Irodavezető munkatársat keresünk

Jelentkezem

Office csapatunk bővítése céljából keressük azt a tapasztalt, talpraesett, igazi irodai vezetőt, aki segít nekünk a mindennapok koordinálásában, mindezt teszi szívből jövő kedvességgel, végtelen türelemmel és munkakedvvel. Az OANDER egyik legfontosabb vonzereje a munkatársak és a partnereink számára is a családias hangulat, valamint a kedves és barátságos légkör. Gyere el hozzánk és győződj meg erről te magad is, 53-an várunk arra, hogy megismerjünk. A kor nem mérvadó, lehetsz fiatal vagy akár nyugdíjas is, a lényeg a hozzáállás és az eddig szerzett tudásod, amire építeni szeretnénk.

Mik is lennének a feladataid:

 • Részvétel a napi operatív működésben
 • Az iroda fenntartásával és fejlesztésével kapcsolatos napi teendők
 • Front office asszisztensünk koordinálása, helyettesítése
 • Segítségnyújtás pénzügyi adminisztrációban, ki és bejövő számlák kezelése
 • Segítségnyújtás a HR adminisztráció területén
 • Beszerzés, megrendelés, beérkezések kontrollja
 • Kimutatások készítése
 • Rendezvényszervezésben és lebonyolításban való aktív részvétel

Akkor vagy ideális jelölt, ha:

 • Minimum 5 év tapasztalattal rendelkezel irodavezetői munkakörben
 • Van pénzügyi és HR adminisztrációs tapasztalatod
 • Kedves, emberszerető, türelmes vagy
 • Alapos Word és Excel ismerettel rendelkezel
 • Nyitott vagy az új dolgok megismerésére, a folyamatos fejlődésre
 • Kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezel szóban és írásban egyaránt
 • Az alapfokú angol kommunikáció nem jelent problémát élőszóban és telefonban sem

Mit adunk mindezért cserébe:

 • A pozíció komolyságának megfelelő korrekt bérezést, időben való fizetést
 • 12 éve stabilan működő, egyre növekvő céget
 • Fiatalos csapatot, kedves, segítőkész munkatársakat
 • Kialakított napi ügymenetet, munkacsoportokat
 • Napfényes, panorámás belvárosi irodát a Deák Ferenc tér szomszédságában
 • Céges programokat egész évben
 • Hétfőtől péntekig, 8:00-16:30-ig tartó munkaidőt

Hogyan jelentkezz?

Fényképes szakmai önéletrajzod mellé kérjük, írj pár sort magadról, tapasztalataidról és jelöld meg a nettó fizetési igényedet is!
karrier@oander.hu

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaidő: Teljes munkaidő

Néhány kérdés, ami esetleg felmerült Benned

Miért kerestek kollégákat?

A cégünk igen szép fejlődési pályán halad. Mind az e-kereskedelem, mind a vállalati portálfejlesztések területén egyre erősődő piaci pozícióval rendelkezünk és szépen fejlődik a nemzetközi üzletágunk is. Így minden területen bővíteni szeretnénk az OANDER fedélzetén dolgozó szakemberek számát.

Miért jó választás az OANDER?

A fent említett tágas és napfényes belvárosi iroda, az aktív közösségi élet, illetve a versenyképes fizetés mellett mindenképpen az OANDER mellett szól, hogy egy fiatalos, összetartó csapat vagyunk. Nálunk jó hangulatban telnek a mindennapok, a kollégák szeretnek együtt dolgozni, nem rohanunk haza a munkanapok végén, szeretünk munkán kívül is egymás társaságában lenni. Mindemellett fontos számunkra az állandó fejlődés, belső oktatásokon tanulunk egymástól, ismerünk meg más szakterületeket a komplexebb látásmód érdekében.

A pozíció betölthető távmunkában?

Sajnos nem. Mindenképpen olyan kollégát keresünk, aki napi szinten itt van velünk egy légtérben, és akivel testközelben tudunk osztozni a sikerekben és kihívásokban. Vagyis ha most éppen vidéken élsz, hétköznaponként a folyamatos budapesti jelenléted meg kellene oldanod. Ebben szívesen nyújtunk segítséget Neked.

