Oander Hodor

Az első hazai igényekre szabott Magento 2 template és funkciócsomag, amely nemcsak jól működik, de jól is néz ki.

Ismerje meg

Az OANDER Hodor valójában több mint egy Magento 2 sablon. Hazai és régiós igények szerint előkészített modulokkal gazdagított webáruház ökoszisztéma, amely a világ vezető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformjára épül. Kiváló megoldás, ha gyorsan bevezethető és agilis módszertan mellett továbbfejleszthető, ám már induláskor nagyvállalati funkcionalitással rendelkező webáruházzal szeretne belátható idő alatt piacra lépni.

Mint minden portál esetében, úgy a webáruházak üzleti sikerében kiemelt jelentősséggel bír a felhasználói élmény elődleges eszköze: a frontend megjelenés. Ezt a Magento esetében template-nek (sablonnak) nevezünk. Ez a portál felhasználói felülete, amellyel a vásárlók érintkeznek, ahol a termékekkel ismerkednek és ahol a vásárlást lebonyolítják. Miután a Magento egy kifejezetten komplex szoftver, projektenként egyedileg elkészíteni a frontend megjelenését nem lenne költséghatékony. Ezért az OANDER többezer munkaórányi ráfordítással kialakított egy saját gyártású Magento 2 alapsablont, amely önmagában is funkcionáló webáruház élményt nyújt és amelyből kiindulva szállítjuk e-kereskedelmi projektjeink frontend megjelenését. Ez a template a „Hodor” fantázianevet viseli és számos webshop projektünket építettük már köré.

Miért Hodor?

Amiért biztosan szeretni fogja

Design & Usability

A Magento 2 webáruházak felhasználói élményének és konverziójának növelése érdekében ez a sablon usability kutatások és gondos ergonómiai tervezés eredménye. A design szakít a Magento 2 alapsablon (Luma) számos korlátjával és kiemelkedő felhasználói élményt nyújt. Így a Hodor template megjelenése elegáns, letisztult és alaposan átgondolt.

Átlátható kategóriaoldalak

Kompakt megjelenésű rácsnézet vagy inkább informatív listás nézet? Döntsük el, hogy az egyes kategória oldalakon melyiket szeretnénk alkalmazni. Vagy használjuk mindkettőt. A terméklistázó felületek letisztultak, a termékeké a főszerep. Az oldalbetöltődés nélküli, azonnali szűrést és rendezést lehetővé tevő Ajax-os szűrő funkciókkal pedig a böngészés villámgyors.

Informatív termékoldalak

Itt dől el a konverzió, ezért a Magento natív termékoldalainak ergonómiai kialakítását kellemesebbé és informatívabbá tettük. Gazdagítottuk lightbox galériával és beágyazható kiajánló zónákkal, a fontos konverziós pontok pedig nagyobb hangsúlyt kaptak.

Univerzális widgetek

Termékajánlataink előtérbe helyezésével tudatosan befolyásolhatjuk a felhasználók viselkedését. A Magento a widgetek és statikus blokkok révén erre remek lehetőségeket nyújt, a frontend megjelenésüket mi pedig továbbfejlesztettük. Legyenek azok terméklistázó gridek vagy látványos vizuális kiajánlók, a szerkesztésük könnyű és univerzálisan használhatók az egész webáruházban.

Mikrointerakciók széles köre

Termék kosárba helyezésekor automatikusan lenyíló kosár panel, animált hover állapotok, easying effektekkel finomított kinyíló panelek, accordionos választó felületek, visszaigazoló interakciók. Csak néhány azok közül a mikrointerakciók közül, amelyek a Hodor sablonra épülő webáruházakon kellemesebbé teszik a felhasználói élményt.

Továbbfejlesztett frontend technológia

A Hodor az első Magento 2 sablon, amely a világ vezető frontend framework-jére, a Boostrap-re épül. Bevezetésre került a SASS CSS-preprocessor technológia, js/css minifikáció, továbbá frontend optimalizációk széles köre. Ezek segítségével a reszponzív frontend felület szabadabban alakítható és egyedibbé tehető, mint amelyet a Magento 2 gyári template szerkezete alapértelmezetten megenged.

Tetszik, de testreszabnám

A Hodor önmagában is egy remek és működő webáruház sablon, ám természetesen lehetőség van az
Ön egyedi arculati elvárásai szerinti átalakítására. Lehet szó akár kis testreszabásról, komolyabb “arculatosításról”
vagy akár teljesen egyedi felhasználói élmény kialakításáról is a sablon technológiai alapjain.

Ismerje meg a sablon grafikai és frontend átalakításaira javasolt csomagjainkat:

Magento 2 webáruház design és frontend fejlesztési csomagok

Gyakori kérdések