ÜGYVEZETŐI ASSZISZTENST keresünk

Bizonyítani akarsz, megmutatni a világnak, hogy mire is vagy képes?

Mik is lennének a feladataid?

Feladatod alapvetően az ügyvezető napi munkavégzése és magánélete közötti egyensúly megteremtésének segítése, szervezése. Kvázi időnyerés, hogy a vezetőnk a szervezési feladatok helyett a komoly dolgokra és a családjára tudjon jobban koncentrálni.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? 

 • 60% szervezői munka házon belül, 20% szervezői munka házon kívül és 20% személyes ügyek segítése, személyi asszisztencia
 • A vezető munkájának operatív adminisztratív támogatása
 • Tárgyalások, meetingek szervezése, előkészítése, reprezentációs programok szervezése, lebonyolítása, külső és belső partnerekkel szóban és írásban egyaránt
 • Határidők pontos figyelemmel kísérése, elektronikus naptárak kezelése, az időpontok szinkronizálása
 • Információáramlás biztosítása, a vezető által igényelt információk összegyűjtése, jelentés, tájékoztatás
 • Felelősségteljes és bizalmas jellegű ügyviteli feladatok ellátása, vezetői dokumentumok kezelése
 • Esetlegesen szakmai anyagokkal kapcsolatos összefoglalók, feljegyzések és prezentációk készítése magyar és angol nyelven
 • Kapcsolattartás a szervezet belső vezetőivel, munkatársaival; külső ügyfelekkel, szakmai szervezetekkel
 • Alkalmankénti kisebb PR feladatok ellátása
 • Üzleti utak szervezésében való közreműködés
 • Az ügyvezetői autó szervizeltetésének intézése

Elvárások

 • Felsőfokú végzettség
 • Hasonló munkakörben szerzett minimum 4-5 éves tapasztalat
 • Kiváló szervezőkészség és priorizálási képesség, illetve time management
 • Önálló, rendszer-szemléletű, célorientált, proaktív, lojális, precíz, dinamikus, munkavégzés önállóan és csapatban is
 • Aktív és folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
 • Irodai alkalmazások emelt szintű ismerete (pl. Google alkalmazások: Gmail, Google-Suits stb.), nyitottság a modern munkavégzési eszközök használata iránt
 • Kifejezetten jó kommunikációs készség
 • Segítőkész, megbízható, rugalmas, udvarias személyiség
 • Nagyfokú stressztűrés, kimagasló helyzetkezelési képesség, diszkréció és feddhetetlenség
 • Megoldás-orientált szemlélet, gyors döntéshozó képesség
 • B kategóriás jogosítvány, vezetési rutin

Amit kínálunk:

 • Fiatalos, dinamikus csapat
 • Változatos feladatok
 • Versenyképes fizetés
 • Stabil szervezeti háttér
 • Jól megközelíthető iroda, barátságos munkakörnyezet
 • Online interjú lehetősége

A pozíciót 2-3 hónap múlva, nyáron tervezzük betölteni.

Munkavégzés helye:

Budapest, V. kerület (jelenleg mindenki kötelező home office-ban tartózkodik)

Néhány kérdés, ami esetleg felmerült Benned

Hogyan érsz el minket?

Fényképes szakmai önéletrajzod mellé kérjük, írj pár sort magadról, tapasztalataidról, fontosabb referenciamunkáidról és jelöld meg fizetési igényedet is!

Email címünk: karrier@oander.hu

Az irodánk a belvárosban van, de nem egy irodaházban vagyunk, hanem egy erre kialakított lakásban rendeztük be a műhelyünket, amit igyekszünk folyamatosan a saját arcunkra formálni. Úgy gondoljuk, hogy ez barátságosabb, közvetlenebb légkört teremt. Egy 400 négyzetméteres nagypolgári lakás babzsákokkal, kényelmes kanapékkal, napfényes szobákkal, három erkéllyel és remek kilátással az Andrássy útra, az Erzsébet térre illetve a Bazilikára. Ha eljössz hozzánk egy személyes találkozóra, körbevezetünk és megmutatunk minden zugot.

Ha az iroda falai beszélni tudnának, lenne bőven mondanivalójuk. Céges bulik gyakran vannak, néha csak kisebb sörözések, grillpartik az erkélyen, néha „masszívabb” események, de erről inkább ne itt. Az irodába kéthetente érkezik a finom kézműves kávészállítmány, többféle ízben. A csapat jelentős része kávérajongó, így gyakran ülünk össze kávé vagy tea melletti beszélgetésre. Az iroda belvárosi elhelyezkedéséből adódóan a környéken sok remek étterem és kifőzde van, úgyhogy a csapattal közös ebédekre is sok opció kínálkozik. Bátran állíthatjuk, hogy a közösségi élet az OANDER egyik ütőkártyája.