Miként néz ki a munkaidő és a javadalmazás?

Teljes munkaidőben dolgozó kollégát keresünk. A mocskos anyagiakról a csapatunk egyik menedzsment tagjával fogsz majd megállapodni.

Milyen a csapat összetétele?

Kimondottan fiatalos team vagyunk, az átlagéletkorunk 32 év, az OANDER két alapítója sem sokkal idősebb. Fiúk és lányok vegyesen. Az irodában állandóan tartózkodó csapatból kilencen projektvezetők, ketten saját termékeink menedzselésével foglalkoznak, három UX/designer géniuszunk van, hárman felelnek a cég és az iroda zökkenőmentes működéséért, a többiek pedig frontend vagy backend fejlesztésekkel illetve teszteléssel foglalkoznak.

Milyen a kiválasztás menete?

Első körben küldd el nekünk önéletrajzodat egy rövid levél kíséretében, melyben bővebben mesélsz magadról, tapasztalataidról, referencia munkáidról, illetve, hogy miért szeretnél velünk dolgozni! Ha a tudásod és tapasztalatod egybeesik azzal, amit az OANDER keres, akkor pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és próbafeladatot küldünk. Ha ez jól sikerül, behívunk egy személyes beszélgetésre/online találkozóra, ahol a HR-el és/vagy a szakvezetővel találkozhatsz. A kávézás/teázás közben mesélünk magunkról, az elvárásainkról, illetve szeretnénk még többet megtudni rólad. Ha az itt elhangzottak egybevágnak azzal, amit mi keresünk, várunk a végső csoportos interjúnkon, ahol már azokkal a kollégákkal találkozhatsz, akikkel a jövőben dolgoznál. Itt kiderül mindenki számára, hogy milyen köztetek a kémia, felteheted a kérdéseidet a napi működéssel kapcsolatban. Ha a szimpátia kölcsönös, welcome on board!

Mennyire stabil és kiszámítható munkahely az OANDER?

A cég pénzügyi helyzete rendezett, nincsen adósságunk és a működésünk precíz finanszírozási tervezés mentén zajlik. Az OANDER 12 éves fennállása óta még egyszer sem fordult elő, hogy a fizetések késtek volna. A lehetőségeket és a problémákat mindig megbeszéljük és közösen oldjuk meg. De annál talán nem kell meggyőzőbb érv, hogy nem csak olyan kollégákkal büszkélkedhetünk, akikkel a cég indulása óta együtt dolgozunk, de olyanokkal is, akik visszatértek, miután felmérték a helyzetet a munkaerőpiacon.

Hol van és milyen az iroda?

Az irodánk a belvárosban van, de nem egy irodaházban vagyunk, hanem egy erre kialakított lakásban rendeztük be a műhelyünket, amit igyekszünk folyamatosan a saját arcunkra formálni. Úgy gondoljuk, hogy ez barátságosabb, közvetlenebb légkört teremt. Egy 400 négyzetméteres nagypolgári lakás babzsákokkal, kényelmes kanapékkal, napfényes szobákkal, három erkéllyel és remek kilátással az Andrássy útra, az Erzsébet térre illetve a Bazilikára. Ha eljössz hozzánk egy személyes találkozóra, körbevezetünk és megmutatunk minden zugot.

Kávézás, közösségi élet, bulik?

Ha az iroda falai beszélni tudnának, lenne bőven mondanivalójuk. Céges bulik gyakran vannak, néha csak kisebb sörözések, grillpartik az erkélyen, néha „masszívabb” események, de erről inkább ne itt. Az irodába kéthetente érkezik a finom kézműves kávészállítmány, többféle ízben. A csapat jelentős része kávérajongó, így gyakran ülünk össze kávé vagy tea melletti beszélgetésre. Az iroda belvárosi elhelyezkedéséből adódóan a környéken sok remek étterem és kifőzde van, úgyhogy a csapattal közös ebédekre is sok opció kínálkozik. Bátran állíthatjuk, hogy a közösségi élet az OANDER egyik ütőkártyája.