HR munkatársat keresünk

Ha mindig is rengeteg ötleted volt, amit megvalósítottál volna, de elnyomott a “rendszer”, akkor lehet, hogy mi vagyunk a te céged.

Az OANDER a hazai e-kereskedelmi és vállalati site fejlesztési piac meghatározó és egyik legstabilabban növekvő szereplője. Komplex projekteken dolgozunk vállalati ügyfeleknek egy igazán válogatott, fiatalos, saját munkájával szemben igényes szakmai teamként. Ezúttal a HR team legújabb tagját keressük. E-kereskedelmi területen tevékenykedő cégként rendkívül színes a HR terület is. Sokféle izgalmas feladat és projekt zajlik egyszerre, aminek most Te is részese lehetsz.

Milyen feladatok várnak Rád?

 • Részvétel az új kollégák toborzás-kiválasztásában (cv-k szűrése, próbafeladat kezelése, telefonos és személyes interjúk lebonyolítása, visszajelzés)
 • Munkatársak be- és kiléptetésével kapcsolatos munkaügyi adminisztráció elkészítése
 • Onboarding és betanulás szervezése, utánkövetése
 • Folyamatos együttműködés a bérszámfejtővel, bérszámfejtéshez szükséges anyagok előkészítése
 • Munkaköri leírások aktualizálása, új pozíciók esetén munkaköri leírások készítése
 • Teljesítményértékelési beszélgetések szervezése, azokon részvétel, majd összefoglaló készítése
 • Aktív részvétel motivációs rendszer folyamatos fejlesztésében
 • Céges programok szervezése
 • Részvételi lehetőség szervezetfejlesztési és képzési projektekben

Milyen kollégát keresünk?

 • A legfontosabb, hogy szeresd a HR-t, különösen a kiválasztást
 • Rendelkezz HR diplomával
 • Legalább 3-4 év HR területen szerzett tapasztalatot tudj felmutatni (IT terület előny, de nem feltétel)
 • Legyen rutinod munkaügyi adminisztrációban
 • Magabiztosan kezeld az Office-t, (Excel, Word, PowerPoint)
 • Legalább társalgási szinten beszélj angolul
 • Akarj szakmailag fejlődni, tanulni

Mit adunk mindezért cserébe:

 • A pozíció komolyságának megfelelő korrekt bérezést, időben való fizetést
 • 12 éve stabilan működő, egyre növekvő céget
 • Fiatalos csapatot, kedves, segítőkész munkatársakat
 • Kialakított napi ügymenetet, munkacsoportokat
 • Napfényes, panorámás belvárosi irodát a Deák Ferenc tér szomszédságában
 • Céges programokat egész évben
 • Rugalmas munkaidőt

Jelentkezz!

Nézd meg projektjeinket, munkáinkat és termékeinket! Ha tetszik, amit látsz, írj pár sort magadról, illetve küldd el nekünk az önéletrajzodat és a fizetési igényedet a karrier@oander.hu e-mailcímre!

Néhány kérdés, ami esetleg felmerült Benned

Miért kerestek kollégákat?

A cégünk igen szép fejlődési pályán halad. Mind az e-kereskedelem, mind a vállalati portálfejlesztések területén egyre erősődő piaci pozícióval rendelkezünk és szépen fejlődik a nemzetközi üzletágunk is. Így minden területen bővíteni szeretnénk az OANDER fedélzetén dolgozó szakemberek számát.

Első körben küldd el nekünk önéletrajzodat egy rövid levél kíséretében, melyben bővebben mesélsz magadról, tapasztalataidról, referencia munkáidról, illetve, hogy miért szeretnél velünk dolgozni! Ha a tudásod és tapasztalatod egybeesik azzal, amit az OANDER keres, akkor pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és próbafeladatot küldünk. Ha ez jól sikerül, behívunk egy személyes beszélgetésre/online találkozóra, ahol a HR-el és/vagy a szakvezetővel találkozhatsz. A kávézás/teázás közben mesélünk magunkról, az elvárásainkról, illetve szeretnénk még többet megtudni rólad. Ha az itt elhangzottak egybevágnak azzal, amit mi keresünk, várunk a végső csoportos interjúnkon, ahol már azokkal a kollégákkal találkozhatsz, akikkel a jövőben dolgoznál. Itt kiderül mindenki számára, hogy milyen köztetek a kémia, felteheted a kérdéseidet a napi működéssel kapcsolatban. Ha a szimpátia kölcsönös, welcome on board!

