Menedzsment

Ocskay László

laci_oanderAz OANDER alapítója és vezető tanácsadója. Szakértői munkájának elsődleges terepe a hazai és nemzetközi e-kereskedelmi elemzés, az online termékstratégiai tanácsadás, értékesítési workflow tanácsadás, valamint a konverziós folyamatok optimalizálása. Nagy tapasztalattal rendelkezik komplex, Magento alapú e-kereskedelmi oldalak tervezésében, webshop projektek levezénylésében és összetett digitális projektek szakmai előkészítésében. Az OANDER e-kereskedelmi üzletágának szakmai vezetője.

 

Radó Mátyás

matyi_oanderAz OANDER alapítója és portáltervezési szakértője. Kiemelt szakterülete az információ-architektúra tervezés, ergonómiai tervezés és a komplex, sokszereplős design folyamatok szakmai koordinációja, illetve ügyfél kapcsolattartás és üzletfejlesztés. Emellett a SODA Group UX tervezési módszertanának folyamatos fejlesztéséért felel, ügynökségi csoportunkban a grafikai és UX szakértők koordinációját végzi. Csapatunkban a WordPress vállalati portálfejlesztések és felhasználói élmény tervezés szakmai vezetője.

 

Bobor Petra

petra_oanderProjektvezető, Magento szakértő és e-kereskedelmi tanácsadó. 2011-től az OANDER által kiadott Shopping.hu divatportál tanácsadójaként dolgozott, valamint a Beauty.hu szépségápolási webáruház piacra vezetéséért és operatív irányításáért felelt termék- és marketingmenedzseri feladatkörben. 2012 óta csapatunk e-kereskedelmi portálfejlesztési üzletágának projektvezetője. Feladatai kiterjednek mind új projektjeink szakmai irányítására, mind régi ügyfeleink folyamatos terméktámogatásának megszervezésére.

 

Váraljai Krisztián

krisztian_kepekProjektvezető és e-kereskedelmi tanácsadó, aki mögött újságírói múlt, kiadói tapasztalatok és webáruházak üzletfejlesztési tapasztalatai állnak. 2014 végén csatlakozott csapatunkhoz. Jelenleg az OANDER Magento webáruház fejlesztéseihez készülő elemzésekkel és digitális termékek logikai-ergonómiai tervezésével foglalkozó fiatal, kreatív szakértője. Erős tapasztalatokkal rendelkezik komplex integrációs projektek tervezésében és levezénylésében. Feladatai projektvezetés mellett kiterjednek nagy komplexitású projektek előfelmérésére és az üzletfejlesztésre.

 

Mihály Viktória

viki_oanderÚjságíró, tapasztalat kommunikációs szakember, tartalomfejlesztési tanácsadó. Az OANDER Media Kft. kiadói projektjeinek főszerkesztőjeként elsősorban a tartalomprodukció irányításáért és kiadónk szakmai kapcsolatrendszerének fejlesztéséért felelős. Kiemelkedően érdeklődik a divat, művészetek és kultúra iránt, amelyeknek nemcsak befogadója, de szakértő elemzője és újságírója is számos online médium számára. Webes fejlesztési projektjeinkben tartalomfejlesztési, szövegírói tanácsadással segíti ügyfeleinket.

 

Ocskay Zsófia

zsofi_oanderTermékmenedzser és projektvezető. Feladata a kiadói kapcsolatrendszer kiépítése és fejlesztése, saját médiafelületeink legfontosabb partnereivel és ügyfeleivel történő magas színvonalú kapcsolattartás, a szerkesztőség munkájának háttértámogatása, valamint speciális hirdetési termékeink értékesítési ügyvitelének teljes körű ellátása. Ügyfeleinket tartalomprodukciós és Magento üzemeltetési tanácsadóként is segíti.