Büszkék vagyunk arra, hogy viszonylag kevés alkalommal van szükség túlórázásra, ráadásul ha az előfordul, mindig önkéntes alapon történik, sosem kötelező. Nem vállalunk munkákat irreális határidőkkel és a projekteket menet közben folyamatosan változáskezeljük, amint látjuk, ha valahol esetleg csúszás van. A munkatempó kifejezetten normálisnak és szervezettnek mondható. A vészcsengő megkongatását meghagyjuk az olyan alkalmakra, amikor tényleg vészhelyzet van – de szerencsére ez nem jellemző. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges munka-magánélet egyensúly fenntartására, nem hisszük, hogy e nélkül lehetne hosszú távon jó minőségű termékeket alkotni. Nem klasszikus értelemben vett ügynökség vagyunk, a munkát és a projekteket nem reklámpiaci account-ok szervezik, hanem komplex projekteken edződött szakmabeli projektvezetők.

A cég pénzügyi helyzete rendezett, nincsen adósságunk és a működésünk precíz finanszírozási tervezés mentén zajlik. Az OANDER 12 éves fennállása óta még egyszer sem fordult elő, hogy a fizetések késtek volna. A lehetőségeket és a problémákat mindig megbeszéljük és közösen oldjuk meg. De annál talán nem kell meggyőzőbb érv, hogy nem csak olyan kollégákkal büszkélkedhetünk, akikkel a cég indulása óta együtt dolgozunk, de olyanokkal is, akik visszatértek, miután felmérték a helyzetet a munkaerőpiacon.

A fent említett tágas és napfényes belvárosi iroda, az aktív közösségi élet, illetve a versenyképes fizetés mellett mindenképpen az OANDER mellett szól, hogy egy fiatalos, összetartó csapat vagyunk. Nálunk jó hangulatban telnek a mindennapok, a kollégák szeretnek együtt dolgozni, nem rohanunk haza a munkanapok végén, szeretünk munkán kívül is egymás társaságában lenni. Mindemellett fontos számunkra az állandó fejlődés, belső oktatásokon tanulunk egymástól, ismerünk meg más szakterületeket a komplexebb látásmód érdekében.

Első körben küldd el nekünk önéletrajzodat egy rövid levél kíséretében, melyben bővebben mesélsz magadról, tapasztalataidról, referencia munkáidról, illetve, hogy miért szeretnél velünk dolgozni! Ha a tudásod és tapasztalatod egybeesik azzal, amit az OANDER keres, akkor pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és próbafeladatot küldünk. Ha ez jól sikerül, behívunk egy személyes beszélgetésre/online találkozóra, ahol a HR-el és/vagy a szakvezetővel találkozhatsz. A kávézás/teázás közben mesélünk magunkról, az elvárásainkról, illetve szeretnénk még többet megtudni rólad. Ha az itt elhangzottak egybevágnak azzal, amit mi keresünk, várunk a végső csoportos interjúnkon, ahol már azokkal a kollégákkal találkozhatsz, akikkel a jövőben dolgoznál. Itt kiderül mindenki számára, hogy milyen köztetek a kémia, felteheted a kérdéseidet a napi működéssel kapcsolatban. Ha a szimpátia kölcsönös, welcome on board!

Több évvel ezelőtt letettük a voksunkat az agilis megközelítés mellett, mely azóta igazolta létjogosultságát. Az agilis megközelítés köré épített módszertani keretrendszer lényege, hogy elfogadjuk azt a törvényszerűséget, hogy lehetetlen egy komplex projektet az elején 100%-ban definiálni, ezért inkább teret engedünk annak, hogy a projekt műszaki tartalma menet közben kristályosodjon ki és intézményesüljön az igények fejlődése. Ennek eszköze a sprintekre bontott munka, mely az OANDER esetében 2 hetes ciklusokat takar. A sprint egy a csapattal közösen végzett tervezéssel kezdődik a scrum master vezetésével, ahol átbeszéljük és priorizáljuk a soron következő eredménytermékeket, majd egy demózással ér véget, ahol átadják az elkészült taskokat. Részletesebben itt olvashatsz a módszertanunkról.