A cég pénzügyi helyzete rendezett, nincsen adósságunk és a működésünk precíz finanszírozási tervezés mentén zajlik. Az OANDER 12 éves fennállása óta még egyszer sem fordult elő, hogy a fizetések késtek volna. A lehetőségeket és a problémákat mindig megbeszéljük és közösen oldjuk meg. De annál talán nem kell meggyőzőbb érv, hogy nem csak olyan kollégákkal büszkélkedhetünk, akikkel a cég indulása óta együtt dolgozunk, de olyanokkal is, akik visszatértek, miután felmérték a helyzetet a munkaerőpiacon.

Teljes munkaidőben dolgozó kollégát keresünk. A mocskos anyagiakról a csapatunk egyik menedzsment tagjával fogsz majd megállapodni.

Kimondottan fiatalos team vagyunk, az átlagéletkorunk 32 év, az OANDER két alapítója sem sokkal idősebb. Fiúk és lányok vegyesen. Az irodában állandóan tartózkodó csapatból kilencen projektvezetők, ketten saját termékeink menedzselésével foglalkoznak, három UX/designer géniuszunk van, hárman felelnek a cég és az iroda zökkenőmentes működéséért, a többiek pedig frontend vagy backend fejlesztésekkel illetve teszteléssel foglalkoznak.

Az irodánk a belvárosban van, de nem egy irodaházban vagyunk, hanem egy erre kialakított lakásban rendeztük be a műhelyünket, amit igyekszünk folyamatosan a saját arcunkra formálni. Úgy gondoljuk, hogy ez barátságosabb, közvetlenebb légkört teremt. Egy 400 négyzetméteres nagypolgári lakás babzsákokkal, kényelmes kanapékkal, napfényes szobákkal, három erkéllyel és remek kilátással az Andrássy útra, az Erzsébet térre illetve a Bazilikára. Ha eljössz hozzánk egy személyes találkozóra, körbevezetünk és megmutatunk minden zugot.

Ha az iroda falai beszélni tudnának, lenne bőven mondanivalójuk. Céges bulik gyakran vannak, néha csak kisebb sörözések, grillpartik az erkélyen, néha „masszívabb” események, de erről inkább ne itt. Az irodába kéthetente érkezik a finom kézműves kávészállítmány, többféle ízben. A csapat jelentős része kávérajongó, így gyakran ülünk össze kávé vagy tea melletti beszélgetésre. Az iroda belvárosi elhelyezkedéséből adódóan a környéken sok remek étterem és kifőzde van, úgyhogy a csapattal közös ebédekre is sok opció kínálkozik. Bátran állíthatjuk, hogy a közösségi élet az OANDER egyik ütőkártyája.

A fent említett tágas és napfényes belvárosi iroda, az aktív közösségi élet, illetve a versenyképes fizetés mellett mindenképpen az OANDER mellett szól, hogy egy fiatalos, összetartó csapat vagyunk. Nálunk jó hangulatban telnek a mindennapok, a kollégák szeretnek együtt dolgozni, nem rohanunk haza a munkanapok végén, szeretünk munkán kívül is egymás társaságában lenni. Mindemellett fontos számunkra az állandó fejlődés, belső oktatásokon tanulunk egymástól, ismerünk meg más szakterületeket a komplexebb látásmód érdekében.

Fényképes szakmai önéletrajzod mellé kérjük, írj pár sort magadról, tapasztalataidról, fontosabb referenciamunkáidról és jelöld meg fizetési igényedet is!

Email címünk: karrier@oander.hu