webáruházak jellemzője, hogy a terméklistázások és termékkártyák különböző információkat hordozó plecsniket tartalmaznak. Az Oander Category Badge egy termékkártyákra helyezhető plecsniket kiszolgáló modul, amely kategóriák alapján azonosítja be az egyes termékekre helyezendő plecsni típusokat.

Bemutatás

Az OANDER Category Badge egy Magento 2 webáruházakhoz készült modulfejlesztés, amel azt az üzleti igényt elégíti ki, hogy a különböző termékkártyákon (például címlapon, kategória oldalakon, kosárban, upsell, crossell, related products kiajánlókban) megjelenő termékkártyák plecsniket kaphassanak.

A modul használata

A modul működési elve kategória-vezérelt, azaz a modul adminisztrációs felületén beállítható, hogy mely kategóriák vonatkozzanak egy-egy plecsnire. A modul az egyes plecsnik beállítási lehetőségeit egy külön gridben kezeli. A plecsnik felirata tetszőlegesen szerkeszthető, így bármennyi létrehozható belőlük (pl. új, kifutó, akciós, stb.), és plecsninként be lehet állítani, hogy mely kategóriába eső termékeken jelenjen meg.

A kategóriák természetesen lehetnek rejtettek is, vagyis létre lehet hozni az egyes plecsniknek megfelelő kategóriákat, amiket kizárunk a navigációból, és az abba rendelt termékeken jelennek meg a plecsnik. A Magento 2 webáruház frontend fejlesztése során az egyes plecsniknek speciális kinézet adható, tovbbá beállítható egy alapértelmezett plecsni design is, amelynek stílusát a szerkesztők által szabadon létrehozott további badge-ek meg fognak örökölni.