K&H bankkártyás fizetés Magento 2-höz

Magento 2
Az OANDER által fejlesztett modul integrálja a Magento 2 webshopot a K&H Bank online bankkártyás és SZÉP kártyás fizetési rendszerével. A modul egy új fizetési módot hoz létre a webáruházban és a háromszereplős fizetési metódust valósítja meg.

Bemutatás

A modul a K&H Bank online bankkártyás fizetésével való Magento 2 integrációra szolgál, a háromszereplős fizetési metódust valósítja meg. A háromszereplős fizetési metódus lényege, hogy a konkrét fizetés a K&H Bank online bankkártyás fizetési oldalára való továbbléptetéssel történik, és ott zajlik a tényleges tranzakció, nem a webshopon belül. A modul a következő funkciókkal rendelkezik:

A vásárló K&H Bank bankkártyás fizetési módot tud választania pénztárban, a fizetési mód megnevezése a modul konfigurációjában adható meg. A vásárló az átirányított felületen fizetni tud bankkártyájával. A fizetéssel kapcsolatos adatok az admin számára az admin felületen a rendelés megtekintésénél látszódnak. A modul állítja a rendelés státuszát annak megfelelően, hogy a rendelés fizetve lett-e.

A modulban be lehet állítani, hogy sikeres tranzakció esetén milyen email template kerüljön kiküldésre a sikeres tranzakcióról, illetve a sikerterelen, jóváírt és törölt rendelésről is külön email templatek állíthatók be.

A modulban beállítható, hogy milyen kosárérték felett vagy alatt engedélyezett a bankkártyás fizetés engedélyezése, vagyis bizonyos kosárértékek esetén a bankkártyás fizetési mód letiltható.